zvonenie33 napísal:Uff tak prave som sa umiestnil na 2. mieste v pdcpoker freerolle. Hral sa HORSE poker limit. 10$ som zarobil

Tak to si potom dost vsestranny hrac

. Este tu Omahu v poslednom case zvladam celkom dobre, Ale ostatne ani nie. Mozno este keby to bolo HOB(Holdem, Omaha, Badugi)

. Daj si pozor aby si ich rychlo neprehral

. Skus sit and go, co sa volaju "double up", vstup je 1.10 a vyhra 2. Vyhravaju 5z10.
Grim-Reaperka napísal:budem odveci. Dnes som sa to snažil naučiť hrať s kamošom ale obidvaja sme úplní amatéri, nepoznáme pojmy a nerozmeli sme presne tomu jak by tá hra mala prebiehať. Kto sa podujme a vysvetlí mi to? Asi radšej cez SS. K+
Ak budes s niecim potrebovat pomoct kludne napis

.
mi-chau napísal:No pokial sa pamatam tak iba calloval, na turne som jemne raisol, on sa chytil a raisol tiez. Na riveri ma chcel zastrasit sumou, co pre mna znamenala all-in, ale som sa nedal

najviac som sa bal ze ten had bude mat full house alebo flush, ale tak co, nejde o skutocne prachy..
//playmoney
Ty si to zahral celkom dobre, mozno ja by som volil raise na flope, elbo tam hrozil flush a takych hracov treba odplasit vysokym raisom, hoci ked to bolo o play money, urcite by to bol call, ale v nejakom turnaji o peniaze urcite fold. A ak by ti to dorovnal, tak na turn by mu ajtak nic nedoslo a po dalsom raise by to uz musel zahodit.