Petkoj napísal:akoze ked si taky mudry ja si chcem vytvorit napr portable autocad po cz anglicky uz davno mam takze nemudruj.

a kedze si ho nasiel cez google tak ho asi niekto musel vytvorit lolo

a napisal som napr ne ze cem presne autocad. A ked si taky mudry tak mi napis ako sa to robi ked ti pomoze google. Kedze ja som pri tom stravil viac dni ako ty

napriek tomu ze si sa ma snazil urazit, tak ti skusim este poradit, len mi musis nieco este vyjasnit:
na konci prispevku pises ze si nepisal ze chces presne autocad ale na zaciatku sa stazujes ze som ti poradil EN verziu a nie CZ verziu (aj ked si nic o jazyku predtym nepisal). WTF?? chces ten autocad alebo nie?
nechce sa mi cakat dalsich 5 dni na odpoved, tak ti rovno napisem co si mal robit aby si sa dopatral odpovedi:
1. hladas portable autocad? zadaj do googla: portable autocad
2. nestaci to len zadat... musis aj precitat vysledky (lebo to asi nerobis)
3. po precitani par vysledkov zistis ze sa tam casto objavuje taky cudny napis (vascinou v zatvorkach) tak ten zadas do googla
4. zistis ze ten cudny napis je meno programu v kt. je to robene
5. stiahnes ten program (meno ti neprezradim lebo si ma nasral)
6. spravis si vlastny portable autocad (o com silne pochybujem ze zvladnes, ked nevies poriadne pracovat ani s vlastnym rozumom)
p.s.:
ak budes cakat ze sa vzdy najde niekto kto urobi veci za teba tak pojdes do sraciek
ak sa budes takto chovat k ludom kt., napriek tomu ze ti nemusia nic povedat, tak ti poradia tak pojdes do sraciek
uz je to 2:0 pre sracky tak s tym zacni nieco robit!