|
|
|
| Autor |
Správa |
Killer12 Light Star

Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 246
Zaslal: 12 Aug 2006, 18:46 Predmet: |
|
|
Chcel by som sa zaregistrovat na ten turnaj aj ja ale neviem jak!! Vysvetli niekto??? PLEASE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mauec Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2006 Príspevky: 240 Bydlisko: Kosice-okolie :) Karma: 
|
Zaslal: 13 Aug 2006, 12:32 Predmet: |
|
|
| Killer12 napísal: |
Chcel by som sa zaregistrovat na ten turnaj aj ja ale neviem jak!! Vysvetli niekto??? PLEASE  |
na aky turnaj bratu? ) mi mame vlastnu ligu a hraju sa zapasy na dohodnutie a je rebricek rozpis vsetko..pravidla atd.atd. takze najprv si skus zahrat pool cez yahoo ci sa ti to zapaci a ak ano tak sa tu ozvy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mauec Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2006 Príspevky: 240 Bydlisko: Kosice-okolie :) Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 15:25 Predmet: |
|
|
skoncila sa dalsia sezona a caka sa dalsiu ktoa onedhlo zacne...ma niekto zaujem? hladam spolahlivych hracov ktory v tom uz maju aspon trocha cviku a hrali to uz niekolkokrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slovakaj_bum Novice

Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 30 Sep 2006, 9:51 Predmet: FINALE |
|
|
a ja len dodam videjko finaloveho zapasu kde som si zahral s marcelom
http://www.sharequick.com/352894
este dodam nasu ligovu stranku. upozornujem, ze sme jedina liga na slovensku v tejto hre a nasa liga ma spad, nedrzime hracov, ktori zdrzuju priebeh,hra sa rychlo
http://www.pooltour.unas.cz/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
mauec Light Star

|
Zaslal: 30 Sep 2006, 9:53 Predmet: |
|
|
odporucvam pozriet video,tii ktory to nevideli mozno sa im to zapaci a ti ktory vedia o com rozpravame tak aspon si to uziju
aaa takisto odporucam aj pozriet stranku...aspon pozriet mozno to niekoho zvas chyti a nemam problem vas to anucit hrat a casom aj zapojit do ligy ak budete spolahlivy a dobry hraci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|