Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poker

Príspevok od používateľa profik »

zvonenie33 napísal:Uff tak prave som sa umiestnil na 2. mieste v pdcpoker freerolle. Hral sa HORSE poker limit. 10$ som zarobil :)
Tak to si potom dost vsestranny hrac :wink: . Este tu Omahu v poslednom case zvladam celkom dobre, Ale ostatne ani nie. Mozno este keby to bolo HOB(Holdem, Omaha, Badugi) :D . Daj si pozor aby si ich rychlo neprehral :D . Skus sit and go, co sa volaju "double up", vstup je 1.10 a vyhra 2. Vyhravaju 5z10.
Grim-Reaperka napísal:budem odveci. Dnes som sa to snažil naučiť hrať s kamošom ale obidvaja sme úplní amatéri, nepoznáme pojmy a nerozmeli sme presne tomu jak by tá hra mala prebiehať. Kto sa podujme a vysvetlí mi to? Asi radšej cez SS. K+
Ak budes s niecim potrebovat pomoct kludne napis :wink: .
mi-chau napísal:No pokial sa pamatam tak iba calloval, na turne som jemne raisol, on sa chytil a raisol tiez. Na riveri ma chcel zastrasit sumou, co pre mna znamenala all-in, ale som sa nedal :-) najviac som sa bal ze ten had bude mat full house alebo flush, ale tak co, nejde o skutocne prachy..
//playmoney
Ty si to zahral celkom dobre, mozno ja by som volil raise na flope, elbo tam hrozil flush a takych hracov treba odplasit vysokym raisom, hoci ked to bolo o play money, urcite by to bol call, ale v nejakom turnaji o peniaze urcite fold. A ak by ti to dorovnal, tak na turn by mu ajtak nic nedoslo a po dalsom raise by to uz musel zahodit.
deffroller
Novice
Novice

Príspevok od používateľa deffroller »

Hráme v škole vo velkom... moja najväčšia prehra bola ked som mal fullhouse.samozrejme niekto mal fullhouse vyšší čiže som pekne dostal naprdel :D a najlepšia ked som mal straight flush a,2,3,4,5 diamanty :D :D u nás sa dá za den zarobiť aj 200sk ale aj prehrať :D raz sa mi podarilo z 20 centov urobiť 5 eur to bola pecka
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

profik: Tak po tom turnaji som mal velke oci a tych 10$ som prehral do hodiny..Najhorsia hra bola na Cash game Omaha HiLo ked bolo na flope 8910 a ja som mal na ruke 7J a super JQ. Dorovnal som jeho all in a prisiel som o 18$.Ku HORSE, hral som ho asi 4. krat ale vyhovuje mi Razz a HiLo hry.. teda tu Omaha HiLo a 7Stud HiLo. Najhorsie som na tom s 7stud klasickym a Holdemom. Nakoniec uz ked sme ostali len dvaja mal som viac chipov ako druhy ale prehral som to na 7stud.
Kazdopadne som o skusenost bohatsi :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja som takto prehral neraz :D . Najrychlejsie asi po badugi freerolle, kde som skoncil2. a boli uz asi4 hodiny rano a povedal som si, ze to dam na 15 a dal som to na 0 :D . Odvtedy sa riadim pravidlom, ze po vyhratych peniazoch na freerolle nikdy nehram hned casch. Je to podla mna uplne iny tip pokru, a jeho taktiku nemam ani z casti tak preluskanu ako sit and go alebo multi table turnaje :nono: . Preto ani nechodievam hravat Cascho-vky do klubu, ale len turnaje(25-35ludi). Pravidla tych hier viem aj Stud-u aj Razz-u, ale proste neviem to velmi takticky zahrat ako holdem alebo badugi a v omahe sa casom zlepsujem. A mne presne opacne nevyhovuju Hi/lo hry. Ale dal som si predsavzatie, ze najprv este docitam par knih o holdeme co uz mam vyhliadnute a potom sa mozno pustim aj do ostatnych hier.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...dnes som to hral s kamošom, nič moc, báli sme sa tak sme hrali o jednocentovky :-D...ale vyhral som od neho všetkých 13 centov čo mal :-D...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kazdy nejak zacinal :wink: . Vyssie stavky, vyssie vyhry :D . Odporucil by som ti pozriet si par videi na FullTilt Poker Academy. Mne to dalo na zaciatkoch dost, na niekorych je su aj ceske titulky, takze pokial nevies anglicky, tak to nieje problem.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Hral niekto dnesny 500€ freeroll na unibete specialne pre eastern europe? Cca 1000 hracov bolo. Skoncil som 78. a to tak ze som superovi callol all in s JJJ kicker 6 proti jeho JJJ kicker 10 :? . 0,80€ :D potesi no :)

