|
|
|
| Autor |
Správa |
Blackburn Medium Star

Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 381
Zaslal: 28 Jan 2006, 12:04 Predmet: Pomoc so stat. |
|
|
Caute,
mam mensi problem rozbehat statisky na Debiane. Skusal som rozbehat Cacti, ale bezvyznamne, vsetko som nainstaloval spravne , spravne som nastavil cestu k binarnym suborom, spravne som nainstaloval snmpwalk,snmpget,snmpbulkwalk,snmpgetnext,rrdtool ale aj tak to neslo (mam tam php5 pod ktorymi to jedine ide) . Teda statistiky isli, ale neukazovalo to obrazky (grafy). Tak som potom skusil Serverstats , reku ze som niekde spravil chybu, ale ani tam mi neukazovalo grafy pricom mam dobre nainstalovane rrdtool.
Neviete mi prosim poradit, co by som mal este spravit aby to islo, alebo mi poradit dake ine statistiky ? co by zaznamenavali aspon load average, cpu, ram, swap aspon.
Dakujem pekne |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2719
Zaslal: 28 Jan 2006, 12:07 Predmet: |
|
|
mal som ten isty problem a pomohla mi az zmena distribucie, mam totizto promise ako radic sata diskov...
a na ten sa nedali zohnat drivers...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blackburn Medium Star

Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 381
Zaslal: 28 Jan 2006, 12:11 Predmet: |
|
|
| deblasco napísal: |
mal som ten isty problem a pomohla mi az zmena distribucie, mam totizto promise ako radic sata diskov...
a na ten sa nedali zohnat drivers...  |
ked ja chcem ostat na debiane dake ine stat niesu ? co by isli ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
glsk Novice

Stav:  Založený: 15.02.2006 Príspevky: 2
Zaslal: 15 Feb 2006, 21:13 Predmet: |
|
|
| Blackburn napísal: |
ked ja chcem ostat na debiane dake ine stat niesu ? co by isli ? |
no mozes napr pouzit mrtg
| Kód: |
| http://stats.srobarka.sk |
; je to dobre a mozes si tam robit grafy z akychkolvek hodnot.
a co sa tyka toho tvojho problem tak sa pozri ci nahodou nemas vsetky vygenerovane obrazky v adresary ktory je dany ako alias v httpd.conf na iny apreto to nemoze najst[/code] |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|