Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Podnebne mandle
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Plexxak
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 23.05.2007

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 14:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lewis: hluposti su aj jedno aj druhe, co si cital... Ja som to absolvoval v oktobri minuly rok v celkovej anesteze, neviem, nikdy som nerodil ani nebudem Very Happy ale podla mna sa to s porodom neda porovnavat... Ale normalne, ak nie si moc precitliveli, sa to da vydrzat Smile

Ale toho druheho, ze pustili domov po 8 hodinach je blbost, kedze u nas po narkoze musis vzdy zostat na pozorovanie aspon jeden den. Hospitalizacia po operacii trva 3-5 dni, zalezi podla toho ci je priebeh hojenia bez komplikacii. Po operacii si treba dat prvy tyzden velky pozor, aby to nezacalo znova krvacat, nefjcit, nezohybat sa, nesprchovat sa v teplej vode, a jest cestoviny a maso? To ani nahodou, aj keby si velmi chcel tak sa to jednoducho neda, lebo to je ukrutna bolest... Cele fni popijas len a len cas, sem tam si das nejaky puding a takto zijes takych 10 dni Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jelko4
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 21.03.2008

PríspevokZaslal: 11 Jún 2008, 18:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Plexxak tak potom ty si odbornik a ja som si vsetko vymyslel ze?Asi si neaky doktor Laughing To vsetko co som napisal je pravda.Proste jak som si dal lieky nic som necitil.Lewis:doktor mi povedal ze 2 tyzdne pn ale uz po prvom tyzdni som robil nenarocne veci.Ak byvas blizko pn tak si mozes pozret www.klinika.sk tam to robili mne.
Návrat hore
Lewis
Star
Star

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 0:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jelko4 napísal:
Plexxak tak potom ty si odbornik a ja som si vsetko vymyslel ze?Asi si neaky doktor Laughing To vsetko co som napisal je pravda.Proste jak som si dal lieky nic som necitil.Lewis:doktor mi povedal ze 2 tyzdne pn ale uz po prvom tyzdni som robil nenarocne veci.Ak byvas blizko pn tak si mozes pozret www.klinika.sk tam to robili mne.
no ja som z novych zamkou takze je to asi tak 150km. takze radsej by som daco blizsie.
ale neviem ci aj tu v okoly novych zamkou je dajaka sukromna klinika ktora sa specializuje na "tieto veci".
ale co som cital na nete tak ludia ktorym to robili v sukromnych klinikach si to pochvalovali a ze z nemocnicou sa to neda zrovna.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Jelko4
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 11:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak to je pravda,na izbe si sam,mas televizor a peknu izbu s kupelnou a wc.A vide ta to tak okolo 3000,-
Návrat hore
Lewis
Star
Star

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 13 Jún 2008, 9:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jelko4 napísal:
tak to je pravda,na izbe si sam,mas televizor a peknu izbu s kupelnou a wc.A vide ta to tak okolo 3000,-
a ako dlho si bol hospitalizovany?
vyzera ta klinika inak fajn, len skoda ze je to 150km daleko.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Jelko4
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Jún 2008, 20:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

hovorim ze v ten isty den ako ma operovali tak ma aj pustili.vecer o 7 mi to pozreli a ze je to dobre mozete ist domov.
Návrat hore
Plexxak
Light Star
Light Star

Založený: 23.05.2007

PríspevokZaslal: 14 Jún 2008, 0:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jelko: nehovorim ze si si to vymyslel, ale pride mi to ako velmi nestandardny postup, ja sam som sa vecer po operacii moc necitil zrovna na odchod z nemocnice, naliali do mna liter a pol infuzky a bol som rad ze som rad, kazde 4 hodiny som do zily dostal Novalgin a bolo, ale mohol som si dat liekov hocikolko, stale to trochu bolelo... mozno ale zalezi aj od metody akou ti to robili, laserom, harmonickym, alebo klasickym "studenym" skalpelom Smile

Cosi mam o tom nastudovane, a hospitalizacia trva 3-4 dni takmer vsade a nie len na Kramaroch. Vzhladom k mojej "odbornosti", nie som ani lekar ani nic, pracoval som mesiac a pol v zachrannej sluzbe a cosi som mozno aj pochytil...

Ale ako som uz hovoril, pred operaciou som si nastudoval vsetky volne na nete dostupne materialy, pozrel videa ,techniky v USA, Britanii, u nas a na vychode
Návrat hore
Jelko4
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 14 Jún 2008, 17:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja takysto poznam ludi ktorym vyberali mandle a boli v nemocnici aj 7 dni tak ale asi to je vsade inac.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: