Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Posilovanie
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 120, 121, 122  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
denoxx
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 12.01.2006

PríspevokZaslal: 20 Jan 2006, 22:08    Predmet: POSILOVANIE Odpovedať s citátom  

JA SOM ZACAL ASI PRED MESIACOM A UZ DVIHAM OKOLO TICH 65 KILOU KAMOS MI PORADIL ZE MAM JEST PREVAZNE BIELKOVINY,NIC MASNE A TAK, A ZE MAM PIT BIELKO Z VAJICKA-A TO JE DOST NECHUTNE
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mishenko
King
King

Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: 20 Jan 2006, 22:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja ti neviem chlape, ale ked uz tak dlhsie cvicis, tak by si mohol vediet, co ti "pasuje" a mozes aj obkukat daco nove od inych. Ved snad nebyvas v posilovni sam. Lepsie je sa spytat dakoho, kto cvici roky a vyskusat si to nazivo, hned ti moze skritizovat/poradit.

denoxx tak si to kup v prasku Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
H5ck2r
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 01.10.2005

PríspevokZaslal: 21 Jan 2006, 21:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja zacnem za ten rok cvicit......... Smile Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Amiss
Light Expert
Light Expert

Založený: 22.08.2005

PríspevokZaslal: 22 Jan 2006, 12:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak chcete nabrať nemali by ste piť bublinkové nápoje ako coca-cola...
Podla mňa je lepšie cvičiť so svojou vlastnou váhou. Napr. urobte stojku na rukách a nohy si oprite o stenu. A v tom pokial sa naučíte urobiť 30 klikov tak budete
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
H5ck2r
Star
Star

Založený: 01.10.2005

PríspevokZaslal: 22 Jan 2006, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Amiss napísal:
Ak chcete nabrať nemali by ste piť bublinkové nápoje ako coca-cola...
Podla mňa je lepšie cvičiť so svojou vlastnou váhou. Napr. urobte stojku na rukách a nohy si oprite o stenu. A v tom pokial sa naučíte urobiť 30 klikov tak budete
Mne staci 20 klikov denne aj to je nieco. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 22 Jan 2006, 21:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ked som robil 30 klikov,vyzeral som jak trieska
Návrat hore
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 22 Jan 2006, 22:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar napísal:
Ked som robil 30 klikov,vyzeral som jak trieska

Posilovat ci neposilovat? hm... podla toho, kto a co od toho ocakava. Mozes sa nadrapovat v posilke 7 dni v tyzdni, 24 hodin denne, ale ked na to tvoj organizmus nema, budes stale trieskou. Mam kamosa, ktory zral kreatin a ine veci tomu podobne na kila, cvicil vazne poctivo, ale keby ma nakaka a fuknem mu tak by som ho rozlamal jak keks Very Happy . Ale ak xces cvicit preto, aby si sa citil dobre a mal neaku tu kondicku, to ze si trieskou ti nemuoze vadit. Na druhej strane su aj take "triesky", co by ma poskladal do kominka, ale to uz je o inom. Very Happy
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 22 Jan 2006, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

No to teda je o inom. Ja necvicim preto,aby som niekoho lamal, popravde som este vaznejsiu bitku nezazil,ani nechcem...ale to je jedno. Doba klikov bola asi pred 2-3 rokmi,od stvrtaku na gympli chodim do posilky, co boli v septembri uz 2 roky. Nemozem sice povedat, ze to bolo obdobie super poctiveho drenia,zaciatky neboli lahke, mal som aj vypadky,ale za to obdobie som nabral 10kg a ked si spomeniem na moje zufalstvo pri priberani spred tohto obdobia,tak som tomu docela rad. Som dost vyrazny ektomorf (viac o tomto deleni najdes napr tu: http://www.fitnesscentra.cz/trenink1_3.php )
Svaly mi zrovna ako z vody nerastu,ale zato sa viem z kazdeho noveho prirastku tesit. Posilovnu som si velmi oblubil, v sucasnosti je to asi moja jedina sportova cinnost. Dovolila mi spoznat moje telo, dodala mi sebavedomie, citim sa o hodne lepsie...
Takze posilovat ci nie?Jednoznacne ano.To je asi jediny sposob,ktory poznam,co mi dovoli bojovat s genetikou a ja jej to este ukazem Smile
Návrat hore
Maki
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 23 Jan 2006, 17:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

