|
| Autor |
Správa |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1109 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 23:15 Predmet: |
|
|
Moc neposilujem ale xodil som na tekwondo alebo jak ale tak 2roky do zadu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 779 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 20:16 Predmet: |
|
|
Ja uprednostnujem posilku, pretoze bojove umenie aspon co je tu v nasom okoli dostupne nie je bohvie co... len sa tam doranas vsade same modriny a konic koncov co s toho...
V posilke sa aspon uvolnim a mozem lepsie spavat...
A hlavne ma to bavi, to je asi najhlavnesi dovod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
H5ck2r Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 601 Bydlisko: Tam kde sa da Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 20:24 Predmet: |
|
|
| Skor posilovanie ale ked sa naucis bojove umenie tak to je lespie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1941 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 21:08 Predmet: |
|
|
| H5ck2r napísal: |
| Skor posilovanie ale ked sa naucis bojove umenie tak to je lespie |
Ta steba ma kto vist?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 799 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2006, 12:35 Predmet: |
|
|
| Bobr napísal: |
len sa tam doranas vsade same modriny a konic koncov co s toho...
V posilke sa aspon uvolnim a mozem lepsie spavat... |
to je nejaky kick-box alebo co?
ja dobity nechodim, to su treningy a nie bitky
ja spavam po trenigu tiez dobre - uz len kvoli tej unave, je to niekedy o dost narocnejsie ako posilka |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2006, 13:36 Predmet: |
|
|
no tak ja chodim na karate a aj doma cvicim s cinkami a je to fajn  |
|
| Návrat hore |
|
 |
H5ck2r Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 601 Bydlisko: Tam kde sa da Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2006, 17:35 Predmet: |
|
|
| MystiQ napísal: |
no tak ja chodim na karate a aj doma cvicim s cinkami a je to fajn  |
Ja som chodil na Thaisky box.Tam sme tiez vela posilovali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
elko520 Medium Expert

Stav:  Založený: 12.03.2006 Príspevky: 122
Zaslal: 25 Mar 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
Pokial chces balit baby na kupku, tak posilka. Ale ked ti ide o sebaobranu tak jednoznacne bojove umenie. BTW Lepsie ako rany vykrivat je nedovolit superovy aby na teba nejaku ranu vyslal. www.ewto.sk . Kung-fu prisposobene na boj na ulici. Nauci ta rozsalovat typka predtym ako jeho ruka na teba dopadne (nie doslovne, musis sa ho predsa dotknut) , ale nez si typek uvedomy ze ta netrafil lezi uz krasne na zemi v bezvedomí.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 372
Zaslal: 13 Apr 2006, 20:09 Predmet: |
|
|
Neverili by ste, ale aj pri bojovych umeniach sa da vyformovat telo a urcite je lepsie mat nejaku tu silu ako nafuknute steroidne svaly, ktore maju len objem ale nie tu pravu silu.Je to ako ked vas buchne tucko, ale potom zostane zadychany stat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mixer Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2007 Príspevky: 23
Zaslal: 22 Máj 2007, 17:52 Predmet: |
|
|
ja uprednostňujem posilku...keď si korba(žiadne steroidy) tak sa nemusíš báť týpka, ktorý ovláda bojové umenie, stačí vedieť trochu boxovať a zložíš ho jedna radosť...aspoň v našom meste, bo tu sú takí 70kg kungfu-isti
poznám z posilovne jedného nabúchaného chlapíka, ktorý rozbil kickboxera tak, že ho nechal ležat na ulici s polámanými rebrami |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2348
Zaslal: 22 Máj 2007, 18:03 Predmet: |
|
|
| mixer - vsetko je individualne a kazdy clovek ma slabe miesto - aj nabuchana korba z posilky... uz je len na chalanovi co trenuje nejake MA aby ho nasiel svojou rychlostou a sikovnostou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mixer Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2007 Príspevky: 23
Zaslal: 23 Máj 2007, 9:43 Predmet: |
|
|
| maki - samozrejme, ja som chcel len povedať, že každý kto trénuje MA nemusí automaticky poraziť týpka, ktorý posilňuje...presne ako si povedal - všetko je individuálne |
|
| Návrat hore |
|
 |
mobiloman Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.06.2007 Príspevky: 176
Zaslal: 11 Aug 2007, 21:02 Predmet: COMBAT SAMBO alebo SYSTEMA v MT |
|
|
| Nevie mi niekto pls poradit ci niekde v MT alebo okoli sa netrenuje COMBAT SAMBO alebo SYSTEMA? Dik moc!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1661 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 11 Aug 2007, 21:39 Predmet: |
|
|
| Hmm je velmi zaujimave sledovat tie nazory o tom ze ak vies bojove umenie si boss a teraz na teba ziadny macher z posilky nemoze lebo ho zlozis ani si neprdne. Tak pozor lebo ak nemate dostatocnu silu tak sa vam chmaty na tych steroidmy naliatych svaloch ktore ste spominali budu robit fest tazko a budu mat minimalny efekt . istych bodov ako je do solar krk a dalsie nie je na centimeter desat a super si ich dokaze pokrit naopak nebudete pripraveny na jeho udery lebo vasmu napichanemu superovi bude stacit aj jedna dobre zasadena rana na to aby vas zlozil a mozno je aj jedno kde udrie . Ak ma aspon ake take zakladne reflexy pri uhybani a skusenosti z inych bitiek moc by som nejakemu 60kg typkovi co vie karate nefandil . Vidim to 50 na 50 ani jedno nie je zle a neobmedzuje bojove umenia vsak davaju vacsiu obratnost a mozno aj iny pohlad na celu bitku ako len tlcenie do hlav pastami no posilka je naopak praktickejsia aj do zivota. Ak mate poriadnu ranu tak proste nic neobstoji ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2773 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 12 Aug 2007, 11:42 Predmet: |
|
|
Na sebaobranu alebo porazenie utocnika je lepsie bojove umenie. Ked aj niekto cvici moze tlakovat 200kg tak to neznamena ze ma aj pomerne silny uder. Ludia ktory sa dlhe roky venuju bojovemu umeniu dokazu rukou rozdrvit tehli, chlap co dlhe roky posiluje ma silu, tak pri prvom pokuse sa mu moze ruka dolamat. Vybuchany ludia zbudzuju respekt ale to neznamena ze mozu byt aj dobry bitkari. Osobne zastavam nazor ze najlepsie je mat na sebe pomerne dost kvalitnej svalovej hmoty(do tych 90Kg) a vediet aj bojove umenie. Taky clovek ma zo vsetkeho plusi.
Vychadzam najma z toho ze vo vojenskych bojovich jednotkach sa kladie dvoraz najma na bojove umenia, posilovnie je uz taka vedlajsia cinnost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|