uplne suhlasim. nieco podobne by som ti poradila aj ja. aj ked zo skusenosti viem, ze umelo udrziavat nefungujuci dlhotrvajuci vztah je strata casu. napriek tomu, ze to co bolo predtym, stalo za to. skus a uvidis. a to, co je napisane o internete by som podciarkla a zvyraznila. bud opatrna. vela stastiaSpoty napísal:7rocny vztah? uf... 2roky v zahranic ? stretnutia raz za dva mesiace ?.. ja by som sa vobec necudoval, ze sa vytratila iskra. otazka znie ci je prec nadobro . Dle miho mineni by si sa mala jednoznacne pokusit aj s partnerom najst si cestu jeden k druhemu, pripomenut si preco ste spolu stravili tolko casu a tak podobne. ak sa neobnovi to, kvoli comu si snim chcela byt stale a nikdy ta nenudil, jednoducho to ukonci. nebude mat velky zmysel zivit takyto vztah dalej. Dalej nemyslim si, ze na inetrnete a hlavne na chate riesit problemy ktore sa tykaju citovych zalezitosti dvoch ludi v 7rocnom vztahu je na mieste.
teda aspon bezpecne. najdu sa totiz aj taky co vidia v bolesti ineho svoju sancu. tak si davaj pozor a dvakrat si rozmysli komu otvaras svoje srdce.
PORADTE: nefungujuci vztah vs "flirt"
-
ava
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
oki, ved ja viem, ze som len teraz taka namotana na toho noveho.ava napísal:uplne suhlasim. nieco podobne by som ti poradila aj ja. aj ked zo skusenosti viem, ze umelo udrziavat nefungujuci dlhotrvajuci vztah je strata casu. napriek tomu, ze to co bolo predtym, stalo za to. skus a uvidis. a to, co je napisane o internete by som podciarkla a zvyraznila. bud opatrna. vela stastia
zazivame spolu celkom pekne veci, sme na seba hrozne mili a zlati.... ale to je zatial asi tak vsetko. aj napriek tomu ho beriem s rezervou a urcite aj on mna.... chce to len cas, aby som zistila, ci to stoji za bojovanie...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz preto ze niekolko rokov spolocneho zivota je niekolko rokov spolocneho zivota.to si uz ludia na seba zvyknu. ja som pri byvalej tiez tak spohodlnel ale ani z jej strany nebola snaha daco s tym robit.tak to dopadlo ako dopadlo. ale neudrziavaj 2 vztahy bo to je na hlavu fajna zaberacka. trochu hrdosti by nezaskodilo. ja si myslim ze je to take chudacke nechavat si otvorene zadne dvierka. bud jedno alebo druhe ale nie obe. aj tak si ho uz nebudes nikdy vazit.hmm.ps: pri niekolkorocnom vztahu kazdy spohodlnie a zacinat preto novy nema zmysel lebo aj ten by spohodlnel po case. ale ked nie tak nie. rozhodnutie je aj tak len na tebe. ked chlapovi nepovies co ti vadi, tak to nikdy nezisti a bude zit v iluzii, ze je vsetko v poriadku a ked sa snim rozides tak to nikdy nepochopi(vlastna skusenost.(Gabika91 napísal:hmm super esej troška dlha ale v pohode..noo a k teme..ja by som sa na toho tvojho asi vykašlala.Ked si sama povedala že už ho máš rada len ako kamoša.Tak načo sa budeš trapiť s ním ked môžeš byť štastná s druhým???No čo už je to len a len na tebe držím palčiaky
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Troška kruto, ale keď nebol úprimný k nej, bude úprimný aj k tebe (chápem, že teraz ste šialene zamilovaní, ale predsa ...)?zuzkazuzka napísal:ale frajerka toho mojho noveho nema absolutne ziadne potuchy, ze on k nej v skutocnosti nic neciti... dokonca hovoril, ze on ju vlastne ani nikdy nemal rad....
S tým bývalým - úprimne - aká je šanca, že Váš vzťah dostane ešte šmrnc (druhý dych), a čo ste obaja potentní (schopní k činu) ešte spraviť?
tak ma teraz o tejto nocnej hodine napadlo...ze by nebolo od veci zistit od autorky temy, ze ako sa to od septembra vlastne vyvinulo...a ti, co ti radili by vedeli, ze ci poradili dobre alebo nie...
takze ak mas cas a chut, do toho!
