|
| Autor |
Správa |
Weerdont Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Nové Zámky Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 14:09 Predmet: POMOC-Grafika nVidia 8600GT |
|
|
asi pred 5 mesiacmi som kúpil new PC....AMD ATHLON 64 X2 DUAL Core precessor 5000+...2gb Ram..a samozrejme moja "obľúbená" graf.karta nVidia 8600GT od asusky....problém je wtom že napríklad NHL 05 až 08 čo som skúšal mi trhá...a tak isto aj Fifa...ale napríklad bioshock a assassins creed mi netrhá až tak.....PC to nebude...nešťastnou náhodou má aj spolužiak túto grafiku a aj jemu to trhá....pýtal som sa aj pár ľudí..jeden wrawel že stiahni owládače nowé(čo som skúsil a nič),druhý že asi chyba nastala pri wýrobe karty...takže newiem už fakt...nemáte niekto náhodou túto istú grafiku??ak hej tak sú tam neaké takéto problémy???ak wiete PLS PLS poraďte...lebo totoje na newydržanie:)dík dopredu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majooo Novice

Stav:  Založený: 28.02.2008 Príspevky: 9
Zaslal: 10 Máj 2008, 14:31 Predmet: |
|
|
| Tak mam presne taky isty PC ako ty....ale nemam s nim ziaden problem....tak isto aj s grafikou...vsetko ide tak ako ma....nic mi "netrha" [samozrejme ked dam vsetko na AC na full tak to trosku "plava" ale neda sa hovorit o trhani....] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Weerdont Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Nové Zámky Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 14:38 Predmet: |
|
|
| noo tak to je super....teraz aby ma roztrhlo :Dteraz fakt newiem či to je chyba wo wýrobe...teda w jednej sérii asi....alebo čo ..wuaa |
|
| Návrat hore |
|
 |
guess.whoo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2008 Príspevky: 319 Bydlisko: Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:05 Predmet: |
|
|
| nemusi to byt kartou..ak mas tie hry cize fifu a nhl stiahnute tak to robi viacero ludom...proste tie dve hry vedla seba nejdu ako maju..btw robilo to aj mne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Weerdont Amateur

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
ahaaa.lebo otcowy na kompe to ide w pohode...tak som teraz nechápal...a to má inú grafiku..a kamoš čo má tú istú grafiku tak tomu to tiež blbne ..uff tak som wtom wiac stretený než som bol..ale aj tak díky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
guess.whoo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2008 Príspevky: 319 Bydlisko: Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
| skus tak spravit ze odstran obe potom nainstaluj jednu z nich.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Weerdont Amateur

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:02 Predmet: |
|
|
| to bolo nie raz skúšané a nič z toho:)....aj som preinštalol win celý wšetko wymazal...nainsštalowal som si owládače a potmo hru a nič..:)ale treba uznať že keď pár krát reštartnem komp tak to ide:D ale ako kedy...ale to musím asi min 4-6 krát reštartowať pc..na to som totálne zabudol heh... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|