Obcas sa stava,ak nerozcicis zapestie a dvihas velke vahyDante3000rpm napísal:mal uz niekto problemi zo zapestim?
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
TotalCommander
Amateur
-
slovanista
Medium Expert
naj kombinacia protein+kreatinschw33k napísal:iste sa to tu už riešilo, ale potreboval by som vedieť podľa vás názov najlepšieho prípravku s najlepším, čo najskorším účinkom na silu a svalovú hmotu, dovoleného...
hlavne na tu silu
TRIBULUS TERRESTIS ? alebo iba kreatin a nič iné? prípadne kreatin s aminokys.? alebo NITRIX
neviem poradte , thx
tribulus ti hovno pomoze,ked nemas viac ako 30,aminace skor do rysovacky a nitrix je tiez nic moc
co u teba znamena slovo dovoleneho ? nitrix je ryza to je iba predtreningovy stimulant cize jedine cez trening a po treningu budes viac "nabufnany" nic ine vlastna skusenost..kreatin a protein je asi naj zaciatok..ked vazne chces rychlo ziskat a je ti jedno ako tak urcite vies do coho mas ist ale odporucam ti radsej do toho nejst..schw33k napísal:iste sa to tu už riešilo, ale potreboval by som vedieť podľa vás názov najlepšieho prípravku s najlepším, čo najskorším účinkom na silu a svalovú hmotu, dovoleného...
hlavne na tu silu
TRIBULUS TERRESTIS ? alebo iba kreatin a nič iné? prípadne kreatin s aminokys.? alebo NITRIX
neviem poradte , thx
-
slovanista
Medium Expert
tribulus ti iba postavi vtaka do pozoru, kreatin ti pusti viacej vody do svalov, amino su vitaminy nitrix neviem ale ked si chces pokazit pecen tak si daj co chcesssschw33k napísal:iste sa to tu už riešilo, ale potreboval by som vedieť podľa vás názov najlepšieho prípravku s najlepším, čo najskorším účinkom na silu a svalovú hmotu, dovoleného...
hlavne na tu silu
neviem poradte , thx
-
mad dogg.SK
Medium Expert
je veslovaci trenazer vhodny na posilnovanie cleheo tela?
teda ci by som jeho pouzivanim nabral aj hlavne do prs, bicepsov, tricepsov,chrbtu...?
myslite ze je vhodnejsie si kupit lavicku alebo vezu?
a co poviete na toto?
teda ci by som jeho pouzivanim nabral aj hlavne do prs, bicepsov, tricepsov,chrbtu...?
a co poviete na toto?
Kód: Vybrať všetko
http://www.insportline.sk/427/posilnovacia-veza-insportline-star-
slovanista
Medium Expert
MOJ NAZORmad dogg.SK napísal:je veslovaci trenazer vhodny na posilnovanie cleheo tela?
a co poviete na toto?Kód: Vybrať všetko
http://www.insportline.sk/427/posilnovacia-veza-insportline-star
K trenazeru jednoznacne nie nieje dobry
tu vezu to si tie nekupuj za par tyzdnou ti nebude stacit zavazie
Ked to myslis VAZNE S CVICENIM tak si kup lavicku polohovatelnu dalej jednorucky dlhu tyc a par kotucov chod do zbernych tam sa opytaj predaju ti to o dost lacnejsie a este stojan najlepsie na bench a drepy univerzalny alebo si ho vyrob pozri sem tam mas napady atd.. http://www.misosport.webgarden.cz
pokial to myslis vazne s cvicenim , veza ti bude na dve veci ... ,mozno par dni ta bude bavit a potom ostane v kute ako vesiak alebo stojan na kvety . a na vezi v zivote nedosiahnes viditelne výsledkymad dogg.SK napísal:je veslovaci trenazer vhodny na posilnovanie cleheo tela?
a co poviete na toto?Kód: Vybrať všetko
http://www.insportline.sk/427/posilnovacia-veza-insportline-star
-
slovanista
Medium Expert