P.S.: rad vytahujem stare temy z archivu, dufam, ze sa nehnevate...proste hobby
EQ
takze ak mas cas a chut, do toho!
P.S.: rad vytahujem stare temy z archivu, dufam, ze sa nehnevate...proste hobby
EQ
-
zuzkazuzka
VIP
No, všetci zvedavci, tak som tu
Na túto tému už nadviazala ďalšia téma, v ktorej som sa vyjadrila k tomu, ako to dopadlo. No, ale tak aby sme to mali pekne pokope aj tu, tak len na zhrnutie:
s tým chalanom som sa nejaký čas stretávala, bolo nám naozaj fajn, ale sme to stále držali v tajnosti. Po čase som začala veci ako vždy príliš analyzovať a zamýšľať sa nad tým, že to naše stretávanie nie je fér voči jeho frajerke, ktrorá stále žila v domnení, že ju ten chalan má rád a celý vzťah je OK. Tak sa nad tým zamyslel, začal riešiť so svojou babou, že nie je v tom ich vzťahu šťastný a aj sa rozišli. Ja som si medzitým uvedomila, že s ním asi žiadny perspektívny vzťah mať nebudem, tak sme sa prestali stretávať. Medzitým som sa párkrát stretla s mojim bývalým, mali sme dlhé rozhovory a postupne sme si k sebe našli znovu cestu.
Teraz sme spolu šťastní už asi od novembra
Takže môj príbeh mal happy end.
Na túto tému už nadviazala ďalšia téma, v ktorej som sa vyjadrila k tomu, ako to dopadlo. No, ale tak aby sme to mali pekne pokope aj tu, tak len na zhrnutie:
s tým chalanom som sa nejaký čas stretávala, bolo nám naozaj fajn, ale sme to stále držali v tajnosti. Po čase som začala veci ako vždy príliš analyzovať a zamýšľať sa nad tým, že to naše stretávanie nie je fér voči jeho frajerke, ktrorá stále žila v domnení, že ju ten chalan má rád a celý vzťah je OK. Tak sa nad tým zamyslel, začal riešiť so svojou babou, že nie je v tom ich vzťahu šťastný a aj sa rozišli. Ja som si medzitým uvedomila, že s ním asi žiadny perspektívny vzťah mať nebudem, tak sme sa prestali stretávať. Medzitým som sa párkrát stretla s mojim bývalým, mali sme dlhé rozhovory a postupne sme si k sebe našli znovu cestu.
Teraz sme spolu šťastní už asi od novembra
Takže môj príbeh mal happy end.
-
zuzkazuzka
VIP
Ja som sa vtedy tiež dosť zamýšľala nad tou jeho babou... nebolo to voči nej fér. Neviem aká je situácia teraz, ale keď som raz náhodou toho dotyčného stretla, tak mi hovoril, že sa rozišli... Každopádne mi je to teraz už úplne jedno, len mi je ľúto, že v láske sa dejú také veci, že nikto si nikdy nemôže byť istý, na čom je....
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
lollo
Professional
trosku mi nejde do hlavy resp mojej malej makovicky ze s priatelom si bola 7 rokov spolu len posledne 2 roky to ako si nebolo ono a onedlho najdes znamost na nete a na druhom stretnuti ste sa uz bozkvali hmm zaujimave ale cakal som trosku viac...a hlavne po takej dlhej dobe 7 rokov ved to muselo byt nieco ozaj fajn lebo pochybujem, ze ak by ti bolo zle aby si v tom zotrvavala. ja by som noveho bral ako bokovku ale i to by som rozmyslal ci by som sa do niecoho takeho hrnul
btw skusala si sa so svojim "ex" porozpravat ze ako by sa to dalo ozivit?
btw skusala si sa so svojim "ex" porozpravat ze ako by sa to dalo ozivit?
-
zuzkazuzka
VIP
Teší ma, že vás moja stará téma tak zaujala
Každopádne všetkým, ktorí su leniví ju čítať celú môžem povedať len, že už je to všetko vysoko neaktuálne. S osobou, ktorú tu riešim som sa po 8 rokoch rozišla, z toho flirtíku sa vykľul veľmi divný týpek a momentálne sa môj love life má tak, že nič podobného už nemusím riešiť, lebo veci sú presne tak, ako majú byť.