Pokuta

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pokuta

Príspevok od používateľa tomasso »

mam taky problem, vcera vecer som dostal pokutu za fajcenie na zastavke, ale nemal som pri sebe peniaze, policajt mi povedal, ze pokutu musim zaplatit do rana kym on skonci nocnu...nemohol mi dat locek, aby som ti zaplatil neskor?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

To je nejaká haluz. Pokutovať ťa môže, lebo na zástavkách je zakázané fajčiť. Ale ak si nemal pri sebe hotovosť, mal ti vystaviť bloček a ten by si mal uhradiť do X dní. Určite nie do druhého dňa rána... :?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ak nemas papier vystaveny na tvoje meno, kasli na neho. Asi ta chcel len poplasit.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

A čo konkrétne ti dal? Zobral si tvoje údaje? Ak nemá o tvojej osobe žiadnu informáciu, asi by som to na tvojom mieste vôbec neriešila.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

zuzkazuzka napísal:A čo konkrétne ti dal? Zobral si tvoje údaje? Ak nemá o tvojej osobe žiadnu informáciu, asi by som to na tvojom mieste vôbec neriešila.
aj keby mal pokial ti nedal blocek nemoze nic ... kasli na to
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

asi chcel sebe do vrecka ked pytal ze kym sa mu skonci nocna ak ti teda nedal blocek tak ser nanho a kludne to inoruj :)
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

ani mne raz nedali blocek, tak som si myslel ze ma chcel vystrasit, ale o dva dni volali z policie ze co som neprisiel zaplatit pokutu :D tak som tam musel ist :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Poznáme, pokutu donesieš do rána, bez bločku, ale do rána, nie zajtra, nie pozajtra, do rána do 6-tej pokiaľ mu neskončí smena.

Čo urobiť? Ráno sa kľudne vyspíš, potom si dáš kafe, cigu a pôjdeš po svojom, a na nejakého úplatného policajta ani len nepomysli.

Postup je taký, že ak dostaneš pokutu za pristupok, zaplatíš ju na mieste.
Ak pri sebe nemáš hotovosť, dostaneš pokutový lístok, možno aj šek, s tým si nie som istý. Na mieste spíše zápis, ktorý si ty prečítaš a podpíšeš ho.

Ak toto neurobil, chcel iba úplatok, nič viac. Neopováž sa to zaplatiť.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

ešte jedna dobrá rada nefajči na zastávke......
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

diky vsetkym... bol som dnes kamaratku okupat, jej oco je mestsky policajt, povedal ze to mam nechat tak, ze im nemam nic platit...ale uz som sa aspon poucil..

/inac ma pytali aj obciansky, ale som povedal, ze nemam...tak som im musel vsetko nadiktovat..nebola to somarina, ked som mohol nadiktovat aj falosne meno?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lol a nedava sa nahodou pokuta zato ze nemas pri sebe obciansky ?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

tomasso napísal:diky vsetkym... bol som dnes kamaratku okupat, jej oco je mestsky policajt, povedal ze to mam nechat tak, ze im nemam nic platit...ale uz som sa aspon poucil..

/inac ma pytali aj obciansky, ale som povedal, ze nemam...tak som im musel vsetko nadiktovat..nebola to somarina, ked som mohol nadiktovat aj falosne meno?
Nebola to somarina.Ja som tiez raz diktoval a dali nas do liptovskeho spravodaja.A potom som znova iba diktoval a overoval si na centrale cez vysielacku :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kamarata, minule zastavili, lebo nemal na bicykli svetla co su povinne vybavenie. Pytali obciansky a vyhrazal isa pokutov. Povedal, ze este nema 15 tak obciansky nema, a oni ho pustili.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

a co ho mali za to zatknut? :D
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

Lub0$ napísal:Kamarata, minule zastavili, lebo nemal na bicykli svetla co su povinne vybavenie. Pytali obciansky a vyhrazal isa pokutov. Povedal, ze este nema 15 tak obciansky nema, a oni ho pustili.
aj oni vedia pochopit cloveka, myslim si ze nejde im len o pokuty, ale chcu chranit tvoje zdravie a tym padom aj cloveka, ktory by mohol ist za teba za mreze keby ta zrazi, ale stane sa, tiez pred 15-kou ma viac krat za svetla chytili, opytali sa na meno alebo mi povedali ze si ich mam nosit, ale pokuta neprisla ziadna. teraz uz citim vacsiu zodpovednost tak ich pre istotu nosim :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

