Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Pohnutky Adriana Monka
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
energy00
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 04.01.2007

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 12:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Heh, tak u mna : CD musia byt ulozene v jednom stlpci, nesmie ani jedno vycnievat nejako Xtra, ked si nastavim budik na mobile tak ho skontrolujem este raz ci je fakt nastaveny ( len tak aby sa nepovedalo ze som zaspal) samozrejme vsetko ciste, co ja viem co este....tak tiez stupam "mimo ciar" na chodniku Smile mozno to vsetko bude znamenim a to ze som znamenie PANNA Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dudinko
Light Professional
Light Professional

Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 13:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

- Ked je niekto u mna, zobere do paprce 100 veci, a da ich na uplne ine miesto kde boli
- Ked hram pc alebo cokolvek robim na pc a niekto na mna pozera a trepe mi do toho
- Neznasam ked mi niekto skace do reci
- Ked sa mi nietko rype v pc, meni nastavenia etc..

// Edit: A ked mi niekto papuluje na lietadla Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
den333
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 19:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si tiez casto cistim topanky...a velmi si potrpim na oblecenie ze napr. musi byt ciste ale ked je na tricku mala spinka tak sa idem prezliect
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
afa
Expert
Expert

Založený: 09.04.2006

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 19:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som mal tiez take ze som chodil po chodniku iba na tej farbe a potom kazdy po mne pozeral ale inac nic take ale moja matak ma take ze ked odchadza z domu musi vsetko skontrolovat aspon 5krat ci je vsetko vypnute
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 20:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som najnovsie zistil, ze si stale napravam sveter. Ked mam taky sveter na zips, tak ked ho mam rozopnuty, obe strany musia byt symetricky Laughing stale si to napravam, sa mi uz smeju, ze som ako monk Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 20:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kua akoze mna zt nebavi s Monkom v hlave zit Laughing ...proste ked si poviem ze mam "misiu" tak ju musim urobit... napr. dotknut sa hlavy sochy, osprchovat sa v umyvadle..ale aj ked vacsina je recesia, ale aj tak..no a stupania na ciar, s tym preslo hadam kazde dieta Very Happy .
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 21:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

kukiak napísal:
Kua akoze mna zt nebavi s Monkom v hlave zit Laughing ...proste ked si poviem ze mam "misiu" tak ju musim urobit... napr. dotknut sa hlavy sochy, osprchovat sa v umyvadle..ale aj ked vacsina je recesia, ale aj tak..no a stupania na ciar, s tym preslo hadam kazde dieta Very Happy .
Presne to isté sa mi v hlave rodí ako tebe. Dobre si to nazval, že misia a niekedy je to akoby sa ti v hlave bili dve osoby. Jedna chce ísť tou stranou a druhá chce ísť inou stranou.
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 22:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj ja mavam casto misiu ze sa musim dotkut niecoho skor ako prejde nejake auto(ktore si zvolim) mojou urovnou... nerobi mi pri tom problem sprintovat aj cetz pol ulice Laughing
nuz co, kazdy sme nejaky...

a ked som bol maly tak som si hovoril ze ak nieco neurobim tak zomriem a pri tom islo o uplne <>viny
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 02 Feb 2007, 23:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Noo ja stale chodim tak, aby som nestupal na praskliny v asfalte ... horsie je ze pred skolou mame asfalt popraskany tak ze kusky su tam o ploche 5 cm stvorcovych Very Happy takze tam sa musim nejako prekonat Very Happy a este ak niekam chodim casto tak mam zauzivane chodit tam po jednom chodniku a naspet po druhom a ani to nevnimam, len minule som si uvedomil ze daco nesedi a to bolo ze som isiel po druhom chodniku ako zvycajne Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Stilo
Star
Star

Založený: 25.02.2006

PríspevokZaslal: 03 Feb 2007, 0:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

dawo napísal:
a ked som bol maly tak som si hovoril ze ak nieco neurobim tak zomriem a pri tom islo o uplne <>viny
tak to som si aj ja hovoril Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mylan
Light Expert
Light Expert

Založený: 22.12.2004

PríspevokZaslal: 03 Feb 2007, 1:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Heh.. Klasiky - úchylky ako čístý display bez otlačkov a podobne, tak na tie trpím tiež. Ale mám ešte jednu špeciálnu. Všetky časy aké sa nastavujú(napr budík) si nastavujem tak, že druhé čísla musia byť rovnaké, ale nesmú to byť 2 nuly Very Happy Takže ak mám vstávať o ôsmej, nastavím si budík na 7:55, alebo podobne(8:11, 8:22, ale nesmie byť 8:00) . To platí aj o iných veciach, napríklad jedlo do mikrovlnky dávam zohrievať na 1:33.
Fakt netuším kedy som to začal robiť, netuším ani dôvod, ale trvá to už asi 9 rokov... Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 03 Feb 2007, 2:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

dawo napísal:
,,,a ked som bol maly tak som si hovoril ze ak nieco neurobim tak zomriem a pri tom islo o uplne <>viny
Presne toto sa aj mne dialo ked osm bol maly, ibaze som to aplikoval na svojich pribuznych...napr cez isty prechod v blave osm musel byt vzdy prvy na druhej strane, inak... Very Happy

Psychologicky termin pre tuto pohnutku sa vola Magicke vedomie...Ked budem mat naladu a hlavne bude menej hodin, opisem celu kapitolu Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
majaa
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 05 Feb 2007, 17:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja musim mat v skrini tricka roztriedene na tricka s dlhym rukavom, s kratkym a svetre a musia byt pekne zarovnane do kominka. tak isto aj zosity na policke musia byt v rovnakej linii. vlastne vsetko musim mat v linii:) nemam rada flaky nech su hocikde, musim ich vzdy utriet. a vzdy ked som na chate tak nezaspim kym neskontrolujem kazdy kut a skaru ze ci tam nie je nejaky chrobak. a uz ma asi nic nenapadne:) este ze pera na pisanie mam roztriedene na farebne a modre a na ceruzky Smile a tiez mi vadi ked je nieco na krivo.....Smile
Návrat hore
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 07 Feb 2007, 15:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak toho je strasne moc . Tiez tie veci ze praskliny v asfalte , alebo ked je nejaky tien na chodniku tak nan nevkrocim. A vsetko ovoniavam Embarassed
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Feb 2007, 15:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

BabySHAQ napísal:
Tak toho je strasne moc . Tiez tie veci ze praskliny v asfalte , alebo ked je nejaky tien na chodniku tak nan nevkrocim. A vsetko ovoniavam Embarassed
ja mam misiu od 6 rokov ze ked ma to napadne tak vzdy ked idem v aute musim zmurknut ked sa auto dotkne tiena resp ze na zmurknutie sa auto odrazi od zeme a potom dopadne na dalsi na ktory musim tiez zmurknut nefim ci chapete Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 4 z 5

Prejdi na: