|
| Autor |
Správa |
Maki King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 1817 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 23:30 Predmet: Poradna - fotaky |
|
|
mal som taky napad, ze by sa zisla dolezita tema do poradne ohladom fotakov - kazdu chvilu sa niekto pyta na fotaky a na nete poriadne nic nepohlada, na fore nepoprecitava starsie temy a tak... proste nieco v zmysle ze by sme s jinom taku temu zbuchali, kde by sme v danych cenovych kategoriach nahodili odporucania, popis ze preco, co je pri fotaku dolezite a uzitocne linky nech si clovek pomoze aj sam... no a otazka znie, ze ked to zbuchame ze ci by bol nejaky mod ochotny a hodil nam to ako dolezite? diky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 23:33 Predmet: |
|
|
to by bolo super pripajam sa k makiho navrhu.. vidim ze su tu dve temy o fotografovani. resp tri.. keby bola daka kateogria ze fotografovanie...kde by bola daka poradna aj rady a navrhy ... idealne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3255 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 1817 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 23:36 Predmet: |
|
|
| jeremy - samostatna sekcia ze foto by nebola odveci, ale dost pochybujem ze to prejde... ale rozhodne by som bol za to velmi rad |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6456 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 23:40 Predmet: |
|
|
| sprav tému, dám ju ako dôležitú. Uvidí sa aký bude mať ohlas, ale myslím že celú sekciu tomu netreba vyčleňovať |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

|
Zaslal: 24 Mar 2008, 0:02 Predmet: |
|
|
| jin a to si este zober kolko dalsich tem je o foteni a fotografovani |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3255 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 2:01 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
| uff ale dalo to robotu |
Tri hoďky práce - snáď ľuďom pomôžeme  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 540 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 19:55 Predmet: |
|
|
| no ano podla mna je to fajn.... je to prehladnejsie ale ludia si tu temu ani moc nevsimnu zalozi sa nova tema a moderatori uz iba prehadzovat prispevky do tej dolezitej temy..... takze to tam bude taka zberna. aspon si myslim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 601 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 0:26 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| sprav tému, dám ju ako dôležitú. Uvidí sa aký bude mať ohlas, ale myslím že celú sekciu tomu netreba vyčleňovať |
Preco nie? Vela ludi sa v dnesnej dobe zaobera fotenim rekreacnym niekto aj profesionalnym, vela ludi to bavi, o foteni a o fotografickej technike sa da bavit do nekonecna, plus nejake rady na fotenie, mozno uprava fotiek v PC a uz mas zo 5 tem. Podla mna by sa bodla aj sekcia.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

|
Zaslal: 25 Mar 2008, 1:02 Predmet: |
|
|
| a teraz mas temy o foteni a co tak tipy a triky pri fotografovani... keby ludia hodnotili fotky a nie ich iba bezducho hadzali.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13076 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 2:47 Predmet: |
|
|
| Lub0$: Kolko je na fore takych ludi??? Mozno ak ich je 20 a teraz si vezmi ludi, ktori ziadali o cast auto-moto, tych je urcite daleko viacej a nebolo im vyhovene. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

|
Zaslal: 25 Mar 2008, 9:06 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Lub0$: Kolko je na fore takych ludi??? Mozno ak ich je 20 a teraz si vezmi ludi, ktori ziadali o cast auto-moto, tych je urcite daleko viacej a nebolo im vyhovene. |
tak tak... ja by som si tu sekciu tiez velmi prial ale hold...hojko pripomenul historiu a ma pravdu...
btw: hojko - co tak sub-forum? ze sekcia Záujmy a tam subfora ako Fotenie, Auto-Moto... to by nebolo az tak odveci, bolo by to sice menej prehladne ale kto chce nema problem fungovat... vid warez-bb.org |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13076 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
| Nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2727 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 15:30 Predmet: |
|
|
| uz sa to tu davnejsei rozoberalo sa mi zda a odpoved bola ta ista, to by tam muselo byt XY sekcii, lebo kazdy ma ine zaujmy, potom by to vyzeralo asi tak ze co zbierate: filatelistika - 6 prispevkov, tema palicky od nanuku - 1 prispevok, peciatky z mcdonaldu 2 prispevky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|