|
|
|
| Autor |
Správa |
Plexxak Light Star

Stav:  Založený: 23.05.2007 Príspevky: 205
Zaslal: 10 Jún 2008, 14:26 Predmet: |
|
|
Lewis: hluposti su aj jedno aj druhe, co si cital... Ja som to absolvoval v oktobri minuly rok v celkovej anesteze, neviem, nikdy som nerodil ani nebudem ale podla mna sa to s porodom neda porovnavat... Ale normalne, ak nie si moc precitliveli, sa to da vydrzat
Ale toho druheho, ze pustili domov po 8 hodinach je blbost, kedze u nas po narkoze musis vzdy zostat na pozorovanie aspon jeden den. Hospitalizacia po operacii trva 3-5 dni, zalezi podla toho ci je priebeh hojenia bez komplikacii. Po operacii si treba dat prvy tyzden velky pozor, aby to nezacalo znova krvacat, nefjcit, nezohybat sa, nesprchovat sa v teplej vode, a jest cestoviny a maso? To ani nahodou, aj keby si velmi chcel tak sa to jednoducho neda, lebo to je ukrutna bolest... Cele fni popijas len a len cas, sem tam si das nejaky puding a takto zijes takych 10 dni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jelko4 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2008 Príspevky: 399 Bydlisko: TT Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 18:48 Predmet: |
|
|
Plexxak tak potom ty si odbornik a ja som si vsetko vymyslel ze?Asi si neaky doktor To vsetko co som napisal je pravda.Proste jak som si dal lieky nic som necitil.Lewis:doktor mi povedal ze 2 tyzdne pn ale uz po prvom tyzdni som robil nenarocne veci.Ak byvas blizko pn tak si mozes pozret www.klinika.sk tam to robili mne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lewis Star

Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 509
Zaslal: 12 Jún 2008, 0:21 Predmet: |
|
|
| Jelko4 napísal: |
Plexxak tak potom ty si odbornik a ja som si vsetko vymyslel ze?Asi si neaky doktor To vsetko co som napisal je pravda.Proste jak som si dal lieky nic som necitil.Lewis:doktor mi povedal ze 2 tyzdne pn ale uz po prvom tyzdni som robil nenarocne veci.Ak byvas blizko pn tak si mozes pozret www.klinika.sk tam to robili mne. |
no ja som z novych zamkou takze je to asi tak 150km. takze radsej by som daco blizsie.
ale neviem ci aj tu v okoly novych zamkou je dajaka sukromna klinika ktora sa specializuje na "tieto veci".
ale co som cital na nete tak ludia ktorym to robili v sukromnych klinikach si to pochvalovali a ze z nemocnicou sa to neda zrovna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jelko4 Medium Star

|
Zaslal: 12 Jún 2008, 11:44 Predmet: |
|
|
| tak to je pravda,na izbe si sam,mas televizor a peknu izbu s kupelnou a wc.A vide ta to tak okolo 3000,- |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lewis Star

Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 509
Zaslal: 13 Jún 2008, 9:20 Predmet: |
|
|
| Jelko4 napísal: |
| tak to je pravda,na izbe si sam,mas televizor a peknu izbu s kupelnou a wc.A vide ta to tak okolo 3000,- |
a ako dlho si bol hospitalizovany?
vyzera ta klinika inak fajn, len skoda ze je to 150km daleko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jelko4 Medium Star

|
Zaslal: 13 Jún 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
| hovorim ze v ten isty den ako ma operovali tak ma aj pustili.vecer o 7 mi to pozreli a ze je to dobre mozete ist domov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Plexxak Light Star

Stav:  Založený: 23.05.2007 Príspevky: 205
Zaslal: 14 Jún 2008, 0:45 Predmet: |
|
|
Jelko: nehovorim ze si si to vymyslel, ale pride mi to ako velmi nestandardny postup, ja sam som sa vecer po operacii moc necitil zrovna na odchod z nemocnice, naliali do mna liter a pol infuzky a bol som rad ze som rad, kazde 4 hodiny som do zily dostal Novalgin a bolo, ale mohol som si dat liekov hocikolko, stale to trochu bolelo... mozno ale zalezi aj od metody akou ti to robili, laserom, harmonickym, alebo klasickym "studenym" skalpelom
Cosi mam o tom nastudovane, a hospitalizacia trva 3-4 dni takmer vsade a nie len na Kramaroch. Vzhladom k mojej "odbornosti", nie som ani lekar ani nic, pracoval som mesiac a pol v zachrannej sluzbe a cosi som mozno aj pochytil...
Ale ako som uz hovoril, pred operaciou som si nastudoval vsetky volne na nete dostupne materialy, pozrel videa ,techniky v USA, Britanii, u nas a na vychode |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jelko4 Medium Star

|
Zaslal: 14 Jún 2008, 17:26 Predmet: |
|
|
| ja takysto poznam ludi ktorym vyberali mandle a boli v nemocnici aj 7 dni tak ale asi to je vsade inac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|