posilovat/posilňovat... rozhodne ano, je to super na telo a aj psychicky to dost pomaha, ja osobne cvicim radsej so svojim telom ako s cinkami, predsalen pattrim medzi tych co si radsej daju naraz 50 klikov nasiroko na pastiach ako 10x s 50kg na benchi... tvaruje to prsia skoro rovnako. co sa tyka bicepsu/tricepsu, radsej sa zavesim na hrazdu ako pouzivat cinky, ale toto je vsetko individualne, povacsine sa tvrdi,ze s cinkami naberes objem a s vlastnym telom skor vyrysujes svalstvo, neviem co je natom pravdy... ja osobne cvicim takto...
PONDELOK - doma - kliky,brucho,drepy,lytka...
UTOROK - trening - aikido
STREDA - posilka - ruky,chrbat,nohy
STVRTOK - trening - aikido
PIATOK - posilka
SOBOTA - doma, ale iba brucho a potom na plavaren(1500-2000m)
NEDELA - oddych alebo lahky trening komplexne

od septembra som takymto stylom zhodil asi 9kg(mam 67kg,177cm) a pomerne dobre som nabral svalstvo,ktore sa samo od seba zacina pomerne pekne rysovat...
samozrejme som vysadil sladke,slane,mastne jedla, bublinkave napoje a aj alkohol iba prilezitostne.. a mozem povedat iba tolko,ze to je aj dost o psychike, ak si veris, dokazes toho vela, nemusis zrat kreatin ako neviem... iba ti to napumpuje do svalstva vodu a doda energiu, ale ked to prestanes brat, nikdy nevies co sa s tebou stane.. prinajlepsom iba unava a ochabnutie svalstva....

TRENOVAT CISTO A POCTIVO Wink
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 23 Jan 2006, 18:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kreatin je fajn, mam s nim len dobre skusenosti, kazdy cyklus mi da okolo 2kg,ktore mi pri spravnej zivotosprave po vysadeni aj ostanu.Akurat sa trochu zmensi objem, kedze uz nieje vo svaloch tolko zadrzanej vody,ale hmotnost aj sila vacsinou ostavaju. Samozrejme ked s vysadenim kreatinu neprestane clovek zaroven aj jest a cvicit.
A to o cviceni bez ciniek:je to urcite lepsie ako nic,ale asi by ma nebavili drepy,keby som na chrbte nemal ziadne zelezo a vseobecne cviky, ktore su skor na vydrz svalov ako na objem a silu
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 23 Jan 2006, 18:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Maki napísal:
...co sa tyka bicepsu/tricepsu, radsej sa zavesim na hrazdu ako pouzivat cinky...
Biceps na hrazde OK, ale triceps? Ako sa ti dari odcvicit triceps na hrazde?

PS to Holubar, ak si dobre spominam, si z BA. Kam chodis cvicit? THX. BTW. z Kreatinu mam striu Confused
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 23 Jan 2006, 18:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Holubar, ak si dobre spominam, si z BA. Kam chodis cvicit? THX

Do BA dochadzam do skoly, byvam blizko Senca,takze cvicit chodim tam,v jednej teme som sa pytal,aku posilku mi odporucate v BA,ale nejak ste si ma nevsimli Smile Niekedy mam okno alebo dlhsie volno a rad by som zacvicil aj v BA,ale taker vobec to tam nepoznam

btw:co je stria? Embarassed
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 23 Jan 2006, 18:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar, uz si spominam, bolo to v tejto teme, kde padli nejake tipy na posilky v BA, no ty si sa pytal na moznosti konkretne v okoli Radlinskeho. Pokial ide o strie, ide o cerveno-fialove trhlinky v spojivovej vrstve koze. Je to jav sprevadzajuci najma tehotne zeny, no napr. aj "makacov" v posilkach, ktori rychlo naberu, pricom elasticita koze sa nestiha prisposobovat.
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 23 Jan 2006, 18:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Pokial ide o strie, ide o cerveno-fialove trhlinky v spojivovej vrstve koze. Je to jav sprevadzajuci najma tehotne zeny, no napr. aj "makacov" v posilkach, ktori rychlo naberu, pricom elasticita koze sa nestiha prisposobovat.

V spojitosti s kreatinom som nikdy nic take nepocul, ale mozno sa to tyka toho rychleho naberania...tak tebe asi zaslapal poriadne Smile
Ja sa v buducnosti chystam skusit kre-alkalyn, je pri nom vylucena tvroba kreatininu. Zabudol som povedat, ze doteraz pri kazdom cykle som mal problemy s laktami, doktorka tvrdila, ze je to prave kvoli kreatininu, ktory sa udajne usadza v klboch, ale podla mna tam moze byt viacero pricin(zla technika,pretazenie), pretoze teraz beriem uz treti tyzden a lakte su fajn
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 23 Jan 2006, 18:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar, pri zvysenej zatazi klbov ako prevencia obcas neuskodi napr. taky kolagen (zelatina v potravinarskej forme).
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 120, 121, 122  Ďalšia
Strana 3 z 122

Prejdi na: