Podvadzame...
Noo jako takto.. Ja mam vztah nieco vyse dva roky, a nikdy by som svoje dievca nepodvadzal.. Podla mna ma sheep pravdu.. Bud ak tu holku ma chalan skutocne rad tak ju nepodvedie ani keby jaka sekacka bola ta kolegyna, to jednoducho nejde.. Tam uz chyba laska (a aj charakter)
.. Ak ho ma ta prva holka rada a jemu na nej zalezi tak to naozaj ukonci pokial by uz vztah nechcel. Alebo co caka, ze bude mat naveky dva "vztahy" naraz? to nejde, a ked sa o tom dozvie ta prva, co ho naozaj ma rada, bude jej lepsie ked zisti ze ju chlapik odr*aval polroka? Kazda kriza vo vztahu sa da vyriesit ale urcite nie podvadzanim. To nevyriesi nic
Ja tu ale neospravedlnujem jeho konanie, ani s nim nesuhlasim. Tiez mam niekolkorocny vztah, a tiez si neviem predstavit neveru (az na moju profesorku matematiky). Len som chcel podotknut ze niekedy to nieje lahke ako sa zda. On neriesil problemy neverou, ale nevera mu narobila bordel v hlave. To je vsetko. U novej objavil to co pri starej vyhaslo. Len potrebuje sam zistit ze vztah laska nieje len o tych prvych "vasnivych obdobiach".
No lenze pokial ma vztah tak neviem co si vobec nejaku neveru pripustil, uz to je dost sproste a nefer voci tej holke.. Jako ked mam vztah tak ostatne baby prec, neexistuju pre mna, aspon ja to mam takto..Mohol by som mat krizu akukolvek, byt na dne, opity alebo cokolvek ine, pokial nejaky vztah mam tak sa susredim len na nho a na nic ine.. AJ pokial je kriza tak porozmyslam kde sa nieco zmenilo a ci sa to neda napravit a nie obzerat sa po inych sukniach..
ak tu nato LVP je tak co mu mame poradit, nech robi co? jedine ukoncit jeden zo vztahov, na dve strany sa proste hrat nedami-chau napísal:Tak potom tomu urcite nerozumies, a ak by si taku situlaciu zazil pochopil by si. Bez urazky. Citovo ta dokaze prebudit niekto iny ako clovek na ktorom ti sakra zalezi a ktoremu by si neublizil. Nieje vsetko cierne a biele sheep, preto je tu LVP.
-
reznick
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Plati jedna pravda: Ak od partnerov dostavame to co pozadujeme tak je vsetko OK, ak nie tak to hladame to u inych... Vsetko je o tom co investujes a kolko sa ti vrati spat.
Podvadzanie a nevera vo vztahu je len vyvrcholenim nakopenych problemov a za tie su zodpovedny obaja partneri. Preto si myslim ze samotna nevera nie je 100% chyba toho kto podvedie.
Podvadzanie a nevera vo vztahu je len vyvrcholenim nakopenych problemov a za tie su zodpovedny obaja partneri. Preto si myslim ze samotna nevera nie je 100% chyba toho kto podvedie.
Aha, no to je pekne, len som akosi nezachytil tvoju radu pre neho.jozinko napísal:No lenze pokial ma vztah tak neviem co si vobec nejaku neveru pripustil, uz to je dost sproste a nefer voci tej holke.. Jako ked mam vztah tak ostatne baby prec, neexistuju pre mna, aspon ja to mam takto..Mohol by som mat krizu akukolvek, byt na dne, opity alebo cokolvek ine, pokial nejaky vztah mam tak sa susredim len na nho a na nic ine.. AJ pokial je kriza tak porozmyslam kde sa nieco zmenilo a ci sa to neda napravit a nie obzerat sa po inych sukniach..
No lenze chlapik ma v hlave gulas, a urcit si priority je niekedy tazsie ako hrat sipky po osmich pivach.Sheep napísal:ak tu nato LVP je tak co mu mame poradit, nech robi co? jedine ukoncit jeden zo vztahov, na dve strany sa proste hrat neda
to je moc individualnereznick napísal:Plati jedna pravda: Ak od partnerov dostavame to co pozadujeme tak je vsetko OK, ak nie tak to hladame to u inych... Vsetko je o tom co investujes a kolko sa ti vrati spat.
urcitemi-chau napísal:No lenze chlapik ma v hlave gulas, a urcit si priority je niekedy tazsie ako hrat sipky po osmich pivach.
-
midnight_man
Guru
Kdo vie ci to tu autor este cita, ale ak nahodou ano tak ti to poviem par vetami...Porozpravaj sa s priatelkou..hodte rec...skuste to vyriesit ako dospeli ludia.Uvidis co z toho. Ak sa to nepodari(co dufam ze sa podari) tak vec ze tym ze ju nechas a, ze by si si zacal s tou druhou babou ublizis tak jej ako priatelovi tej druhej baby ktory ju ma evidentne rad.(na druhu stranu je to lepsie ako udrziavat vztah len preto aby bol a trapit sa, to berem) Len si to treba troska viac porozmyslat. Ale pamataj ze ak dojdete k tomu ze to nema vyznam.Vzdy je lepsie skoncit ako drzat to umelo nad vodou, ci uz tym ranis priatelku alebo nie.Klamat by si nemal. GL
amen. takto to vzdy bolo, je a aj bude. ak nieco naozaj chyba, tak vztah nie je kompletny. ci uz je to komunikacia, opora, sex, zabava, vasen... je to jedno. kazda jedna zlozka je dolezita. je to prirodzene, ze ked niekomu nieco chyba, tak to hlada. nevravim, ze treba hned dievcinu podvadzat, ale treba si uvedomit ako to je a ako sa da pokracovat.reznick napísal:Plati jedna pravda: Ak od partnerov dostavame to co pozadujeme tak je vsetko OK, ak nie tak to hladame to u inych...
zaver: nepodvadzat, uvedomit si fakty, city a rozhodnut sa ako dalej
-
midnight_man
Guru