Kamarát ideálna príležitosť ako nazbierať skúsenosti.
- Určite ju zbaľ, po týždni ju vošusti a ideš si hopať pekne do chládku a tam už skúsenosti nazbieraš ajajaj , (napr. : análny sex a tak...)
Ale nie teraz vážne, - ser na ňu.
SatchBoogie napísal:neda mi, aby som netrepol kravinu...
nemas podla mna co stratit...mozes sa pri najhorsom len daco pri-ucit
ale ak to s nou skusis, ber vas "vztah" s rezervou...
podľa mna si až takú kravinu netrepol. Ja si myslím to isté a teda vôbec nezaškodí obohatiť svoje skúsenosti, pokiaľ to urobíš tak, že sa nenamotáš a tak ako ona strieda chalanov, prestriedaj aj ty ju a odhoď preč. Budeš frajer, keď toto spravíš, lebo zrejme nie je zvyknutá, aby jej niekto dal kopačky
pinco napísal:podľa mna si až takú kravinu netrepol. Ja si myslím to isté a teda vôbec nezaškodí obohatiť svoje skúsenosti, pokiaľ to urobíš tak, že sa nenamotáš a tak ako ona strieda chalanov, prestriedaj aj ty ju a odhoď preč. Budeš frajer, keď toto spravíš, lebo zrejme nie je zvyknutá, aby jej niekto dal kopačky
no to je dobrynapad, ked ona to robi kazdemu urcite by to pre nu bola rana
Velmi pekne dakujem za rady budem prriebezne informovat...tak co mam srat na nu alebo ziskat skusenosti ale ja to prve.Serem na nu ved ona po mne ide na 100 percen t dneskajsu.ved uvidime...
5-ula napísal:ak mozem aj ja nieco..tu sa podla mna neda hovorit o vztahu..kazdi tym preiel..dievcatu sa paci chalan a zas naopak..nechaj to tak..neries to..
Tak kamo to ece mlada babenka ktora si potrebuje dokazovat jake ja super cajka a preto ma aj tolko chalanov, uvidis teraz ma 13 ako pises alebo bude mat ale tak za take mozno 3 skor 4 roky jej trkne co robila ze robila uplne najvacsiu kravinu:)