|
|
|
| Autor |
Správa |
Crack3n Light Expert

Stav:  Založený: 25.08.2006 Príspevky: 37
Zaslal: 09 Júl 2008, 16:19 Predmet: |
|
|
| Jj ten G900 sa mi zalubil...tak hlavne aby tam šlo vela aplikacii a G900 ma aj 5-megapixelovy fotak to sa mi zapacilo. Takze vela aplikacii a kvalitne videa pri pozerani, hudba... |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2325 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
Ja ho beriem za 4500
Na tvojom mieste by som siel do HTC, N95 uz nie je to co to bolo niekedy... |
bože moj ty si jaky mantak mysliš že niekto si tu chcel brat paušal?
tu sa bavyme o telefonoch v hotovosti .
inač ked by bol zaujem je napredaj HTC tytn II uplne novy 2 roky zaruka cena dohodou . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Don_Pipino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 457 Bydlisko: Trencin Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 10:25 Predmet: |
|
|
Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia
Akoze ta G900 je pekna imageova. Ale nepochopim, na co do takych telefonov pchaju dotykovy dysplej a pero. Len preto aby to tam mali??Ked tak si mohli odpustit ovladanie telefonu klasickym sposobom a zvacsit tak display.
Ked chces PDA, tak preco radsej nie velky dotykovy display a QWERTY klavesnicu?? Ked uz ale PDA od SE, tak radsej P1 a pod.
Ale ten kto ma vazny zaujem o PDA, tak sa obzera trosku inym smerom: HTC, E-TEN, HP,MIO a pod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2008 Príspevky: 568 Bydlisko: ....Svittttt.... Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 11:18 Predmet: |
|
|
| Don_Pipino napísal: |
Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia
Akoze ta G900 je pekna imageova. Ale nepochopim, na co do takych telefonov pchaju dotykovy dysplej a pero. Len preto aby to tam mali??Ked tak si mohli odpustit ovladanie telefonu klasickym sposobom a zvacsit tak display.
Ked chces PDA, tak preco radsej nie velky dotykovy display a QWERTY klavesnicu?? Ked uz ale PDA od SE, tak radsej P1 a pod.
Ale ten kto ma vazny zaujem o PDA, tak sa obzera trosku inym smerom: HTC, E-TEN, HP,MIO a pod. |
eten Glofish m700 .... mal som ho jeden z naj telefonoch co som mal (a to mal som dobrych 10-15 takychto telefonov) |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2325 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 14:06 Predmet: |
|
|
Presne tak PDA napr premna znamena zmenšena nahrada počitača .s velkym displayom .
na značke ani moc nezaleži . hlavne su tieto funkcie . velky display (ked nema qwerty klav , tak je to dost doležite ), Podpora datovych prenosov 3g,Hsda,WIfi a pod. , prijatelne rozmery , velka operačna pamat ram ,a nakoniec aby to bol aj telefon ,Podpora Windows Mobile 5,6,6.1 , Qwerty klavesnia ked nieje aspon dostatočne velky display na ktorom sa da využit vyrtualna toto su hlavne veci ktore by mal mat dobry PDa telefon .
všetko splna napr MOj LG KS20 a som maximalne spokojny
inač ked možem ešte poradit vyhybat sa značkam blackbery, motorola ,
sewas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1941 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 17:34 Predmet: |
|
|
| ->slavo<- napísal: |
| tu sa bavyme o telefonoch v hotovosti . |
Neboj sa chlapcek ja budem za ten telefon platit v hotovosti... JEBlK  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rattata Light Star

Stav:  Založený: 02.12.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 17:55 Predmet: |
|
|
| Don_Pipino napísal: |
no v tej G900 sa mylis, mam ju doma a nikdy som nemal lepsi telefon, mal som aj HTC touch cruise. symbian UIQ, velmi presny displey na dotyk, vynikajuci touch focus, ziadny problem s pisanim kedze je tam klavesnica, clovek moze telefon ovladat aj ked uteka bez problemov, nie je jedina informacia ktoru by si v tom telefone nenasiel, krasne prehrava mp3ky, ma asi 15 rezimov ekvalizeru, je tenky, neni zbytocne zlozity, s dotykovym displeyom je rychlost a intuitivnost ovladania hracka. A co by z toho telefonu bolo keby zvacsili displey a dali prec klavesnicu? Uplne obycajne pda akych je milion.
BTW: podla teba by sa mali robit IBA telefony s dotykovym displeyom a iba s klavesnicou? a preco p1 ? sak to je starsi model, slabsie funkcie a neni o moc lacnejsia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 2041 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 19:10 Predmet: |
|
|
| povedz mi ake ma slabsie funkcie p1 okrem fotoaparatu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 10 Júl 2008, 19:52 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
Neboj sa chlapcek ja budem za ten telefon platit v hotovosti... JEBlK  |
citujem tvoj prisp[evok > No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500
je jasne vidiet ,ze si ho beres na pausal a o paušale tu nebola reč.
radsej mu porad telefon do 10, 11 tisic .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1941 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 21:35 Predmet: |
|
|
iked je to dobra cena to musim uznat ale
podla mojoho nazoru iba zbytočne preplatis . ako pri každom paušale  |
Myslis? 25 euro, rocny pausal, 3 hodiny, 5 cisel zadarmo, internet, Tv a co ja viem co este... preplatit nieco, to pochyjem. Mozno ten preplati kto to nebude vyuzivat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 3077 Bydlisko: Humenné, kill EMO Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 21:48 Predmet: |
|
|
citujem tvoj prisp[evok > No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500
je jasne vidiet ze si ho beres na pausal takže očom ?
tu hotovost som myslel ,že si ho kupiš a nemusš nič dalej riešit žiaden paušal žiadne splatky . iked je to dobra cena to musim uznat ale
podla mojoho nazoru iba zbytočne preplatis . ako pri každom paušale  |
ty mas primu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 10 Júl 2008, 22:39 Predmet: |
|
|
sry zle som sa vyjadril  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|