|
| Autor |
Správa |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1131
Zaslal: 12 Aug 2007, 12:38 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
| Ak mate poriadnu ranu tak proste nic neobstoji ... |
Mozno obstoji, ako sa tej rane vies vyhnut,minimalizovat ucinnky takej rany..Existuju bojove umenia,ktore vychadzaju presne z rozmyslania protivnika"Ak mate poriadnu ranu tak proste nic neobstoji ...".A dokazu tu poriadnu ranu vyuzit proti tebe.Inac,ideal je to co napisal kali520- ??? + =  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 12 Aug 2007, 12:47 Predmet: |
|
|
hej aj ja suhlasim......chodil som na zapasenie.....najskor grecko rimsky styl apotom volny.....a aj do posilnovni.......mega gym......a este behat som chodieval.....a je zo mna rambo      |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vankisss Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2007 Príspevky: 44 Bydlisko: slovensko Karma: 
|
Zaslal: 15 Feb 2008, 22:49 Predmet: |
|
|
| no presne ak chceš vyzerat ako vyhadzovač tak posilka nabereš aj sila a tak ale ak tak niekto chyti tak sila ti moc nepomože ked nemaš niake to bojove umenie. po finančnej stranke je to o čosi drahšie na bojovych umeniach podla toho ake bojove umenie maš. aLE AK sa moc nebiješ tak posilovanie- kulturista je lepšie podla toho čo ta viac bavi to je už na tebe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
McGee Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 43 Bydlisko: TT Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2008, 17:47 Predmet: Idealnym riesenim je kombinacia oboch. BTW. pokial sa chces |
|
|
| ked robis nejake bojove umenie nemal by si posilnovat...skratia sa ti slachy |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 228 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 22:20 Predmet: hmm |
|
|
a k tomu aby si sa vedel pobyt nemusis byt rambo..dobrou mierenou ranou ho nosa vyradis aj najhustejsieho hiphopera
ale vsetko je to individualne.. ale ja uprednostnujem bojove umenie, viac ma to naplna. Aj ked typkom z posilky obcas zavidim velke svaly  |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 137 Bydlisko: somewhere Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2008, 10:25 Predmet: |
|
|
ja by som aj chodil na nejake bojove umenie, ale neni casu ..iba si sem-tam zaposilujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1128 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2008, 14:23 Predmet: |
|
|
Mne stačia moje naleštené kanadky..a posilujem doma. Bojové umenie sa zíde..ale stačí jedna do píšťali a chlapcovi sa bude veľmi ťažko chodiť.. To je moja defend.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2773 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2008, 22:24 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
Mne stačia moje naleštené kanadky..a posilujem doma. Bojové umenie sa zíde..ale stačí jedna do píšťali a chlapcovi sa bude veľmi ťažko chodiť.. To je moja defend.  |
S tymi botami urcite, ale treba to urobit velmi rychlo lebo reflex v nohe (a tym aj protivnikov) je pomerne rychlejsi ako niekde na vrchnej casti tela, takze sa tomu moze lachsie uhnut.
Myslim si ze by bol efektivnejsi nejaky uder do hrtana alebo kop do genitalii a ked uz dojde na nejaky boj tak pri najlepsiej moznosti vypychnut oci s prstami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 228 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2008, 19:13 Predmet: |
|
|
tak to tu pises jak keby nic ja by som nemal srdce na to vypichnut niekkomu oči  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Silent Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2008 Príspevky: 452 Bydlisko: C/C++ Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 8:45 Predmet: |
|
|
| mam kamosa ktery posiluje uz nejakou dobu vypada namakany ale stejne se neumi byt tak je tmu to k nicemu spis bych doporucil bojove umenie tam se aspon naucis a kondicku si pri tom i udelas |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|