Ja za taktikou chodievam na www.poker24.cz a su tam aj popisane pravidla atd.Wishmaster napísal:Poker.. videl som to len vo filmoch.
Je nejaka sajta, ktora sa tomu vsetkemu venuje? pravidlam, trikom a pod..?))
Poker
ja by som strašne kcel zzažiť ten americky poker v las vegas
ako vo filmoch
dve baby okolo teba martiny v ruke kopa žltonou pred tebou a oproti tebe pohadi japonec
nič krajšie si nvm predstaviť
..................
ale kteme ..........ja som hraval asi ako každy ked začina abo kedysi to tak bolo ten 5 card ..................ale teraz uz len holdema ................už len čakam ked bude na občianskom 18 ................a šup do nejakej herne
ale kteme ..........ja som hraval asi ako každy ked začina abo kedysi to tak bolo ten 5 card ..................ale teraz uz len holdema ................už len čakam ked bude na občianskom 18 ................a šup do nejakej herne
Ty si povieš a šup do nejakej herne, ale dávaj si pozor aby ti niekto nepovedal a šup do nejakej liečebneZaxman napísal:ja by som strašne kcel zzažiť ten americky poker v las vegasako vo filmoch
dve baby okolo teba martiny v ruke kopa žltonou pred tebou a oproti tebe pohadi japonec
nič krajšie si nvm predstaviť
..................
nevylučujem to ale risk je zisk ..............................poviem ti to takto ty čo su milionari kvoli pokru su tak isto zavisli ako aj ty čo skončili na liečebne rozdiel je vtom ze niekto mal štastie niekto nie ........nevravim že neskončim na liečeni to nikto nvm ale tak skusiť to určite kcem ...................
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Poker hrávam prakticky každý deň...
S kamarátmi je to najčastejšie Hold'Em, preto na internete vyhľadávam hlavne môj obľúbený Razz...
Klasický Stud hrám tiež rád, skôr však Hi/Lo...
Omahu príliš nemusím, zvlášť v limite (ale to aj Hold'Em, snáď Pot Limit je ešte znesiteľný variant...), občas si pre "osvieženie" dám 8-or-better...
Čo sa týka mixed games, tak uprednostňujem H.O.R.S.E., ale zahrám si aj S.H.O.E. a jednoduché kombinácie HA, HO...
Samozrejme, často sledujem aj záznamy z WSoP, WPT či Poker After Dark...
S kamarátmi je to najčastejšie Hold'Em, preto na internete vyhľadávam hlavne môj obľúbený Razz...
Klasický Stud hrám tiež rád, skôr však Hi/Lo...
Omahu príliš nemusím, zvlášť v limite (ale to aj Hold'Em, snáď Pot Limit je ešte znesiteľný variant...), občas si pre "osvieženie" dám 8-or-better...
Čo sa týka mixed games, tak uprednostňujem H.O.R.S.E., ale zahrám si aj S.H.O.E. a jednoduché kombinácie HA, HO...
Samozrejme, často sledujem aj záznamy z WSoP, WPT či Poker After Dark...
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
heh jeden z oblubenych zazitkov je tento krasny fullhaus:D
je to len freeroll
...
neoblubene zazitky su lucky river protihraca:D:D
hravam poker aj v klube jednom a najlepsie umiestnenie je 3miesto(1700sk) cca z 20 hracov
dne sidem tiez na frezeout 13ecok...
samozrejme holdem
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2009, 12:31 )
je to len freeroll
...
hravam poker aj v klube jednom a najlepsie umiestnenie je 3miesto(1700sk) cca z 20 hracov
samozrejme holdem
je to len freeroll
...
samozrejme holdem
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2009, 12:31 )
je to len freeroll
...
samozrejme holdem
-
Kibo
Hardcore addict
poker je moja oblubena kartova hra, hravali sme ho uz na zakladke, ten klasicky 5 kartovy, menili sa 3 karty na dva krat a platili aj zolici 
teraz hravame Hold'em, kupili sme si aj kufrik so zetonmi a mastime.obcas zajdeme aj do podniku co tu mame, taku malu hernu, kde sa naskladame za stol ale siesti a hrame celu noc. Taky najvacsi uspech bol asi pred dvoma mesiacmi, ked sme hrali v carltone v kasine a vyhral som celu jednu hru. mali sme to taku firemnu akciu, cize neslo o ozajstne peniaze, ale styl akym som to vyhral zaujal aj krupierku
asi za 10 min som vyradil z hry 4 hracov, z toho 3 v jednom kole... mal som prosto stastie ake uz dlho nie
teraz hravame Hold'em, kupili sme si aj kufrik so zetonmi a mastime.obcas zajdeme aj do podniku co tu mame, taku malu hernu, kde sa naskladame za stol ale siesti a hrame celu noc. Taky najvacsi uspech bol asi pred dvoma mesiacmi, ked sme hrali v carltone v kasine a vyhral som celu jednu hru. mali sme to taku firemnu akciu, cize neslo o ozajstne peniaze, ale styl akym som to vyhral zaujal aj krupierku
-
Kibo
Hardcore addict
nie nie, to bola fotka bezprostredne po vyhre a stiahnuti zetonov ku mne
este predtym nez som ich upratal
ale zasa naposledy ked som hral, tak som dal taky fail, ze som sa chytil za hlavu a skoro usiel
blafoval som, chalana som mal na lopatkach ale z neznamych pricin som namiesto raise zahlasil check
tak asi vies, ako som dopadol 
ale zasa naposledy ked som hral, tak som dal taky fail, ze som sa chytil za hlavu a skoro usiel
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2009, 13:36 )
nechcel by som.. ja neznasam to ak pri online pokri sa pomylim a ked hravam napriklad 12stolov a miesto raise dam fold.. raz som dal pri AA fold... skoro ma je*loKibo napísal:nie nie, to bola fotka bezprostredne po vyhre a stiahnuti zetonov ku mneeste predtym nez som ich upratal
ale zasa naposledy ked som hral, tak som dal taky fail, ze som sa chytil za hlavu a skoro usielblafoval som, chalana som mal na lopatkach ale z neznamych pricin som namiesto raise zahlasil check
tak asi vies, ako som dopadol
-
brendnpeto
Medium Expert
Čaute, hrávam Texas Hold'em Poker 3D - Deluxe Edition a keď píšem správu, tak mám anglickú (alebo nejakú inú) klávesnicu a pri nej su všetky znaky inak a lezie mi to na nervy, lebo nemožem nájsť ten znak ktorý hladám... Máte to všedci tak? A nedá sa to nejako zmeniť?
Vo windovsi mám klávesnicu na "SK", takže tam sa to zmeniť nedá...
Vo windovsi mám klávesnicu na "SK", takže tam sa to zmeniť nedá...
-
lekoklatik
VIP