|
| Autor |
Správa |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2934 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 12:09 Predmet: Pohnutky Adriana Monka |
|
|
Mate aj vy podobne "zlozvyky" ako Adrian Monk?
napr. stupanie len na tiene na chodniku alebo chytanie stlpikov a pod.??
ja osobne stupam na popraskanom chodniku alebo zamockej dlazbe(namestia) len na tie miesta de to neni prasknute alebo sa rozbehnem cez celu ulicu aby som bol pri dakej lampe skor ako dake auto volam to ("misia")
a co vy??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 895
Zaslal: 04 Sep 2006, 12:43 Predmet: |
|
|
mna skor niekedy dost stve ked je napr. roleta nakrivo a pod, ale nedohanam to do extremov (vid ako adrian namiesto vlastneho oslobodenia isiel najprv napravit roletu ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
IgiPoP Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.09.2005 Príspevky: 448 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 13:00 Predmet: |
|
|
nieco by sa naslo, ja osobne neznasam (a tu musim pritvrdit) spinavu klavesnicu. je to moja uchylka, ale proste ked mam niekomu s niecim pomoct na jeho PC a ma spinavu klavesnicu, trpim a hned potom si musim ist umyt ruky. nemozem proste za svoje PC alebo ntbk sadnut so spinavymi rukami.
tak asi tolko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Carver11 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 219 Bydlisko: Šanghaj, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 13:04 Predmet: |
|
|
ja osobne podobne "zlozvyky" nemam, ale otcov kolega z roboty napriklad nemohol ist do takeho tesca, lebo ked videl na regaloch nieco nakrivo, tak to bol schopny vsetko povyrovnavat. videl som to osobne a i ked je to vlastne choroba, pripadalo mi to minimale komicke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 757 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 13:16 Predmet: |
|
|
mna vie nastvat, ked je nakrivo obrus , ale uspesne sa liecim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 489
Zaslal: 04 Sep 2006, 13:25 Predmet: |
|
|
Narovnavam veci kere su nakrivo...Jednoducho som sa nakazil
Monk je najlepsi serial na svete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 705 Bydlisko: Bristol, GB Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 13:26 Predmet: |
|
|
tiez mam podobnu uchylku s popraskanymi chodnikmi aj ked vysavam, tak vysavam v liniach  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2934 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 13:47 Predmet: |
|
|
| jamess napísal: |
tiez mam podobnu uchylku s popraskanymi chodnikmi aj ked vysavam, tak vysavam v liniach  |
presne to vysanavanie mam system neviem ho popisat ale vzdy vsetko rovnako a stupat musim tam kde je este nepovyvsavane
sme blazni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1938 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 14:09 Predmet: |
|
|
ja chodim po byte po dlazbe systematicky vzdy slapem len na celu dlazobnu kocku, to je este normalne nie?
Monk je kultovy serial |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3646 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 14:22 Predmet: |
|
|
ehm....furt si cistim tenisky...problem je, ze aj ked su ciste. A spinu nenavidim vseobecne. No a este si nikdy nic neobleciem, pokial to neni ozehlene.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2810 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 14:37 Predmet: |
|
|
| IgiPoP napísal: |
nieco by sa naslo, ja osobne neznasam (a tu musim pritvrdit) spinavu klavesnicu. je to moja uchylka, ale proste ked mam niekomu s niecim pomoct na jeho PC a ma spinavu klavesnicu, trpim a hned potom si musim ist umyt ruky. nemozem proste za svoje PC alebo ntbk sadnut so spinavymi rukami.
tak asi tolko. |
Ja zas neznasam fingerprints na displayi. Vzdy to musim utret do tricka, nech je to kohokolvek mobil (vacsinou matkin).. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1088 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 15:34 Predmet: |
|
|
no som tiez trochu puntickar a vadi mi obrus na kryvo pohara polozene rovnako ako ine ak je sviecka alebo vaza musi byt v zlome obrusa a pritotm v strede stola minule v pizzerii mi robily napriek a som uvidel obraz na krivo no ale nevsimal som si ho ked sme odchadzaly tak som ho napravil nevydrzal som to ale nechapem nevadim ale ked na to myslim tak aaaaaar strasne
ale som zdravy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kaper Medium Star

Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 389
Zaslal: 04 Sep 2006, 15:53 Predmet: |
|
|
seriál monk je svetový. proste to fakt môžem pozerať. no až taký nábeh ako p. adrián teda nemám. v podstate si také veci ako on ani neuvedomujem...proste mi je fuk či sú dáždniky v predsieni všetky jedným smerom, alebo v pohároch v miestnosti aby bolo tekutiny rovbako , atd... ale ako každý, ked sa zamyslím, tak ťiež sa niečo nájde.
napr ked niekto vytlačí zubnú pastu z prostriedku a nie z konca tuby, ked niekto pohodí mokrú utierku na stoličku alebo tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 16:03 Predmet: |
|
|
Neznasam, ak niekto nieco polozi na miesto, kde to nepatri, alebo staci, ze tu vec posunie alebo otoci. U mna to hned vyvola pocit, ze nieco nie je v poriadku. Dalej kazdu chvilu si chodim umyvat ruky, neznasam pocit spinavych ruk a nikdy si ich neutieram, lebo mam pocit, ze uterak je spinavy a moje umyvanie ruk je zbytocne. Inak som celkom v poriadku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2186 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 16:51 Predmet: |
|
|
Perfekcionizmus  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |