| Autor |
Správa |
tomasso Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 1065 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 4:15 Predmet: Poppers |
|
|
| nedaval som to k drogam, lebo podla viacerych zdrojov to droga nieje...chcel som sa spytat len, ci si to niekto obednava a ked ano, tak kde to kupim najlacnejsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jelko4 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2008 Príspevky: 707 Bydlisko: TT Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 9:30 Predmet: |
|
|
kupis to v kazdom sexshope pretoze to je vlastne afrodiziakum  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 8700
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2521 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 12:40 Predmet: |
|
|
no s poperom mam vlastne skusenosti na akcii
aj vskole , ale pozor dost to rozbija sliznicu a tiež to snim netreba prehanat lebo sa vam bude zle dychat na druhy den .
ja som dal pol flašky za jednu noc a nadruhy den som nevedel kde mam hlavu ani pluca . poper je tak dobry 1 krat na priležitost , ale nie pravidelne každy den hehe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 2823 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 14:53 Predmet: |
|
|
heh poppers, to sme mali na prednaske inak aj rush alebo liquid aroma, vraj to na biochemickom ustave skusali nejaki studenti ako pokusni kralici. podstatou je isobutyl-nitrit, ktory uvolnuje oxid dusnaty a ten sposobuje rozsirovanie ciev a teda erekciu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jelko4 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2008 Príspevky: 707 Bydlisko: TT Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
rixo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.08.2006 Príspevky: 764 Bydlisko: Trnava Paradise :) Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 18:54 Predmet: |
|
|
| ja som myslel že poper je na to že zabráni aby ste sa predčasne ... tak to nieje?Ja som mal popera tuším sa volal red baron a dával sokm si to každý deň do školy a síce mi bolo teplo a tlačilo mi to do hlavy, ale že by som mal erekciu tak to nie:D a to som dával poctivo 2krát do každej dierky, dával som to až kým mi to nevyprchalo |
|
| Návrat hore |
|
 |
marteenka.s Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.09.2006 Príspevky: 35
Zaslal: 17 Jan 2009, 18:36 Predmet: |
|
|
| Ja som zas citala, ze jedno nadychnutie zabije naraz milion mozgovych buniek. Sice ti nie je droga, ale nici ti o bunky tak ako alkohol. Pricom jednen poldeckak borovicky ti ich zabije par desiatok buniek. Poppers ti zabije milion za nadychnutie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 8700
Zaslal: 17 Jan 2009, 18:52 Predmet: |
|
|
To je blbost, ak by to bola pravda, tak niektori kamosi by uz nevedeli ani rozpravat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 600 Bydlisko: Alaska Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2009, 20:18 Predmet: |
|
|
Mozgové bunky nám denne odumierajú v tisícoch aj bez toho
Určite ich to zabije viac ako je denný priemer ale nič radikálne sa nekoná pokým sa to bere s mierou |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2521 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 19 Jan 2009, 17:58 Predmet: |
|
|
presne tak moj kamarat stoho odfleshoval tak som sa zlakol minule
,ale nastastie som ho prebral .
sme troska hulili travu , a on to este chcel silit poperom a ja ,ze ne dik. a on blazon si dal nosom aj ustamy. hh menil farby zbledol. a nakoniec stratil kontrolu nad svojimi nohami a sup nazem jak kabela hehe.
som mu dal 3 poriadne tatovske facky zdvihol som ho a nevedl kde je .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 502 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 19 Jan 2009, 21:02 Predmet: |
|
|
Ta tema ma naozaj zaujala.
O popperi som pocul uz zopar krat. Ludia, ktori mi o nom hovorili, opisovali zazitky. Cuchli si a zrazu len 30 sek. zachvaty smiechu a potom nic.
Ake to ma ucinky? Je to legalne?
Pisete, ze je to afrodiziakum, ini pisu, ze sa ziadna stojka nekonala...
Ktory je ako afrodiziakum a ktory len na pobavenie (spominane udrby)?
Navykovost? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1471 Bydlisko: Undahground Karma: 
|
Zaslal: 19 Jan 2009, 21:20 Predmet: |
|
|
poppers su sracka. raz som dostal flasticku ale polku som nakoniec ajtak dal kamosovi ... mas pocit lahkosti, chce sa ti smiat a citis ako sa ti nazenie krv do hlavy ... problem je ze obcas (u niekoho zakazdym) potom zostane boliet hlava za co ta polminuta fakt nestoji. u nas je to uplne legalne a nie je problem to dostat ... myslim ze v sexshopoch to maju bezne. afrodiziakum? to asi tazko... pokial viem tak sa to pouziva na uvolnenie ritneho zvieraca (pre jednoduchsie praktizovanie analneho sexu ak by to niekomu nedoslo) ... tak alebo tak pripadal som si pri cmuchani hentoho ako cigan s toluenom, serte na to ... smoke weed & fly  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|