1. miesto bolo 120€, chlapik co to vyhral sa mohol tesit :)

//tak pozeram ze tych 120€ este nikto nevyhral kedze sa hra finalovy stol
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nabuduce mozes napisat o takom freerolle predtym ako skonci registracia :D . Budem ti vdacny. Hoci n aunibete nehram, ale kvoli 500dolarovemu freerollu sa zaregistrujem.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No toto bolo len pre hracov z eastern europe a len pre tych co sa registrovali za posledny mesiac, preto tam bolo asi len 1000 hracov. Cize aj keby sa regnes dnes tak ti to nepomoze :wink:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tabulka zarobkov hracov podla vyhier penazi na turnajoch. Co som pozeral rozhovor s Gusom Hansenom, tak ze turnaje hra len pre zabavu, ze jeho hlavny zdroj prijmov su cashovky, tak potom neviem kolko toho uz vyhral on i ostatni, ktori podla mna taktiez hraju hlavne cash :shock:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...hral som na FB ten poker, ale nieje mi celkom jasné to vyplácanie výhry, lebo vypláca to nejako čudno, jeden mal trojicu, ja som mal tuším dvojicu a vyplatilo to aj mne, niežeby som nebol spokojný, ale nejde mi to do hlavy, daľej mi tu niekto poradil stránku poker24.cz, tam je písané že rozhuóduje nejaká doplnková karta...to je pravda, alebo si to vymysleli? Lebo príde na to že budem hrať s kamošmi čo to už hrajú dlhšiu dobu (mám sa to vraj naučiť poriadne hrať, aby som tam potom nebol za debila, keď nebudem ničomu rozumieť) a chcem to vedieť naisto, nie že mi niekto povie "ale my to hráme takto", tak to nechcem, chcem vedieť ako sa to má hrať...a všade sa informácie rozchádzajú, aj ohľadne toho, či môžem v tom istom kole vsadiť viac krát, napr je FLOP, prvý vsadí, ja dorovnám, prvý dá CHECK a môžem po ňom zvýšiť? Najlepšie niekoho na SS, aby som mohol ešte pootravovať, ale takého kto má čas odpovedať na stupídne otázky...

//profik - ďakujem, zatiaľ jasné :wink:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Vyplatilo cast POTU(nakumulovanych chipov) aj tebe, lebo si pravdeppodobne isiel allin a on nemal tolko chipov ako ty a to znamena, ze nemoze vyhrat viac sko stavil priklad ty das 800 a on ma len 600, tak aj ked hru prehras on si vezme 1200 a tebe ostane tych zvysnich 200. Stavit mozes len raz, pokail ta kazdy dorovna, ked ta niekto re-raisne, cize este raz navysi, tak mozes znova navysit aj ty. Napis ss ohladom nejastnosti :wink:

// dik za doplnenie, zabudol som nato :wink:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Grim-Reaperka napísal:...hral som na FB ten poker, ale nieje mi celkom jasné to vyplácanie výhry, lebo vypláca to nejako čudno, jeden mal trojicu, ja som mal tuším dvojicu a vyplatilo to aj mne, niežeby som nebol spokojný, ale nejde mi to do hlavy, daľej mi tu niekto poradil stránku poker24.cz, tam je písané že rozhuóduje nejaká doplnková karta...to je pravda, alebo si to vymysleli? Lebo príde na to že budem hrať s kamošmi čo to už hrajú dlhšiu dobu (mám sa to vraj naučiť poriadne hrať, aby som tam potom nebol za debila, keď nebudem ničomu rozumieť) a chcem to vedieť naisto, nie že mi niekto povie "ale my to hráme takto", tak to nechcem, chcem vedieť ako sa to má hrať...a všade sa informácie rozchádzajú, aj ohľadne toho, či môžem v tom istom kole vsadiť viac krát, napr je FLOP, prvý vsadí, ja dorovnám, prvý dá CHECK a môžem po ňom zvýšiť? Najlepšie niekoho na SS, aby som mohol ešte pootravovať, ale takého kto má čas odpovedať na stupídne otázky...

