Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Ali N
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mam taky mensi problem ... posilujem bicepsy s jednoruckami, obidve rovnako (rovnake vahy aj pocet opakovani) a stale citim ze lavy by toho zvladol viac (pritom som pravak). Myslel som ze ono sa to casom nejak dorovna ale zatial to tak nevyzera.
Mam si zvysit vahy/opakovania pre lavy bicak oproti pravemu alebo cvicit dalej tak ako teraz? nebude to potom ten lavy zbytocne brzdit? dorovna sa to casom alebo takyto stav je bezny? priadne by mi nejak pomohlo keby som zacal cvicit s velkou cinkou?
Mam si zvysit vahy/opakovania pre lavy bicak oproti pravemu alebo cvicit dalej tak ako teraz? nebude to potom ten lavy zbytocne brzdit? dorovna sa to casom alebo takyto stav je bezny? priadne by mi nejak pomohlo keby som zacal cvicit s velkou cinkou?
na tvojom mieste by som radsej zvolil tu velku tyc ako zvysovat vahu jednorucky len na lavu ruku... to medzi rukami nebude len silovy rozdiel ale aj rozdiel vo velkosti
...aj ked ja mam lavy biceps o nieco vacsi nez ten pravy a pritom davam vahy a opakovania na obe ruky rovnako 
btw. co hovorite na tento trening ramien:
1. upazovanie v sede /zadne delty/
2. tlaky s velkou cinkou za hlavou
3. tlaky s jednoruckami na lavicke, ktora ma cca 80" /predne delty/
4. upazovanie v stoji
btw. co hovorite na tento trening ramien:
1. upazovanie v sede /zadne delty/
2. tlaky s velkou cinkou za hlavou
3. tlaky s jednoruckami na lavicke, ktora ma cca 80" /predne delty/
4. upazovanie v stoji
-
Začiatok Konca
Professional
Ja mám otázku... je to drobnosť... Ale akou vodou sa mám po tréningu sprchovať?.. lebo po tréningu sa vždy sprchujeme.. a minule som si všimol, že som sa cítil po zápase aj po strečingu nejaký stiahnutý.. a bol to normálny dvoj zápas..
niečo, čo by ma uvoľnilo.. Ktorou teda?.. studená, vlažná, horúca, vrelá?..
ja len tak zo zvedavosti..
díky..
urcite ne.. pri boxe nejde o svalovu hmotu ale o rychlost a cim viac svalov tym si pomalsi..ale tiez som to robil pri cviceni som boxoval a nic zo mna neubudlo takze nevadi..ale aj tak radsej to nerob a venuj sa jednemuwarham napísal:mam taku otazku,
posilujem 4x tyzdenne a snazim sa nabrat svalovu hmotu, a chcel by som zacat s boxovaním do vreca, myslite ze sa to hodi ked chcem pribrat?
dik
fuu a ten military press davas v sede ci v stoji? s volnou cinkou alebo multipress ?kali520 napísal:Ali N, ako spominal pepan cvic s velkou cinkou
Pepan 90, v tom treningu by som dal tlaky za hlavou na prve miesto a mozno este lepsie by bolo miesto toho cviku dat militari press (ja tam dam viac vahy)
Militari press urcite v stoji s velkou cinkou, multipress vyuzivam skorej na tie tlaky za hlavou.pepan90 napísal:fuu a ten military press davas v sede ci v stoji? s volnou cinkou alebo multipress ?
Nie, pri boxovani spalis pomerne dost vela kalorii, pri naberani je potrebne co najviac kalorii prijat a co najmenej spalit (vinimka je len trening s cinkami)warham napísal:mam taku otazku,
posilujem 4x tyzdenne a snazim sa nabrat svalovu hmotu, a chcel by som zacat s boxovaním do vreca, myslite ze sa to hodi ked chcem pribrat?
dik
ludkovia takze mam na vas otazocku rozmyslam ze si kupim domov sadu ciniek ... jednorucky ... ako som tak pozeral na nete ceny vychadzaju cca
sada 1500sk > http://www.najlacnejsisport.sk/sada-cin ... p-202.html
alebo 2x > http://www.najlacnejsisport.sk/cinka-master-p-246.html
co je podla vas lepsie alebo viete o niecom lepsom ?
