only napísal:Vedecky je dokazane za nad 35fps ak je to konstantne skoro nerozoznas rozdiel volnym okom takze pokial to ide bez lagov a sekov nad 30 fps stale tak mi je jedno ci to ma 100fps alebo 35
presne tuto teoriu pocujem asi stykrat ale vobec nechapem ako je to mozne. priklad:
zapnem CS a mam tam 85fps (vertikalna synchronizacia). neskor sa napoji XY hracov a hadzu XY granatov, tkore vytvoria plno efektov. k tomu sa prida rozbite sklo a snimky mi klesnu na 60 (to je este ten lepsi pripad). a ja to tam proste vidim. a kludne by som povedal, ze mi to aj vadi a citim tam ten rozdiel. citim ten rozdiel aj ked mi klesne pocet snimok len o 15. cim je to dane? bud mam nieco zle nastavene na grafike alebo zobrazenie fps v CS (net_graph) ukazuje bludy. neviem v com to je, ale ked mam menej ako 60 fps, tak si pripadam ako by som hral CSko na kalkulacke. ked som bol u kamarata, ktory mal LCD a tam cca 50 snimkov, tak mi to pripadalo hratelne (i ked to mozno bolo tym, ze som nehral ja. len som sa chvilu pozeral)
zalezi od povahy hry. V CS ide najma o bleskove reflexy. Takze aj ked teoreticky by si nemal vidiet rozdiel medzi 60 a 85fps v ulohe pozorovatela, v ulohe hraca ten rozdiel budes citit pri reflexoch.
V Crysis naozaj nezalezi az tak na reflexoch, povedal by som ze tam mas casuuuu preto je hratelny aj pri 30fps, co uz by CS nebolo.
only: Das mi aj odkaz na clanok kde to je vedecky dokazane??? Pretoze ja som toho nazoru, ze to rozoznam pri beznom pozerani sa na monitor a staci ked mam 35 FPS alebo 55 FPS, jednoducho tych 20 FPS naviac krasne vidiet.
hojko napísal:only: Das mi aj odkaz na clanok kde to je vedecky dokazane??? Pretoze ja som toho nazoru, ze to rozoznam pri beznom pozerani sa na monitor a staci ked mam 35 FPS alebo 55 FPS, jednoducho tych 20 FPS naviac krasne vidiet.
on myslel asi ze vidiet ho je ale hrac to aj tak vnima trochu inak ako niekto kto sedi vedla neho a pozera na monitor, ked ja som napr. pozeral na niekoho jak hraje hru tak rozdiely v FPS som videl ale nereagoval som na nich, resp. nesralo ma to
Sheep: Precitaj si to este raz, pomaly a hlavne pozorne: ,,Vedecky je dokazane za nad 35fps ak je to konstantne skoro nerozoznas rozdiel volnym okom takze pokial to ide bez lagov a sekov nad 30 fps stale tak mi je jedno ci to ma 100fps alebo 35" - vidis tu niekde pisane o tom, ze by pisal o niekom kto sedi vedla alebo nieco podobne???
Sheep napísal:pisal o hracovi a pozorovatelovi nie?
pisal to tak ze ked hras tak nevidis rozdiel medzi 35 alebo 100fps.. a ze nevidis volnym okom lagy alebo seky pri 30-35fps.. co si myslim ze nie je ako tak pravda.. zalezi od hry... ale urcite to nemoze byt vedecky dokazane, pretoze to pravda nie je
njn ale on tam ma 4-jadrovy procesor,crysis vyuziva aj 4-jadrove,takze by mu to malo ist lepsie,inak k tomu testu,ja mam E4400 2ghz,8800GT 512mb a ide mi to tusim 38,6 tak tomu moc nechapem
pojde mi na tejto zostave vse ?? Intel 8200 2,66Ghz, 4GB RAM extreme edition , P5K , ATI 3870X2 - 1GB v Pondelok vsetko dojde konecne ....... urcite mi nic nepojde naraz na ccelu tuto temu .... suhlasim s Kicom ... tema by sa mala mazat ... ten chalan sa len chvastaa ..
Nino napísal:MB: ASUS IPIBL-LB
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
RAM: 2x2GB DDR2
VGA: Nvidia GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCie
HDD: WD 500 GB SATA II
Zahram si na tom hry ako NFS Pro Street,Test Drive Unlimited,World Racing 2,Colin Mcrae Rally DIRT na plne detaily pri rozliseny 1280x1024 bez AA,AF,HDR ???
Jaj o to sa neboj pojdu ... Vidim ze moj komp moze ist do muzea
este vacsia sranda by bola keby si tuto zostavu zacal predavat tu v sekcii bazar za cca 100K. Sa stavim ze by sa nasli aj taki co by ti za to ponukli 20 litrov s odkazom ze za 40K zozenu podobnu masinu.