//profik - ďakujem, zatiaľ jasné :wink:
K tej doplnkovej karte tzv. kickerovi. V Holdem pokri ide o to ze zo 7 kariet(5 na stole 2 na ruke) musis poskladat co najvyssiu kombinaciu piatich kariet. Postupka, flush(farba), postupka vo farbe (straight flush) a fullhouse su samo o sebe kombinacie z 5 kariet. Takze ak mate dvaja hraci postupku tak berie ten kto ma vyssiu, ak mate rovnaku tak sa delite. Priklad mas na ruke A2 na stol pride 345 KK a super ma 67 tak ma vyssiu postupku. Ale kombinacie dvojica dve dvojica trojica a stvorica (poker) nemaju samy o sebe 5 kariet preto sa vzdy doplnaju vysokymi kartami. Priklad: ty mas na ruke AK super ma AQ a na stole je AA10 98. Vyhravas ty s kombinaciou AAA K 10 (trojica + najvyssie karty). Pri rovnakych kartach na stole ale ty by si mal na ruke A2 a super A3 sa delite pretoze obidvaja poskladate kombinaciu AAA 10 9
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

profik napísal:Tabulka zarobkov hracov podla vyhier penazi na turnajoch. Co som pozeral rozhovor s Gusom Hansenom, tak ze turnaje hra len pre zabavu, ze jeho hlavny zdroj prijmov su cashovky, tak potom neviem kolko toho uz vyhral on i ostatni, ktori podla mna taktiez hraju hlavne cash :shock:
Na pokerportal.sk pravidelne informuju o hracoch co hraju online high stakes cash games.. a niektori hraci nemaju problem za mesiac vyhrať alebo prehrať aj sumy cez milióny dolárov.. hravaju NL a minimalne od 50/100 resp 100/200 dolarov.. Tie velke turnaje zvacsa sluzia na propagaciu hry ako takej o tie skutocne velke peniaze nehravaju na turnajoch ale na cashy /turnaje pre celebrity, zenske turnaje, televizne serialove show/ ale kazdopadne zivit sa tym vy bola na paradu vec.. :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

pochvalim sa aj ja trosku vcera sa mi podarilo na turnaji umiestnit na 5. mieste z 350 ludi..vyhra 30$ nic moc ale za 1$ vstup ma to trosku povzbudilo...Hram na Bwine..hra tam niekto?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

na bwine som hraval, ale nevyhovovalo mi to. Na wine v ubuntu mi to kazdu chvilu padalo pri vkladoch nemas ziadne bonusy. Neoplati sa ;) Odporucam PDCPoker.com
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ako vidim zapacil sa ti pdcpoker :D . Podla mna je to omnoho lepsie ako nejaky pokerstars/fulltilt a bwin ani nehovorim. Znova sa pochvalim, vcera na Badugi freerolle 8. miesto z cca 1300 ludi, vyhra 2.50dolaru. :twisted:

//a zabudol som ti spomenut daju sa tam hrat tzv. Fun step-y 1., 2., 3. Ak vyhras 3. tak ziskavas 1dolar. Nespominal som ti to. Cez player admin/my aacount/play money si kupis kupon do 1., prvy traja postupuju do 2. odtial prvy dvaja do 3. a vitaz v 3. ziskava 1 dolar.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ked tak chvalite ten PDCPoker idem to nainstalovat a pozriet aj ja :D
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Ja hravam na fult tilt a nemam ziadne vyhrady skor naopak som spokojny.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

profik: z neakeho neznameho dovodu ked kliknem na cashier alebo Player admin tak sa mi program sekne. Ma to imo co robit s tym ze to nepustam origos z windowzu. A akym stylom hladas freerolly? Ja dam Tournaments-All a zoradim podla buy inu.. A badugi som tam nevidel vzdy len HORSE a NL Hold'em
Napísať odpoveď