Pomozte Slovensku...Klikajte a budeme najlepsi!!!
Nevidím v tom absolútne žiadny zmysel.. normálny človek tam klikať nebude, a s programom je to podvod.
Možno tak keď sa niekto veľmi nudí, ale to si radšej pozriem dobrý film ako klikať. Že súťaž??? Ha? A výhra je čo? Najklikavejší národ? Skôr najsprostejší ak si niekto myslí, že výhra v takejto súťaži má nejaký zmysel.
Možno tak keď sa niekto veľmi nudí, ale to si radšej pozriem dobrý film ako klikať. Že súťaž??? Ha? A výhra je čo? Najklikavejší národ? Skôr najsprostejší ak si niekto myslí, že výhra v takejto súťaži má nejaký zmysel.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no, bohužiaľ sa obávam, že čo sa týka tej športovej reprezentácie, tak sa tiež nemáme čím veľmi chváliť... už sa teším na majstrovstvá v hokeji...jamess napísal:tak povies uz konecne o co sa sutazi ak nie o sprostost naroda ktory nema sa ako zapisat do sveta tak bude klikat o 106? myslim ze taka sportova reprezentacia naroda ma omnoho vacsi zmysel ako klikacka...
sorry za OT, jeden môžem mať na konte predsa aj ja!
-
qwerty-xyz
Re: Pomozte Slovensku...Klikajte a budeme najlepsi!!!
som tam klikol 1998 krat a ono mi to vypisalo totospanoo13 napísal:http://www.clickclickclick.com/default.asp
Klikajte tam az kym vas nebude boliet ruka...
Je to celosvetova klikacia sutaz...POMOZTE AJ VY!!!
Sorry - the server is temporarily unavailable.
Please try again later.
no neporazi vas?
A je na tom nieco zle? Sak kto ma chut a nema co v praci alebo v skole robit, tak moze aspon klikat a ma dobry pocit ze spravil nieco dobre...Ako napriklad ja...JoDo napísal:Krásny dôkaz, ako sa dá z hociakej blbosti urobiť súťaž a nakopí na to hafo ľudí.
Som proste sutazivy tip a o tom je ta sutaz...
Nikomu nerobi nic zle ale ludom ktori sa zapajaju dava moznost realizovat sa.... Co je na tom zle?????
-
last_knight
Light Professional
-
midnight_man
Guru
all
a potom si rovno mozes kupit novu mysku