Stav: Založený: 12.01.2006 Príspevky: 26 Bydlisko: Ulica vetsinou Karma:
Zaslal: 20 Jan 2006, 22:08 Predmet: POSILOVANIE
JA SOM ZACAL ASI PRED MESIACOM A UZ DVIHAM OKOLO TICH 65 KILOU KAMOS MI PORADIL ZE MAM JEST PREVAZNE BIELKOVINY,NIC MASNE A TAK, A ZE MAM PIT BIELKO Z VAJICKA-A TO JE DOST NECHUTNE
Ja ti neviem chlape, ale ked uz tak dlhsie cvicis, tak by si mohol vediet, co ti "pasuje" a mozes aj obkukat daco nove od inych. Ved snad nebyvas v posilovni sam. Lepsie je sa spytat dakoho, kto cvici roky a vyskusat si to nazivo, hned ti moze skritizovat/poradit.
Stav: Založený: 22.08.2005 Príspevky: 35 Bydlisko: Racoon City Karma:
Zaslal: 22 Jan 2006, 12:50 Predmet:
Ak chcete nabrať nemali by ste piť bublinkové nápoje ako coca-cola...
Podla mňa je lepšie cvičiť so svojou vlastnou váhou. Napr. urobte stojku na rukách a nohy si oprite o stenu. A v tom pokial sa naučíte urobiť 30 klikov tak budete
Pohlavie: Stav: Založený: 01.10.2005 Príspevky: 601 Bydlisko: Tam kde sa da Karma:
Zaslal: 22 Jan 2006, 21:10 Predmet:
Amiss napísal:
Ak chcete nabrať nemali by ste piť bublinkové nápoje ako coca-cola...
Podla mňa je lepšie cvičiť so svojou vlastnou váhou. Napr. urobte stojku na rukách a nohy si oprite o stenu. A v tom pokial sa naučíte urobiť 30 klikov tak budete
Posilovat ci neposilovat? hm... podla toho, kto a co od toho ocakava. Mozes sa nadrapovat v posilke 7 dni v tyzdni, 24 hodin denne, ale ked na to tvoj organizmus nema, budes stale trieskou. Mam kamosa, ktory zral kreatin a ine veci tomu podobne na kila, cvicil vazne poctivo, ale keby ma nakaka a fuknem mu tak by som ho rozlamal jak keks . Ale ak xces cvicit preto, aby si sa citil dobre a mal neaku tu kondicku, to ze si trieskou ti nemuoze vadit. Na druhej strane su aj take "triesky", co by ma poskladal do kominka, ale to uz je o inom.
Pohlavie: Stav: Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma:
Zaslal: 22 Jan 2006, 22:36 Predmet:
No to teda je o inom. Ja necvicim preto,aby som niekoho lamal, popravde som este vaznejsiu bitku nezazil,ani nechcem...ale to je jedno. Doba klikov bola asi pred 2-3 rokmi,od stvrtaku na gympli chodim do posilky, co boli v septembri uz 2 roky. Nemozem sice povedat, ze to bolo obdobie super poctiveho drenia,zaciatky neboli lahke, mal som aj vypadky,ale za to obdobie som nabral 10kg a ked si spomeniem na moje zufalstvo pri priberani spred tohto obdobia,tak som tomu docela rad. Som dost vyrazny ektomorf (viac o tomto deleni najdes napr tu: http://www.fitnesscentra.cz/trenink1_3.php )
Svaly mi zrovna ako z vody nerastu,ale zato sa viem z kazdeho noveho prirastku tesit. Posilovnu som si velmi oblubil, v sucasnosti je to asi moja jedina sportova cinnost. Dovolila mi spoznat moje telo, dodala mi sebavedomie, citim sa o hodne lepsie...
Takze posilovat ci nie?Jednoznacne ano.To je asi jediny sposob,ktory poznam,co mi dovoli bojovat s genetikou a ja jej to este ukazem
posilovat/posilňovat... rozhodne ano, je to super na telo a aj psychicky to dost pomaha, ja osobne cvicim radsej so svojim telom ako s cinkami, predsalen pattrim medzi tych co si radsej daju naraz 50 klikov nasiroko na pastiach ako 10x s 50kg na benchi... tvaruje to prsia skoro rovnako. co sa tyka bicepsu/tricepsu, radsej sa zavesim na hrazdu ako pouzivat cinky, ale toto je vsetko individualne, povacsine sa tvrdi,ze s cinkami naberes objem a s vlastnym telom skor vyrysujes svalstvo, neviem co je natom pravdy... ja osobne cvicim takto...
