POHODA FESTIVAL 2008

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Eritrea
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

sak moreee moj stan vidno hned na 3 fotkee.:D taky zeleny A cko ..a na nom sacok.:Da moje nohy vonkuuuu.:D:D: to vy ste si furt okolo hadazli frisbee? som vas pozorovlaa a par krat skoro ste spadli na moj staN:D HALuzzz

ti z nitri boli hned pri mne.:D a vyvreskovali v stvrtok vecer..ze nitraaaa..potom po pripade zenyyy ..chcem zenu na sex.:D radsej som ostala v stane .kedze som tam bola sama.:D
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Eritrea napísal:sak moreee moj stan vidno hned na 3 fotkee.:D taky zeleny A cko ..a na nom sacok.:Da moje nohy vonkuuuu.:D:D: to vy ste si furt okolo hadazli frisbee? som vas pozorovlaa a par krat skoro ste spadli na moj staN:D HALuzzz

ti z nitri boli hned pri mne.:D a vyvreskovali v stvrtok vecer..ze nitraaaa..potom po pripade zenyyy ..chcem zenu na sex.:D radsej som ostala v stane .kedze som tam bola sama.:D
jak skoro spadli ani nahodou :-D ako priznavam jak tam bolo mokro bolo to vtipne ale ked to lietalo na stany, tak naschval :-) hehe sak v piatok rano sme to do stanu vedla teba furt hadzali tam boli dake 2 baby :twisted: a ty sulinovci ne ze vecer ale celu noc vykrikovali, este stastie ze sme sa v piatok konecne prestahovali dovnutra heh bo blbci organizatori nam nedali zlte pasky hlavne ze sme boli pracovne tam
Napísať odpoveď