Pohovor v praci

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

dikes, tak nakoniec nic z toho sa ma sef neopytal.) len mi povedal z coho bude pozostavat moja praca. a je toho hooodne. no ale co uz. akurat, ze k platu sme sa nedostali a povedal mi ze mam porozmyslat kolko chcem. predpokladam caka to, ze ked poviem malo, da mi malo a ked poviem viac nez si on mysli tak, aj tak mi da len tolko kolko chce dat on. neviem ci opytat 100k alebo co, aby som to z neho dostal.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zelovoc: V akom meste to ides pracovat a v akej oblasti??? Z coho bude pozostavat tvoj pracovny den??? Asi tazko si budes pytat 30 tisic za to, ze budes sediet a varit kavu sefovi.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

No, nieco podobne bola moja prva praca. Necakaj, ze dostanes viac, ako 15-16 tisic v cistom. Ak ano, tak sa mozes tesit. Postup? Mozno neskor na nejakeho senior agenta, ktory bude dostavat premie extra. Casom mozno na call center manazera? Hlavne bud prirodzeny, trosku sa vychval, ale neprezen to. Hovor o svojich silnych strankach. Moze sa ti stat, ze ti daju otazku, ze aku su tvoje slabe stranky. Kludne a otvorene povedz, co si myslis.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Zajtra ma caka sice len "light", ale moj prvy pracovny pohovor. Ide o miesto recepcneho v jednom hotely. Nejaky stres nemam, najviac ma vsak trapi, ako tam prist obleceny :D . Neviem, ci sa oblek hodi.. ci radsej nieco sportovejsie. Dalej ak padne otazka, kolko by som si predstavoval... povedat cifru alebo to skor obkecat, ze neviem, nemam prehlad a takto.. ?
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

kukiak napísal:Zajtra ma caka sice len "light", ale moj prvy pracovny pohovor. Ide o miesto recepcneho v jednom hotely. Nejaky stres nemam, najviac ma vsak trapi, ako tam prist obleceny :D . Neviem, ci sa oblek hodi.. ci radsej nieco sportovejsie. Dalej ak padne otazka, kolko by som si predstavoval... povedat cifru alebo to skor obkecat, ze neviem, nemam prehlad a takto.. ?
par rad.
1/ ak mas moznost, chod si miesto (ten hotel) omrknut, ako tam chodia zamestnanci obleceny, aka je to kategoria a podla toho sa zariad
2/ podla toho aka kategoria hotela to je, zisti si kolko priblizne mozes pytat a pytaj tolko...nikdy nehovor ze nevies kolko...musis sa hlavne vediet ocenit. A hlavne NIKDY nehovor neviem, nemozem, neda sa a podobne
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dobre ohodnotit, na kolko ohodnotit pracu recepcneho ? :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Urcite nehovor, ze nevies, kolko si mas zapytat, lebo tym si akurat tak podpilis pod sebou konar. Asi mas aku-taku predstavu o tom, aky je priemerny plat v tvojom meste/kraji a ake maju naroky na vzdelanie a skusenosti na danej pozicii. Tiez mas nejaku predstavu o tom, za kolko penazi sa ti oplati rano vstat z postele. Takze urcite to nie je tak, ze nevies, kolko si mas zapytat.
A vzdy lepsie povedat nejaku sumu ako cakat, co ti navrhnu. Okrem toho, ak to prestrelis, tak sa ta opytaju, ci si ochotny ist nizsie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

byt v poslednom rocniku na vysokej skole a zaviazat sa na TPP, kvoli praci s headsetom pri PC mi pripada ako nezmysel. uvedom si par veci. ziaden rast ta tam necaka. a ked ano, tak velmi pomaly. ked pojdes zo skoly prec, tak mas titul a budes mat moznosti pracovat za trojnasobny plat s ozajstnym postupom. tipujem, ze ked budes mat na stole diplom, tak ta nebude lakat dalej robit tento druh prace. z toho jasne vyplyva, ze tam budes pracovat len rok. z toho dalej vyplyva, ze za ten jeden rok nedosiahnes taky postup, aby ta v tej firme nieco este vobec drzalo. navyse posledny rocnik je casovo velmi nakladny. ked nastupis teraz v lete, tak dostanes cca 10 dni dovolenky (prve tri mesiace nemozes cerpat nic). myslis, ze ti postaci 10 dni dovolenky na ucenie sa na statnice?
Napísať odpoveď