|
| MAM SNOU OSTAT ALEBO NIE? |
| ANO |
|
29% |
[ 14 ] |
| NIE |
|
70% |
[ 33 ] |
|
| Celkom hlasov : 47 |
|
| Autor |
Správa |
Tommyno Expert

Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 146
Zaslal: 14 Máj 2008, 13:06 Predmet: Pomozte mi sa rozhodnut. |
|
|
| pomozte s ami rozhodnut ci ostat stouto babou je celkom pekna mudra ale zospravania mala v skole 4 tak a to nieje vsetko nadava obcas pije fajci a nazaver reze si ruky ako E.M.O je to normalne ako ju skrotit?aleo opratisa ostat snou alebo budi iba porblemi ale hrozne ju lubim ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1787 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 13:17 Predmet: |
|
|
| Vek? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1895 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 13:25 Predmet: |
|
|
Znamka zo spravania v skole nieje podstatna ... Dnes dostanes 4 zo spravania za to ze zabudnes doniest ospravedlnenku do skoly achybas dva dni.
Vek? Predpokladam ze nie viac ako 15 |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3410 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 13:34 Predmet: Re: Pomozte mi sa rozhodnut. |
|
|
| Tommyno napísal: |
| je celkom pekna mudra |
| ale zospravania mala v skole 4 tak a to nieje vsetko nadava obcas pije fajci a nazaver reze si ruky ako E.M.O |
Sorry, toto mi fakt nejde dohromady.
Pokiaľ ju ľúbiš, tka je jasné, že si ju napriek všetkému idealizuješ, no sám sa pozri, čo si napísal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2252 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 13:43 Predmet: Re: Pomozte mi sa rozhodnut. |
|
|
| zospravania mala v skole 4 tak a to nieje vsetko nadava obcas pije fajci a nazaver reze si ruky ako E.M.O |
od takej by som dal ruky prec...
a neviem ci zenu zmenis...
ved vies akos a hovori:
zeny si mysli ze muz sa po svatbe zmeni, ale on sa nezmeni....
muz si mysli ze zena sa po svatbe nezmeni ale ona sa zmeni...
takze ak si ju nevezmes asi sa nezmeni...
a teraz vazne... je dost vela dovodov preco nie a vidim tam len jeden preco ano... ze ju lubis... |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 156 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:05 Predmet: |
|
|
No podla toho co napisal ma tak 15/16 takze ak ju mas rad tak si uzivaj zivot s nou avsak sa nenechaj pokazit. Na svadbu to urcite nebude tak taketo veci snad riesit nemusis ako ci bude dobra matka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3749 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:15 Predmet: |
|
|
| preboha ved sa naucte uz konecne pisat .... napisem nieco a potom si to po sebe precitam .... toto sa neda citat .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 712 Bydlisko: BA-city Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:32 Predmet: |
|
|
Ked ju milujes nieje co riesit.
i ked v tomto p=ripade asi aj je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 989 Bydlisko: Mama, we all go to hell.. Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:39 Predmet: |
|
|
| Ostante spolu, nekazte si lasku, odchod na strednu vam ju pokazi sam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ashaan Amateur

Stav:  Založený: 15.04.2008 Príspevky: 23
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:50 Predmet: |
|
|
| No pokym si sama neuvedomi, ze to je zle, tak sa asi nezmeni... A neviem ako moze byt mudra a pri tom sa rezat, predsa mudry clovek sa nebude rezat... Ja by som si s takou babou ani nezacal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Forest Amateur

Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 31
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:54 Predmet: |
|
|
No pravda, keď je milujeŠ nie je čo riešiť. Ta známka neni dôležitá a že pije a fajčí tak povec kto nie , no na druhej strane podla toho čo si napísal moc rokov asi nemá. Zmeniť ju asi nezmeníš a to ostatné je asi už len na tebe ... ale ďalej to asi moc nevedie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mateq Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2007 Príspevky: 342 Bydlisko: Trnava, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:54 Predmet: Re: Pomozte mi sa rozhodnut. |
|
|
| nazaver reze si ruky ako E.M.O |
Ruky od nej... sa ti môže veľmi lahko stať, že to použije ako prostriedok na vydieranie, keď budeš mať iný názor a nebude podľa nej.
BTW tvoj vek? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1088 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 15:03 Predmet: Re: Pomozte mi sa rozhodnut. |
|
|
| reze si ruky ako E.M.O |
odkopni ju a mozno sa podreze...neodkopni a mozno sa pri nej radsej podrezes ty...
o takyto vztah by som naozaj nestal...je pekne, ze ju lubis, ale si v zbytocne zlozitej situaci na tvoj predpokladany vek...kasli na nu...neverim, ze nenajdes normalnu dievcinu, ktora vie, na co sa ma nozik/ziletka pouzivat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nopredsaja Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2008 Príspevky: 30 Bydlisko: SvK Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 15:08 Predmet: |
|
|
je mudra no ma 4zo spravania (berem clovek dostane zhoresnu znamku zhoci coho,ale 4?!?!?!)reze si ruky...eehm...
pije a fajci,no fajn to sa este da zniest,aj ked zalezi ako casto ten chlast...
skrotit ju urcite neskrotis,a je na tebe ci snou ostanes alebo nie...
negativ mas hned niekolko,a pozitivum len to ze ju "lubis"(no myslim ze to je aj tak iba zamilovanost-poblaznenie) |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 820 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 15:14 Predmet: |
|
|
| tak skus ju nejak zmenit k lepsiemu sakra a ak to zenska nepochopi ze robi hovadiny tak sa na nu vykasli a je pokoj, vekom mozno dostane rozum |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|