P3Bo napísal: Ak mate poriadnu ranu tak proste nic neobstoji ...
Posilovanie alebo Bojové umenie?
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
no presne ak chceš vyzerat ako vyhadzovač tak posilka nabereš aj sila a tak ale ak tak niekto chyti tak sila ti moc nepomože ked nemaš niake to bojove umenie. po finančnej stranke je to o čosi drahšie na bojovych umeniach podla toho ake bojove umenie maš. aLE AK sa moc nebiješ tak posilovanie- kulturista je lepšie podla toho čo ta viac bavi to je už na tebe.
Idealnym riesenim je kombinacia oboch. BTW. pokial sa chces
ked robis nejake bojove umenie nemal by si posilnovat...skratia sa ti slachy
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hmm
a k tomu aby si sa vedel pobyt nemusis byt rambo..dobrou mierenou ranou ho nosa vyradis aj najhustejsieho hiphopera 
ale vsetko je to individualne.. ale ja uprednostnujem bojove umenie, viac ma to naplna. Aj ked typkom z posilky obcas zavidim velke svaly
ale vsetko je to individualne.. ale ja uprednostnujem bojove umenie, viac ma to naplna. Aj ked typkom z posilky obcas zavidim velke svaly
-
Začiatok Konca
Professional
S tymi botami urcite, ale treba to urobit velmi rychlo lebo reflex v nohe (a tym aj protivnikov) je pomerne rychlejsi ako niekde na vrchnej casti tela, takze sa tomu moze lachsie uhnut.ZitePunkom napísal:Mne stačia moje naleštené kanadky..a posilujem doma. Bojové umenie sa zíde..ale stačí jedna do píšťali a chlapcovi sa bude veľmi ťažko chodiť.. To je moja defend.
Myslim si ze by bol efektivnejsi nejaky uder do hrtana alebo kop do genitalii a ked uz dojde na nejaky boj tak pri najlepsiej moznosti vypychnut oci s prstami.
Velmi dobra tema...ja chodim na WT 2x tyzdenne a posilku mam tiez 2 x do tyzdna a sem tam si chodim aj zabehnut a nie som ani nejaka korba ale ani zasa nejaky spunt...z toho boj. umenia som ziskal techniky uderov a v bitke je to omnoho ucinnejsie ako nejaky sil. hak aleob take daco... ked chces sa dobre vedet bit tak urcite boj. umenie ale zasa keby si fakt nejaky nabuchany ze su na tebe velmi videt svaly tak ten co by siel proti tebe by si asi 2 krat rozmyslel ci pojde alebo ne :lol:to co kali pisal ze niekomu vypichnut oci tka na WT sa to normalne ucime ale ani ja by som an to asi nemal odvahu...aspon som sa este nedostla do takej situacie ze by som to potreboval...
No ja to mam takto.pondelok:taekwondo
utorok:posilka
streda:posilka a taekwondo
stvrtok:posilka
piatok:taekwondo
sobota:muay thai
nedela:muay thai
PS:ten muay thai je taky mix s taekwondom.Naucil som sa tam spravne udriet,trenujem tvrdost uderu udery po priamke atd.rychlost.. vybusnost a dalsie podstate veci pri boji.Niesom este korba,ale pomaly zacinam priberat...
utorok:posilka
streda:posilka a taekwondo
stvrtok:posilka
piatok:taekwondo
sobota:muay thai
nedela:muay thai
PS:ten muay thai je taky mix s taekwondom.Naucil som sa tam spravne udriet,trenujem tvrdost uderu udery po priamke atd.rychlost.. vybusnost a dalsie podstate veci pri boji.Niesom este korba,ale pomaly zacinam priberat...
Podla mne je pri bitke najdolezitejsia psychika/srdce/. Pokial nebudes psychicky nabudeny niekoho doj..at v boji/bitke/,tak ti ziadna technika alebo sila nepomoze.Mozes byt akokolvek silny,alebo mat naslapanu techniku,ale pokial budes mat v sebe strach z uderu/dostaneho,rozdaneho/,tak k dobremu bojovnikovy budes mat daleko .
P.S. je to myslene ako vseobecne
P.S.S sanda je super ,ich strhy su parada
Inak máš pravdu, to je ďalšia vec = psychika. Sú borci, ktorí vedia dobre búchať na tréningu pri sparingu, ale na ulici by ich zložil kdejaký ožran. Treba to mať aj v sebe a samozrejme = žiadny strach.igorovic napísal:Podla mne je pri bitke najdolezitejsia psychika/srdce/. Pokial nebudes psychicky nabudeny niekoho doj..at v boji/bitke/,tak ti ziadna technika alebo sila nepomoze.Mozes byt akokolvek silny,alebo mat naslapanu techniku,ale pokial budes mat v sebe strach z uderu/dostaneho,rozdaneho/,tak k dobremu bojovnikovy budes mat daleko .
ked sa niekto boji udriet,tak to je jasne nevyhoda.. pokial nema skusenosti a neni nato psychycky naladeni.Ale dalsia vec je,ze ked dostane na Pi**,tak tam je ten adrenalin a uz len vdaka tomu vybuchne a zacne sa bit.Samozrejme to je len moj nazor,tak to funguje u mna
Tiez sa nerad bijem,ale ked vybuchnem je mi jedno,ci stoji oproti mne 100 kg chlap.
Jedno to určite nie je, ty síce môžeš vybuchnúť, ale 100 kg chlap ťa uloží jednou ranou.kevyn68 napísal:ked sa niekto boji udriet,tak to je jasne nevyhoda.. pokial nema skusenosti a neni nato psychycky naladeni.Ale dalsia vec je,ze ked dostane na Pi**,tak tam je ten adrenalin a uz len vdaka tomu vybuchne a zacne sa bit.Samozrejme to je len moj nazor,tak to funguje u mnaTiez sa nerad bijem,ale ked vybuchnem je mi jedno,ci stoji oproti mne 100 kg chlap.
100 kg chlap ak nevie ako ma udriet tak ta urcite na 1 ranu nezlozihughito napísal:Jedno to určite nie je, ty síce môžeš vybuchnúť, ale 100 kg chlap ťa uloží jednou ranou.