OMG LOOL->slavo<- napísal:fps? to nikdy neriesim ale pre zaujimavost
ja ma 2500+ 1gb ram a 5200vku 128mb a vsetko na maximalne detaily a 1024x768.
a ani jeden sek som spokojny .
hra ide uplne krasne .
Pojde mi nfs carbon na:
-
->slavo<-
Addict
debilkomystique napísal:OMG LOOL
uz co povedat lebo to nema zmysel dalej riesit. a myslim si ,ze tato cela tema je tu zbytocna
JA som napisal ze 5200 nema HW podporu pre dx9 nie ze nepodporuje DX9 co je diametralne odlisna vec->slavo<- napísal:debilkoze?
tvoje prispevky nemoze nikto brat vazne vsakt uz len to ze si napisal ze 5200vka nema podporu DX9 to mi staci .
![]()
a este tu machrujes . a pises to tvoje trapneee LOL . nemam ktomu
uz co povedat lebo to nema zmysel dalej riesit. a myslim si ,ze tato cela tema je tu zbytocnatakze
![]()
Co sa tvojho prispevku tyka ze ti to ide na 5200 namaxovane v 1024x768 bez naznaku seknutia, to ta mozem len vysmiat, pretoze na 6600 256MB po OC to ide maxiamlne 15 -20 fps a plynula hranica je nad 25
-
->slavo<-
Addict
road reflection detail mi nejde nastavit ale v hre sa vsetko odraza ,mystique napísal:PRE SLAVA
Kde si nabral na 5200 tych 25fps plynulych mi je fakt zahadou ked 6600 nestiha...
motion blur tiez nejde inac vsetko ide na max . a FPS mam 20-22 staci?
a mne sa zda ,ze to je plynule jak to je . a nebudem sa tu otom z nikim hadat len som napisal ,ze mi to na 5200vke ide pekne a pojde to pekne aj ostatnym.
-
->slavo<-
Addict
mystique napísal:ano sem s nimi...

staci ti? toto dokaze moja Geforce 5200FX 128mb ,ale je to iba demo a nedasa tu nastavit moc vela detailov.vo full tam este daco pridam ako efekt rozmazania pri velkych rychlostiach a pod.
dufam ze toto ti bude stacit nemam dovod si vymyslat a myslim si ,ze graficky som stoho v pohode vymackal viac ako polovicu tak ti poviem len jedno PREBER sa Chlapce.a uz to prestan buzerovat jak Buze
zajtra to deletnem B) nechcelo sa mi menit rozlisenie pretoze do prilohy sa to nezmestilo taksom to dal takto
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sa preber magor->slavo<- napísal:
staci ti? toto dokaze moja Geforce 5200FX 128mb ,ale je to iba demo a nedasa tu nastavit moc vela detailov.vo full tam este daco pridam ako efekt rozmazania pri velkych rychlostiach a pod.
dufam ze toto ti bude stacit nemam dovod si vymyslat a myslim si ,ze graficky som stoho v pohode vymackal viac ako polovicu tak ti poviem len jedno PREBER sa Chlapce.a uz to prestan buzerovat jak Buzent
zajtra to deletnem B) nechcelo sa mi menit rozlisenie pretoze do prilohy sa to nezmestilo taksom to dal takto
-
->slavo<-
Addict
tie screeny ti nestacia ?
boze vy ste ale lamy pozeram ,ze vas je tu viac
a to fakt nechapem ze na 5600vke
ti to nejde na 1024x768 tomu nechapem. a este jedna vec ja mam starsie drivery
mozno je to tym.84.21
a takto to mam nastavene
resolution 1024x768
anti-aliasing OFF
Texture filtering ANISOTROPIC
Shader detajl HIGH
Vsync ON
World detajl MAXIMUM
Road reflection detajl OFF
Car detajl HIGH
Motion Blur OFF
Particle ON
skusal som fraps a ide to stale 20fps niekedy 22
mne sa to zda plynule. nesekato .
a to ze to na 5600vke musis hrat na 800X600 iba sa musim

a takto to mam nastavene
resolution 1024x768
anti-aliasing OFF
Shader detajl HIGH
Vsync ON
World detajl MAXIMUM
Car detajl HIGH
Motion Blur OFF
Particle ON
to sa zda iba tebe ze to ide plynulo, mam bratranca co mi bude tvrdit ze na athloneXP1600+,256ram,radeon8500-64mb, mu idu hry ako doom3,q4, ...a pod plynulo, no ked som to videl tak mi z toho sekania bolo az zle->slavo<- napísal:skusal som fraps a ide to stale 20fps niekedy 22
lenze sa uvedom, ty mas napr. anti-aliasing vypnuty, ale ked si na 5600 zapne napr 2nasobny tak mu to spomali hru, lenze so zapnutym anti-aliasingom bude mat tu hru v 800x600 krajsiu, zatial co ty v 1024x768 ju budes mat kockatu/hranatu
slavo ani na jednom screene som nevidel zapnuty fraps, takze si ich tam ani nemusel davat, za druhe, staci si porovat moj screen intra a tvoj a vidis aky tam je rozdiel (pixel shader 3.0, HDR)->slavo<- napísal:tie screeny ti nestacia ?boze vy ste ale lamy pozeram ,ze vas je tu viac
a to fakt nechapem ze na 5600vke
ti to nejde na 1024x768 tomu nechapem. a este jedna vec ja mam starsie drivery
mozno je to tym.84.21
a takto to mam nastavene
resolution 1024x768
anti-aliasing OFF
Shader detajl HIGH
Vsync ON
World detajl MAXIMUM
Car detajl HIGH
Motion Blur OFF
Particle ON
![]()
Neverim tomu ze ti to ide na danom rozliseni plynule, pretoze som oprasil 5700, 256mb a nastavil som to tak ako ty a bola to SLIDESHOW ako sa patri... podotykam 5700... 5200 by s tym ani nepohla....