muffy69 napísal:aj oni vedia pochopit cloveka, myslim si ze nejde im len o pokuty, ale chcu chranit tvoje zdravie a tym padom aj cloveka, ktory by mohol ist za teba za mreze keby ta zrazi, ale stane sa, tiez pred 15-kou ma viac krat za svetla chytili, opytali sa na meno alebo mi povedali ze si ich mam nosit, ale pokuta neprisla ziadna. teraz uz citim vacsiu zodpovednost tak ich pre istotu nosim :)
Ale on ma uz 16 :D
JA viem aj priputanie va ute by si mal clovek uvedomit sam, ze sa moze pri nehode zabit, no ked nieje priputany to je kazdeho osobna vec, lebo su ludia co im to je jendo, asi nazor, ze a ta ked zomriem ta parada :lol:
ale ide o to, ze keby taky clovek co sedi v zadu nebol priputany, a Pri takej nedajboze sa stane nehoda tak ohrozuje ostatnych v aute. a nie seba. Pri takej 100 by telo co preleti zo zdau asi aj zlomilo predne sedadlo. :?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Už je to dávno, čo sa to stalo, ale na križovatke bola riadená doprava floidom..a keď pustil pruhy, ktoré mi neprekážali v prechodu cez priechod pre chodcov, tak som šiel a spolu so mnou asi aj nejakí desiati ľudia..začal na mňa kričať, že mám zastaviť a ísť k nemu..tak som teda šiel(ostatných ľudí pustil)prišiel som za ním.. postavil som sa a jasne som mu ukazoval, že ho mám v pi*i a žul som žuvačku.. hneď, čo mi prvé povedal bolo "čo tu machruješ ty zasran..vypľuj tú žuvačku" žuvačku som si nechal a ďalej som ho mal v pi*i..tak sme sa zhovárali(resp. on kričal) a ja som mu odpovedal..potom si vypýtal občiansky preukaz, povedal som, že ho nemám..tak sa mi začal vyhrážať pokutou..a aj tým, že som neuposlúchol jeho rozkaz(do hromady cca 2000 sk)tak som mu povedal, že prečo zastavil len mňa a že či len pre mňa platia zákony a pre ostatných, čo tam šli nie..vtedy po mne začal vrieskať, že čo si to dovoľujem a vyhrážal sa pokutou a že ma zoberie na stanicu..Ale ja som ho mal ďalej v pi*i.. Ako vrieskal ďalej, tak som mu povedal, že nech na mňa nevrieska a nech mi dá jeho služobné číslo, že sa budem sťažovať u jeho nadriadeného a že mám aj známych..na to skľudol a povedal mi,že poslednýkrát to bude bez pokuty, a že si mám nosiť občiansky.. Myslíte, že som spravil správne?..a myslíte, že to čo robil..mal na to právo?.. :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

aaa inac este...ked pride pokuta, tak pride na moje meno, nie?
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ZitePunkom napísal:....
Predovšetkým, keď policajtovi riadiacemu dopravu, ktorý si dokáže predstaviť sto tisíc lepších miest kde by mohol byť ako je stáť na zasratej a smradľavej križovatke ukážeš ako ho máš krásne v paži, len ho nasereš, tak ako sa ti to aj podarilo. Zastavil teba, ok. Proste mal si to šťastie. Ak by zastavil niekoho iného z tých desiatich, bolo by to zasa to isté šťastie a ten istý človek by mu povedal toto čo ty, a všetci ostatní tiež.
To že si si opýtal jeho číslo - dobre, tento trik robím aj ja, keď vidím čo i len náznak drzosti, pýtam si meno, číslo, chcem vidieť preukaz - nezáleží na tom či uniformu má. V 100% prípadoch to účinné je a policajt sa ukľudní.
Chybu si urobil v tom, že si sa vyhrážal so známymi. Ak ich máš, ok, ale ak nie, tak si mohol docieliť to, že si ho mohol nasrať ešte viac a viac by ti prikuril.
Ale inak ok :) Aspoň teda podľa mňa :)

//a ešte niečo, ak ma flojd totálne nasere, a pokutu mi dá, tak do vyjadrenia mu napíšem že mám podozrenie že požil alkohol. Do 3 hodín musí ísť fúkať resp. na krvnú skúšku. To je v takom prípade jeho povinnosť :D
Napísať odpoveď