|
|
|
| Autor |
Správa |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 555
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:36 Predmet: |
|
|
Najvacsi zrut elektrickej energie v domacnosti je automaticka pracka cca 3kW. Mala by byt napojena na samostatny 16A istic,
Konvice maju okolo 2kW a este mikrovlnka a najma ak ma kombinovane varenie s mikrovlnami.
Samozrejme zehlicka, elektricky radiator, bojler el. sporak resp. dvojplotenka.
Ostatne su zanedbatelne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1468 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 19:10 Predmet: |
|
|
ake mate rozvody staci ked su hlinikove zub casu sa ozval a uz sa vam zacinaju robit opaly bo hlinik pracuje uvolnuje sa napr v hocktorej zasuvke moze byt uvolneny srobik ono tam 2x skoci iskra vuala istic v ... moze to robit uplne nahodne takze pobehaj ci neni ziadna zasuvka tepla mozes aj teraz ale hlavne vtedy ked vyhodi istic ak daka bude tak povedz tatovi pripadne sam dotiahni srobky taktiez moze byt ze dakto ej navas napojeny hehe daky cernoch pripadne moze byt dade na privode daky parazit koli ktoremu kolise napatie ale to by tam uz boly elektrikari sami bo im by to blikalo na centrale moznosti je vela najlepsie riesenie je to co som teraz robil aj unas doma a to natahat nove rozvody jednak ze si spravis vlastny istic na 3 zrutov chladnicka mikrovlnka a pracka (ako kazdy z nich ma vlastny hej ) a 2 ze si natahas zasuvky kam sam chces teda ak ti nevyhovuju tam kde su len hlavne dopredu mysli bo ja som zabudol na 1 zasuvku a uz su osadene kachlicky tak teraz musim mat natahnutu predlzovacku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|