PONDELOK - doma - kliky,brucho,drepy,lytka...
UTOROK - trening - aikido
STREDA - posilka - ruky,chrbat,nohy
STVRTOK - trening - aikido
PIATOK - posilka
SOBOTA - doma, ale iba brucho a potom na plavaren(1500-2000m)
NEDELA - oddych alebo lahky trening komplexne
od septembra som takymto stylom zhodil asi 9kg(mam 67kg,177cm) a pomerne dobre som nabral svalstvo,ktore sa samo od seba zacina pomerne pekne rysovat...
samozrejme som vysadil sladke,slane,mastne jedla, bublinkave napoje a aj alkohol iba prilezitostne.. a mozem povedat iba tolko,ze to je aj dost o psychike, ak si veris, dokazes toho vela, nemusis zrat kreatin ako neviem... iba ti to napumpuje do svalstva vodu a doda energiu, ale ked to prestanes brat, nikdy nevies co sa s tebou stane.. prinajlepsom iba unava a ochabnutie svalstva....
Pohlavie: Stav: Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma:
Zaslal: 23 Jan 2006, 18:05 Predmet:
Kreatin je fajn, mam s nim len dobre skusenosti, kazdy cyklus mi da okolo 2kg,ktore mi pri spravnej zivotosprave po vysadeni aj ostanu.Akurat sa trochu zmensi objem, kedze uz nieje vo svaloch tolko zadrzanej vody,ale hmotnost aj sila vacsinou ostavaju. Samozrejme ked s vysadenim kreatinu neprestane clovek zaroven aj jest a cvicit.
A to o cviceni bez ciniek:je to urcite lepsie ako nic,ale asi by ma nebavili drepy,keby som na chrbte nemal ziadne zelezo a vseobecne cviky, ktore su skor na vydrz svalov ako na objem a silu
Zaslal: 23 Jan 2006, 18:11 Predmet:
Tomasito napísal:
Holubar, ak si dobre spominam, si z BA. Kam chodis cvicit? THX
Do BA dochadzam do skoly, byvam blizko Senca,takze cvicit chodim tam,v jednej teme som sa pytal,aku posilku mi odporucate v BA,ale nejak ste si ma nevsimli Niekedy mam okno alebo dlhsie volno a rad by som zacvicil aj v BA,ale taker vobec to tam nepoznam
Holubar, uz si spominam, bolo to v tejto teme, kde padli nejake tipy na posilky v BA, no ty si sa pytal na moznosti konkretne v okoli Radlinskeho. Pokial ide o strie, ide o cerveno-fialove trhlinky v spojivovej vrstve koze. Je to jav sprevadzajuci najma tehotne zeny, no napr. aj "makacov" v posilkach, ktori rychlo naberu, pricom elasticita koze sa nestiha prisposobovat.
Zaslal: 23 Jan 2006, 18:38 Predmet:
Tomasito napísal:
Pokial ide o strie, ide o cerveno-fialove trhlinky v spojivovej vrstve koze. Je to jav sprevadzajuci najma tehotne zeny, no napr. aj "makacov" v posilkach, ktori rychlo naberu, pricom elasticita koze sa nestiha prisposobovat.
V spojitosti s kreatinom som nikdy nic take nepocul, ale mozno sa to tyka toho rychleho naberania...tak tebe asi zaslapal poriadne
Ja sa v buducnosti chystam skusit kre-alkalyn, je pri nom vylucena tvroba kreatininu. Zabudol som povedat, ze doteraz pri kazdom cykle som mal problemy s laktami, doktorka tvrdila, ze je to prave kvoli kreatininu, ktory sa udajne usadza v klboch, ale podla mna tam moze byt viacero pricin(zla technika,pretazenie), pretoze teraz beriem uz treti tyzden a lakte su fajn
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre