Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 02 Aug 2014, 2:20



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 47 ]  1, 2, 3  Ďalšia

Choď na stránku
pomaly pc
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2009
Príspevky: 36
Karma: Neutrál
Príspevok pomaly pc
kto poradi, mam velmi pomaly internet, pls


01 Sep 2009, 21:33
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1943
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +3
Príspevok 
tak pc ci internet?


01 Sep 2009, 21:37
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2009
Príspevky: 36
Karma: Neutrál
Príspevok 
pocitac, vsetko sa dlho nacitava neviem preco


01 Sep 2009, 21:38
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.10.2005
Príspevky: 3642
Bydlisko: TN/Brno
Karma: Level +5
Príspevok 
mne nejde na kompe zvuk. prečo?

rovnako blbá otázka, milión možných odpovedí :roll: aspoň napíš, aký máš HW a SW


01 Sep 2009, 21:40
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1943
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +3
Príspevok 
isiel vzdy tak pomaly alebo casom?
ak si nemal davno preinstallovany windows tak by nebolo od veci, ked nie tak aspon zdefragmentovat hdd, odinstalovat nepotrebne programy a vsetok bordel a precistit pc cez ccleaner.


01 Sep 2009, 21:44
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2009
Príspevky: 36
Karma: Neutrál
Príspevok 
192 MB RAM
HW 37 GB
windows bol preinstalovany v janurari, defragmentaciu som skusila, virusy nenaslo


01 Sep 2009, 21:47
Profil  
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.1.2009
Príspevky: 297
Bydlisko: planeta Melmak
Karma: Level +1
Príspevok 
MACKA0903 píše:
192 MB RAM
HW 37 GB
Aha tak uz chapem ( :lol: )


01 Sep 2009, 21:48
Profil  ICQ  WWW
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2009
Príspevky: 36
Karma: Neutrál
Príspevok 
hmm?


01 Sep 2009, 21:50
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.10.2005
Príspevky: 3642
Bydlisko: TN/Brno
Karma: Level +5
Príspevok 
nechaj tak... stiahni si CCleaner. nainštaluj a daj prečistiť komp. mohlo by pomôcť čosi. aaa nemáš niekoho poruke, kto sa v PC vyzná trochu viac? cez forum to bude na dlho :D


01 Sep 2009, 21:51
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.1.2007
Príspevky: 3092
Bydlisko: Znova Košice
Karma: Level +4
Príspevok 
37 GB mozes mat tak hardisk a nie hadware.
Hardware je vsetko to co mas v bedni teda aj ta bedna hardware.
Ked sa niekto pýta na Hardware tak chce vediet aky mas procesor, ramku, graficku kartu, dosku a podobne.
Ked sa niekto pýta na Software tak chce vediet v prvom rade operačny system.


01 Sep 2009, 21:51
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2009
Príspevky: 36
Karma: Neutrál
Príspevok 
nie nemam tu nikoho, skusim stiahnut ccleaner

//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 22:05 )
tak stiahla som , a teraz to cisti....

//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 22:06 )
tak stiahla som , a teraz to cisti....

mozem vymazat vsetko co je v ponuke?


01 Sep 2009, 22:06
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 5181
Bydlisko: NO
Karma: Level +4
Príspevok 
asi by to chcelo lepsi pc lebo s tou ramkou :D


02 Sep 2009, 9:38
Profil  ICQ  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
ak myslis vazne ze mas taky pocitac tak sa to neoplati cistit. tych tem o pomalom pocitaci je vela daj hladat napis POMALY a daj hladat NAZOV TEMY a uvidis kolko ich tam bude.


02 Sep 2009, 10:47
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.8.2006
Príspevky: 1923
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +3
Príspevok 
preco by sa neoplatilo ?? prave naopak...pri takychto PC je najlepsie udrziavat poriadok..pri i7 a 4GB ram by si nejaky bordel ani nepocitil...ak je to PC urceny na net tak to v pohode staci...ja som pri starom PC musel robit reinstall winu kazde tri mesiace a ten rozdiel bol citelny...


k teme: najlepsie by bolo preinstalovat win... :)


02 Sep 2009, 11:00
Profil  ICQ  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2009
Príspevky: 36
Karma: Neutrál
Príspevok 
trosku to pomohlo, ale nie velmi

//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2009, 16:12 )
jedna otazka, nemoze to byt kvoli starsiemu monitoru ze je taky pomaly?


02 Sep 2009, 16:12
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 5181
Bydlisko: NO
Karma: Level +4
Príspevok 
ale kdeze to nemyslis važne :D je to ramkou a mozno aj procesorom :D


02 Sep 2009, 16:13
Profil  ICQ  WWW
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2009
Príspevky: 36
Karma: Neutrál
Príspevok 
ale zo zaciatku nebol taky pomaly


02 Sep 2009, 16:16
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 5181
Bydlisko: NO
Karma: Level +4
Príspevok 
tak potom reinstall windowsu :) inac sa to neda urobit


02 Sep 2009, 16:31
Profil  ICQ  WWW
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.8.2009
Príspevky: 92
Bydlisko: NR
Karma: Neutrál
Príspevok 
MACKA0903 píše:
192 MB RAM
HW 37 GB
windows bol preinstalovany v janurari, defragmentaciu som skusila, virusy nenaslo
:lol: :lol: :lol: Velmi sa ospravedlnujem ale na tomto som chytil záchvat smiechu. :)

loool že HW 37 GB :lol: :lol:

Toto nemá chybu


02 Sep 2009, 16:36
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
dobre skus si skontrolovat este raz aku mas ram. alebo mozno hovoris pravdu. tak dobre skusime poradit s 190-tkou ramkou. aky mas win? xp? ako to je mozne ze ide? daj tu este aj cpu, hdd, grafika. ale poviem vam pravdu nieje to na smiech ja som rozbehal xp na 160mb ram a isiel dobre. mozno mu ten pocitac staci. k teme: reinstaluj win, a ked nechces tak pouzi ccleaner, povymazuj ten bordel co nepouzivas, potom spusti antiviri. zaujimava tema a chcel by som vediet ako udziavat stary pocitac rychly? ale nemam 160mb ram


02 Sep 2009, 18:54
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 47 ]  1, 2, 3  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.379s | 14 Queries | GZIP : On ]