Pomoc pri kupe PDA telefonu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Crack3n
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Crack3n »

Jj ten G900 sa mi zalubil...tak hlavne aby tam šlo vela aplikacii a G900 ma aj 5-megapixelovy fotak to sa mi zapacilo. Takze vela aplikacii a kvalitne videa pri pozerani, hudba...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Retne napísal:Ja ho beriem za 4500 :D

Na tvojom mieste by som siel do HTC, N95 uz nie je to co to bolo niekedy...
bože moj ty si jaky mantak mysliš že niekto si tu chcel brat paušal?
tu sa bavyme o telefonoch v hotovosti .

inač ked by bol zaujem je napredaj HTC tytn II uplne novy 2 roky zaruka cena dohodou .
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia :)

Akoze ta G900 je pekna imageova. Ale nepochopim, na co do takych telefonov pchaju dotykovy dysplej a pero. Len preto aby to tam mali??Ked tak si mohli odpustit ovladanie telefonu klasickym sposobom a zvacsit tak display.

Ked chces PDA, tak preco radsej nie velky dotykovy display a QWERTY klavesnicu?? Ked uz ale PDA od SE, tak radsej P1 a pod.

Ale ten kto ma vazny zaujem o PDA, tak sa obzera trosku inym smerom: HTC, E-TEN, HP,MIO a pod.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Don_Pipino napísal:Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia :)

Akoze ta G900 je pekna imageova. Ale nepochopim, na co do takych telefonov pchaju dotykovy dysplej a pero. Len preto aby to tam mali??Ked tak si mohli odpustit ovladanie telefonu klasickym sposobom a zvacsit tak display.

Ked chces PDA, tak preco radsej nie velky dotykovy display a QWERTY klavesnicu?? Ked uz ale PDA od SE, tak radsej P1 a pod.

Ale ten kto ma vazny zaujem o PDA, tak sa obzera trosku inym smerom: HTC, E-TEN, HP,MIO a pod.
eten Glofish m700 .... mal som ho jeden z naj telefonoch co som mal (a to mal som dobrych 10-15 takychto telefonov)
->slavo<-
Addict
Addict

Presne tak PDA napr premna znamena zmenšena nahrada počitača .s velkym displayom .
na značke ani moc nezaleži . hlavne su tieto funkcie . velky display (ked nema qwerty klav , tak je to dost doležite ), Podpora datovych prenosov 3g,Hsda,WIfi a pod. , prijatelne rozmery , velka operačna pamat ram ,a nakoniec aby to bol aj telefon ,Podpora Windows Mobile 5,6,6.1 , Qwerty klavesnia ked nieje aspon dostatočne velky display na ktorom sa da využit vyrtualna toto su hlavne veci ktore by mal mat dobry PDa telefon .
všetko splna napr MOj LG KS20 a som maximalne spokojny :wink:

inač ked možem ešte poradit vyhybat sa značkam blackbery, motorola ,
sewas :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

->slavo<- napísal:tu sa bavyme o telefonoch v hotovosti .
Neboj sa chlapcek ja budem za ten telefon platit v hotovosti... JEBlK :lol:
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Don_Pipino napísal:Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia :)

no v tej G900 sa mylis, mam ju doma a nikdy som nemal lepsi telefon, mal som aj HTC touch cruise. symbian UIQ, velmi presny displey na dotyk, vynikajuci touch focus, ziadny problem s pisanim kedze je tam klavesnica, clovek moze telefon ovladat aj ked uteka bez problemov, nie je jedina informacia ktoru by si v tom telefone nenasiel, krasne prehrava mp3ky, ma asi 15 rezimov ekvalizeru, je tenky, neni zbytocne zlozity, s dotykovym displeyom je rychlost a intuitivnost ovladania hracka. A co by z toho telefonu bolo keby zvacsili displey a dali prec klavesnicu? Uplne obycajne pda akych je milion.

BTW: podla teba by sa mali robit IBA telefony s dotykovym displeyom a iba s klavesnicou? a preco p1 ? sak to je starsi model, slabsie funkcie a neni o moc lacnejsia...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

povedz mi ake ma slabsie funkcie p1 okrem fotoaparatu?
->slavo<-
Addict
Addict

Retne napísal:Neboj sa chlapcek ja budem za ten telefon platit v hotovosti... JEBlK :lol:
citujem tvoj prisp[evok > No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500
je jasne vidiet ,ze si ho beres na pausal a o paušale tu nebola reč. 8)
radsej mu porad telefon do 10, 11 tisic . :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

->slavo<- napísal:iked je to dobra cena to musim uznat ale
podla mojoho nazoru iba zbytočne preplatis . ako pri každom paušale :wink:
Myslis? 25 euro, rocny pausal, 3 hodiny, 5 cisel zadarmo, internet, Tv a co ja viem co este... preplatit nieco, to pochyjem. Mozno ten preplati kto to nebude vyuzivat...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

->slavo<- napísal:citujem tvoj prisp[evok > No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500

je jasne vidiet ze si ho beres na pausal takže očom ?

tu hotovost som myslel ,že si ho kupiš a nemusš nič dalej riešit žiaden paušal žiadne splatky . :) 8) iked je to dobra cena to musim uznat ale
podla mojoho nazoru iba zbytočne preplatis . ako pri každom paušale :wink:
ty mas primu?
->slavo<-
Addict
Addict

sry zle som sa vyjadril :oops:
Napísať odpoveď