Poradte mi aky SUV si kupit

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pinhead »

Je to tvoja voľba, ale na staršieho Kórejca musíš mať pri výbere šťastie, lebo je to kus od kusu s kvalitou veľmi kolísavé...... Ale s Mussom by som sa mimo poľnú cestu radšej nepúšťal.......
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Stenky, potvrdzujem. auta su to skvele, mam odjazdene stare aj nove patroly a navary, pajera a su to genialne stroje :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

musso je auto ktoremu by uzavierka pomohla asi tolko isto ako tazne na babettu ... proste v seriovej podobe je stavane max. tak na polnu cestu, lebo : ... mala svetla vyska, krizenie naprav veskere-ziadne, najazdove a prejazdovy uhol nic moc, naklon nic moc ... takze v slusnejsom terene sa bez uprav neuzivis .. a ked vacsinou na cestu tak suv so samonoskou, lebo Musso bola myslim kombinacia predneho nezavisleho zavevsenia a zadnej tuhej napravy ( mozno aj na listoch ) .. to vsetko spojene s rebrinovym ramom ...
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

ale ssanyong pouziva agregaty od mercedesu a nie licenciu....takze by soms a kvality nebal
Z Košíc do Brna na jednu nádrž???? Akým štýlom si išiel???? Lebo čísla čo som napísal, mi povedal jeden známy, čo Nivu má..... On má kúsok s rokom výroby 1989, možno tam potom neskôr začali montovať iné motory s menšou spotrebou............ Inak koľko je Brno od Košíc v km???? Fakt ani netuším.......
ta niva je moja a mam ju doma....tiez som sa cudoval.
je to auto z roku 1999 motor 1.7i....priemerna rychlost bola cca 80km/h
maximalku som skusil na 150km/h ale to som uz mal strach v ociach lebo je to permanent 4x4 a akonahle som vyskocil na kamienok ostatne kolesa zabrali a stacali mi podvozok...nekludne auto...
po rovinke som siel 90-110 co som este doveroval autu.
tiez som sa cudoval spotrebe ale darmo tak to je :)
BTW je na predaj ak ma niekto zaujem :P
fotky mam :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

a nieco taketo? otazka je ci ma papiere :? http://mitsubishi-pajero.autobazar.eu/2 ... 96047.html auticko skvele, jazdil som ho ale v benzine
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Kibo napísal:a nieco taketo? otazka je ci ma papiere :? http://mitsubishi-pajero.autobazar.eu/2 ... 96047.html auticko skvele, jazdil som ho ale v benzine
OT:fajnu SPZ ma :P
Napísať odpoveď