chcem do toho investovat tak 1500sk ...
najviac sa mi momentalne pozdava 2x10kg ... a mozno casom investovat do vacsich zavazi ale momentalne predpokladam zeby to mohlo stacit kedze by som mal dokopy 4x2,5 (10kg) a 4x1,25 (5kg)
ale odporucate radsej jednu jednorucku a viac zavazi ?
nad dvoma rozmyslam hlavne preto ze s 2 jednoruckami viem zacvicit viac partii aspon podla mojho nazoru ...
skuste napisat pls aj vas nazor a ak tak aj nejaky ten link na eshop ...
sada 1500sk > http://www.najlacnejsisport.sk/sada-cin ... p-202.html
alebo 2x > http://www.najlacnejsisport.sk/cinka-master-p-246.html
co je podla vas lepsie alebo viete o niecom lepsom ?
chcem do toho investovat tak 1500sk ...
najviac sa mi momentalne pozdava 2x10kg ... a mozno casom investovat do vacsich zavazi ale momentalne predpokladam zeby to mohlo stacit kedze by som mal dokopy 4x2,5 (10kg) a 4x1,25 (5kg)
ale odporucate radsej jednu jednorucku a viac zavazi ?
nad dvoma rozmyslam hlavne preto ze s 2 jednoruckami viem zacvicit viac partii aspon podla mojho nazoru ...
skuste napisat pls aj vas nazor a ak tak aj nejaky ten link na eshop ...
kupovat si domov jednorucky je na figu, radsej cvic s vlastnou vahou a vysledky budu podobne..radsej by som zainvestoval do fitka a stravy, nic z teba aj tak nebude ked si kupis tie jednorucky
za 400 si u nas kupis pernamentku na mesiac a za zvysok nejaky proteinik, zo skusenosti viem ze je tazsie sa prekonat cvicit doma, lepsie je si zaplatit pernamentku a chodit cvicit uz len koli tomu aby si nevyhodil peniaze nadarmo..
za 400 si u nas kupis pernamentku na mesiac a za zvysok nejaky proteinik, zo skusenosti viem ze je tazsie sa prekonat cvicit doma, lepsie je si zaplatit pernamentku a chodit cvicit uz len koli tomu aby si nevyhodil peniaze nadarmo..
no s tym by som az tak nesuhlasil pretoze ja proste nemam cas ist niekam na hodku ... cez den som rozlietany a nestihal by som a zbytocne by som vyhodil peniaze za permanentku ...
doma si dokazem vklude zacvicit vecer ...
cize tak ak niekto viete o lepsej aleternative ako tie jednorucky lepsi obchod alebo lepsia cena dajte vediet pls
doma si dokazem vklude zacvicit vecer ...
cize tak ak niekto viete o lepsej aleternative ako tie jednorucky lepsi obchod alebo lepsia cena dajte vediet pls
No ked uz chces cvicit doma a aby to aj malo nejake vysledky tak odporucam bench lavicku, stojan na drepy (chap obycajny stojan na ktorom sa da menit vyska) a velku cinku.
Cenovo to istotne bude drahsie ale s jednoruckami nedosiahnes takmer ziadne vysledky.
A co sa tyka kvality tak kohi je podla mna jedna z naj, tu som postol ich produkty ale nejak im tam teraz nefunguje ten odkaz.
Cenovo to istotne bude drahsie ale s jednoruckami nedosiahnes takmer ziadne vysledky.
A co sa tyka kvality tak kohi je podla mna jedna z naj, tu som postol ich produkty ale nejak im tam teraz nefunguje ten odkaz.
Ta prva moznost viac zabera na prednu hlavu deltoidov a mala by sa robit opacne t.j zacinas s dlanami k sebe a vo vystretych rukach dlane davas od seba.smejo napísal:mam jednu otazku ohladom tlakov s jednoruckami na ramena (v sede), konkretne na rozsah pohybu, ci do toho zapajate aj rotaciu (t.j. pri vystretych rukach hore vnutorne strany dlani smeruju k sebe), alebo nie (t.j. akoby s velkou cinkou), respektive nie ako to robite, ale co ma aky nasledok...