|
| Autor |
Správa |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 13:05 Predmet: |
|
|
u mna to je ine ako u vas ja ked odchazdam z bytu zamknem a po ceste si spomeniem zamkol som vobec ? ( aj ked viem ze ja zamknute musim sa izt pozriet) raz som zo skoly odisiel lebo som sa bal kvoli tomu povedal som ucitelke ze som nezamkol a isiel som .. nerobim si srandu
alebo ked chodim spat vzdy skontrolujem ci netecie voda z kohutikov , ci je zamknute , ci niesu otvorene okna |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6091 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 13:14 Predmet: |
|
|
| M4jk1:-) napísal: |
u mna to je ine ako u vas ja ked odchazdam z bytu zamknem a po ceste si spomeniem zamkol som vobec ? ( aj ked viem ze ja zamknute musim sa izt pozriet) raz som zo skoly odisiel lebo som sa bal kvoli tomu povedal som ucitelke ze som nezamkol a isiel som .. nerobim si srandu
alebo ked chodim spat vzdy skontrolujem ci netecie voda z kohutikov , ci je zamknute , ci niesu otvorene okna |
s tym zamknutim sa to stava aj mne, ale ako tak citam predchadzajuce prispevky tykajuce sa poriadku...hocikto z dotycnych by asi neprezil navstevu mojej izby
Udrzujem cisty iba monitor a tiez ma irituje, ked niekto beha prstami po nom, ale co uz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4734
Zaslal: 05 Sep 2006, 13:56 Predmet: |
|
|
dalsia vec na ktoru som si spomenul je stolovanie. Nech sa nachadzam hocikde, a nech som s hocikym stale musi byt kultura pri stolovani. Cize pri jedeni musi byt vsetko tak ako ma byt.
Dalsia vec je kultura pri hygiene. Nie som schopny pouzit spinavu toaletu alebo osprchovat sa v spinavej vani alebo sprchovacom kute. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2933 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 16:18 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
dalsia vec na ktoru som si spomenul je stolovanie. Nech sa nachadzam hocikde, a nech som s hocikym stale musi byt kultura pri stolovani. Cize pri jedeni musi byt vsetko tak ako ma byt.
Dalsia vec je kultura pri hygiene. Nie som schopny pouzit spinavu toaletu alebo osprchovat sa v spinavej vani alebo sprchovacom kute. |
na Tuniskom letisku som mal sracku a 5 minut pred odletom som musel ist srat v poddrepe
to bola svalovica  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1934 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 16:42 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
na Tuniskom letisku som mal sracku a 5 minut pred odletom som musel ist srat v poddrepe
to bola svalovica  |
fuuuuuuuuuuj, si to nechaj pre seba, ourajt?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2933 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 16:53 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
fuuuuuuuuuuj, si to nechaj pre seba, ourajt?  |
kym to suvisi s temou
OT nedorabaj sa fiflena |
|
| Návrat hore |
|
 |
IgiPoP Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.09.2005 Príspevky: 448 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 16:54 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| Dalsia vec je kultura pri hygiene. Nie som schopny pouzit spinavu toaletu alebo osprchovat sa v spinavej vani alebo sprchovacom kute. |
neznasam spinave WC a nie len spinave, staci ked viem, kolko ludi ho pouziva. zaujimave je, ze ked som u rodicoch tak mi to nevadi, ale inde ano. vzdy ma prenasleduje myslienka, ze na nom predo mnou sedel nejaky infikovany jedinec. takze vzdy najviac papiera pouzijem na oblozenie misy (tzv. oblozena misa).
ooo, a este som si na nieco spomenul. strasne mi vadi, ked v restauraciach alebo skratka v nejakych podnikoch na toaletach nemaju papier na susenie ruk ale maju fukar. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 705 Bydlisko: Bristol, GB Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 17:42 Predmet: |
|
|
no ked idem do kina alebo do restauracie, autobusu, proste na frekventovano obsadzovane miesta, detailne prezeram ci tam nieco nie je, a dokonale ma dokazu nastvat polepene zuvacky po stoloch stolickach a tak...a aj stare(take tie cierne) zuvacky nenavidim, vzdy si musim sadnut inam...este ze do kina nechodim sam a mozem si miesto vyemnit s kamosmi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 759 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
| jamess napísal: |
tiez mam podobnu uchylku s popraskanymi chodnikmi aj ked vysavam, tak vysavam v liniach  |
tak presne toto isté. a myslel som si, že som jediný  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 515
Zaslal: 06 Sep 2006, 20:19 Predmet: |
|
|
Nemozem pit z flasky pokial uz z nej niekto pil (mam potom afty) a vzdy musi byt cista klavesnica a monitor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3636 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2006, 20:25 Predmet: |
|
|
Mna este napadlo.....nezjem zmrzlinu...akukolvek...ja by som si aj dal, ale proste nemozem, nieco mi nedovoli  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Voodoo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.06.2006 Príspevky: 69
Zaslal: 06 Sep 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
| Ja sa rád hrám na namestí tak, že poskakujem aby som sa nedotkol medzier medzi dlažbou, abo hocikde aj na chodníku, alebo vždy po každom jedle si musím umyť zuby, lebo citím akokeby mi ich niečo prežiera, alebo stále si často umyvám ruky, lebo mám taký nechutne divný pocit a musím to prosto zo seba zmyť.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 759 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2006, 21:20 Predmet: |
|
|
Ja napr. musím piť z pohára z ktorého nikto ešte nepil. Doma vždy keď sa idem napiť tak hneď beriem nový pohár. Ale po niekom jesť, ani na to niesom. A pri každom zrkadle sa zastavím a prezerám si či nemám niečo v zuboch... teda v strojčeku, lebo mám strojček  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Voodoo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.06.2006 Príspevky: 69
Zaslal: 10 Sep 2006, 17:14 Predmet: |
|
|
| Patyk napísal: |
Ja napr. musím piť z pohára z ktorého nikto ešte nepil. Doma vždy keď sa idem napiť tak hneď beriem nový pohár. Ale po niekom jesť, ani na to niesom. A pri každom zrkadle sa zastavím a prezerám si či nemám niečo v zuboch... teda v strojčeku, lebo mám strojček  |
Ja som mal strojček a poznám ten pocit a napr. mne nerobí absolútny problém piť, abo jesť po niekom, ale musí to byť buď môj veľmi dobrý kamoš, abo rodina  |
|
| Návrat hore |
|
 |
barbie Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2006 Príspevky: 224 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 12:28 Predmet: |
|
|
| Freelan napísal: |
nie niesi sme dvaja ani ja nic z toho nemam  |
sme traja , len nie som schopna podat niekomu pohar s pitim priamo do ruk ja ho proste musim polozit |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|