|
| Autor |
Správa |
energy00 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2007 Príspevky: 305 Bydlisko: niekedy byvam na ICQ Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 12:41 Predmet: |
|
|
Heh, tak u mna : CD musia byt ulozene v jednom stlpci, nesmie ani jedno vycnievat nejako Xtra, ked si nastavim budik na mobile tak ho skontrolujem este raz ci je fakt nastaveny ( len tak aby sa nepovedalo ze som zaspal) samozrejme vsetko ciste, co ja viem co este....tak tiez stupam "mimo ciar" na chodniku mozno to vsetko bude znamenim a to ze som znamenie PANNA  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 857 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 13:10 Predmet: |
|
|
- Ked je niekto u mna, zobere do paprce 100 veci, a da ich na uplne ine miesto kde boli
- Ked hram pc alebo cokolvek robim na pc a niekto na mna pozera a trepe mi do toho
- Neznasam ked mi niekto skace do reci
- Ked sa mi nietko rype v pc, meni nastavenia etc..
// Edit: A ked mi niekto papuluje na lietadla  |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1229 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 19:25 Predmet: |
|
|
| ja si tiez casto cistim topanky...a velmi si potrpim na oblecenie ze napr. musi byt ciste ale ked je na tricku mala spinka tak sa idem prezliect |
|
| Návrat hore |
|
 |
afa Expert

Stav:  Založený: 09.04.2006 Príspevky: 160
Zaslal: 02 Feb 2007, 19:32 Predmet: |
|
|
| ja som mal tiez take ze som chodil po chodniku iba na tej farbe a potom kazdy po mne pozeral ale inac nic take ale moja matak ma take ze ked odchadza z domu musi vsetko skontrolovat aspon 5krat ci je vsetko vypnute |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2785 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 20:32 Predmet: |
|
|
Ja som najnovsie zistil, ze si stale napravam sveter. Ked mam taky sveter na zips, tak ked ho mam rozopnuty, obe strany musia byt symetricky stale si to napravam, sa mi uz smeju, ze som ako monk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2334 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 20:56 Predmet: |
|
|
Kua akoze mna zt nebavi s Monkom v hlave zit ...proste ked si poviem ze mam "misiu" tak ju musim urobit... napr. dotknut sa hlavy sochy, osprchovat sa v umyvadle..ale aj ked vacsina je recesia, ale aj tak..no a stupania na ciar, s tym preslo hadam kazde dieta . |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1753 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 21:37 Predmet: |
|
|
| kukiak napísal: |
Kua akoze mna zt nebavi s Monkom v hlave zit ...proste ked si poviem ze mam "misiu" tak ju musim urobit... napr. dotknut sa hlavy sochy, osprchovat sa v umyvadle..ale aj ked vacsina je recesia, ale aj tak..no a stupania na ciar, s tym preslo hadam kazde dieta . |
Presne to isté sa mi v hlave rodí ako tebe. Dobre si to nazval, že misia a niekedy je to akoby sa ti v hlave bili dve osoby. Jedna chce ísť tou stranou a druhá chce ísť inou stranou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2927 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 22:01 Predmet: |
|
|
jj ja mavam casto misiu ze sa musim dotkut niecoho skor ako prejde nejake auto(ktore si zvolim) mojou urovnou... nerobi mi pri tom problem sprintovat aj cetz pol ulice
nuz co, kazdy sme nejaky...
a ked som bol maly tak som si hovoril ze ak nieco neurobim tak zomriem a pri tom islo o uplne <>viny |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1006 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 23:50 Predmet: |
|
|
Noo ja stale chodim tak, aby som nestupal na praskliny v asfalte ... horsie je ze pred skolou mame asfalt popraskany tak ze kusky su tam o ploche 5 cm stvorcovych takze tam sa musim nejako prekonat a este ak niekam chodim casto tak mam zauzivane chodit tam po jednom chodniku a naspet po druhom a ani to nevnimam, len minule som si uvedomil ze daco nesedi a to bolo ze som isiel po druhom chodniku ako zvycajne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stilo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 531 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2007, 0:16 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
| a ked som bol maly tak som si hovoril ze ak nieco neurobim tak zomriem a pri tom islo o uplne <>viny |
tak to som si aj ja hovoril  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mylan Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.12.2004 Príspevky: 66 Bydlisko: Prešov / Praha Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2007, 1:59 Predmet: |
|
|
Heh.. Klasiky - úchylky ako čístý display bez otlačkov a podobne, tak na tie trpím tiež. Ale mám ešte jednu špeciálnu. Všetky časy aké sa nastavujú(napr budík) si nastavujem tak, že druhé čísla musia byť rovnaké, ale nesmú to byť 2 nuly Takže ak mám vstávať o ôsmej, nastavím si budík na 7:55, alebo podobne(8:11, 8:22, ale nesmie byť 8:00) . To platí aj o iných veciach, napríklad jedlo do mikrovlnky dávam zohrievať na 1:33.
Fakt netuším kedy som to začal robiť, netuším ani dôvod, ale trvá to už asi 9 rokov...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2007, 2:48 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
| ,,,a ked som bol maly tak som si hovoril ze ak nieco neurobim tak zomriem a pri tom islo o uplne <>viny |
Presne toto sa aj mne dialo ked osm bol maly, ibaze som to aplikoval na svojich pribuznych...napr cez isty prechod v blave osm musel byt vzdy prvy na druhej strane, inak...
Psychologicky termin pre tuto pohnutku sa vola Magicke vedomie...Ked budem mat naladu a hlavne bude menej hodin, opisem celu kapitolu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majaa Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 111 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2007, 17:00 Predmet: |
|
|
ja musim mat v skrini tricka roztriedene na tricka s dlhym rukavom, s kratkym a svetre a musia byt pekne zarovnane do kominka. tak isto aj zosity na policke musia byt v rovnakej linii. vlastne vsetko musim mat v linii:) nemam rada flaky nech su hocikde, musim ich vzdy utriet. a vzdy ked som na chate tak nezaspim kym neskontrolujem kazdy kut a skaru ze ci tam nie je nejaky chrobak. a uz ma asi nic nenapadne:) este ze pera na pisanie mam roztriedene na farebne a modre a na ceruzky a tiez mi vadi ked je nieco na krivo..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
BabySHAQ Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 401 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 07 Feb 2007, 15:25 Predmet: |
|
|
Tak toho je strasne moc . Tiez tie veci ze praskliny v asfalte , alebo ked je nejaky tien na chodniku tak nan nevkrocim. A vsetko ovoniavam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2927 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 07 Feb 2007, 15:29 Predmet: |
|
|
| BabySHAQ napísal: |
Tak toho je strasne moc . Tiez tie veci ze praskliny v asfalte , alebo ked je nejaky tien na chodniku tak nan nevkrocim. A vsetko ovoniavam  |
ja mam misiu od 6 rokov ze ked ma to napadne tak vzdy ked idem v aute musim zmurknut ked sa auto dotkne tiena resp ze na zmurknutie sa auto odrazi od zeme a potom dopadne na dalsi na ktory musim tiez zmurknut nefim ci chapete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|