|
|
|
| Autor |
Správa |
dekarbon Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 632
Zaslal: 27 Nov 2006, 20:03 Predmet: Pokec.sk |
|
|
Malokedy sem uz chodim chlapci ale ked sem dojdem tak fakt ze potrebujem pomoc..
na portali dobre znamom pokec.sk ked si s niekym pisem cez RP a chcem tu spravu otvorit tak mi ju vobec neotviori ale ta sprava zmizne zo skla kde sa ukazuje ze ju mam..po stlaceni REFRESH mi ju ukaze ze je tam znova znova na nu kliknem a urobi to znova..
Pomoze mi vtedy len znovu sa lognut na svoj nick a skusit to tak ale niekedy ani toti nezaberie tak neviem kede je chyba.javu mam povolenu cookioes mam povolene po up okna ma povolene tak neviem kde by este mohol byt prpblem HELP  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2697 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 20:12 Predmet: |
|
|
| neklikaj na tu ikonku co ti zobrazuje novu RP, nechaj si otvorene okno s RP a potom ked sa ti objavi nova RP kliknes na nove (0) a tam si ju najdes, a nebude sa ti stavat ze ti zmizne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 530 Bydlisko: Black Parade Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 21:14 Predmet: |
|
|
| Alebo ak ti to ani tak nepôjde tak tu je možnosť že ti firewall blokuje javascript. A mne zas v opere neche ísť flash player aj keď to mám nainštalované a v IE mi to zas ide tkaže umňa je to katastrofa |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|