|
|
|
| Aká je Vaša obľúbená značka NOTEBOOKOV ? |
| ACER |
|
14% |
[ 7 ] |
| ASUS |
|
22% |
[ 11 ] |
| Fujitsu - Siemens |
|
6% |
[ 3 ] |
| HP |
|
25% |
[ 12 ] |
| MicroStar |
|
0% |
[ 0 ] |
| Prestigio |
|
0% |
[ 0 ] |
| Sony |
|
8% |
[ 4 ] |
| Toshiba |
|
4% |
[ 2 ] |
| IBM |
|
16% |
[ 8 ] |
| Iné alebo sa neviem vyjadrit :(( |
|
2% |
[ 1 ] |
|
| Celkom hlasov : 48 |
|
| Autor |
Správa |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2273 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 10:13 Predmet: |
|
|
| makaveli napísal: |
| Mam ASUS A8JC a som s nim spokojny, hlavne som spokojny s procesorom.... nie je nic take co by ma na tom notebooku sklamalo... teda az na color shine display, cize leskle LCD, uz by som do toho nesiel... takze ja som jednoznacne za ASUS, podla mna pri pomere cena:vykon:kvalita ma navrch oproti ostatnym... |
a co presne ta na nom sklamalo. ja som totiz najprv ratal s acerom a tam maju skoro vsetky crystal bryte. ale asusy s clor shine boli len drahsie a ked som v neprirodzenej polohe je zlozitejsie najst sklon dysplaya... |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1193 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 17:54 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
| a co presne ta na nom sklamalo. ja som totiz najprv ratal s acerom a tam maju skoro vsetky crystal bryte. ale asusy s clor shine boli len drahsie a ked som v neprirodzenej polohe je zlozitejsie najst sklon dysplaya... |
ten display je krasny, farby krasne, peckovo zobrazuje... ale len v tmavej miestnosti... ked si s nim von tak je to take nieco ako zrkadlo, to je ten jediny problem... ze ked som chcel napr vonku na lehatku pozerat film, proste som nic nevidel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zen Novice

Stav:  Založený: 02.10.2006 Príspevky: 1
Zaslal: 02 Okt 2006, 21:16 Predmet: asus |
|
|
| ja mam asus, som nadmieru spokojny, je silnejsi ako moj komp, len odporucam si vzdy do notebooku dokupit este raz taku ramku, lebo oni su na zaciatku vzdy nafigu nastavene,,, aby nezrali vela prudu.Mam tam 1500mb ramku.2 grafiky ati radeon 9100 gt a x300 ,processor amd athlon 2800+ a zakladka je tiez slusna.Ostatne nezname. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mbtech Novice

Stav:  Založený: 24.11.2006 Príspevky: 1
Zaslal: 24 Nov 2006, 20:25 Predmet: ... |
|
|
Páni bratia, tak ja mám Asus A6Rp 023... spokojnosť nadovšetko, kupoval som ho na konci leta 2006 za super cenu. Nemám sa na čo sťažovať. A ten ColorShine Display nie je tiež až tak zle riešenie... inú značku by som nechcel |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|