jukel: radsej cvic biceps s velkou tycou nez davat lavou rukou ine jednorucky
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
mozem ist cvicit ked beriem penicilin? nie je to skodlive? mal som sa spytat lekara, len mi to vtedy nenapadlo... mam ho predpisany, lebo mi strhli necht na palci (na nohe) 
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Praveze by si nemal cvict s velkou tyckou ale zamerat sa na cviky s jednoruckami pricom musis zacat seriu so slabsou rukou a s druhou nespravit viac nez spravila prva ...urcite to tu niekto doplnijukel napísal:mám problém pri cvičený bicepsu. Pravá ruka je slaba. Zatal čo lavá vládze pravou už nevládzem dokončiť ani druhú sériu. môžem cvičiť lavú ruku inou váhou ako pravú ?![]()
Som pravák ale nerobím nejak extrémne namáhavé činnosti.
Kali: musim suhlasit ,stacia na predlaktie nejake doplnkove cviky popri bicepse alebo ho cvicit osobitne?
P3bo, robis mrtve tahy bez trhaciek? Ak ano tak si daj este nejaky cvik na predlaktie v rozmedzi 3-4 serie.
jukel ja tiez by om odporucil cvicit s velkou cinkou a jednorucky by som uplne vyradil a to aj pri treningu chrbta. Zo zaciatku to bude mozno tazsie tak zdvihat ale svaly sa budu musiet prisposobit.
jukel ja tiez by om odporucil cvicit s velkou cinkou a jednorucky by som uplne vyradil a to aj pri treningu chrbta. Zo zaciatku to bude mozno tazsie tak zdvihat ale svaly sa budu musiet prisposobit.
P3bo: Určite by som ti odporučil cvičiť predlaktia ako samostatnú svalovú partiu, ja to tak robím stále a je to vidieť. Nič nie je srandovnejšie ako veľký biceps a úbohé chudunké predlaktie.
Ľudia často zabúdajú, alebo jednoducho necvičia tieto doplnkové svalové partie. Chyba.
jukel: No hento určite nerob, že na pravú ruku budeš dvíhať viac, to je blblosť. Ľavačka to musí jednoducho dobehnúť. Kedysi som toto tiež pociťoval vážnejšie, dnes už len minimálne, aj keď samozrejme, pravačku mám silnejšiu.
Ľudia často zabúdajú, alebo jednoducho necvičia tieto doplnkové svalové partie. Chyba.
jukel: No hento určite nerob, že na pravú ruku budeš dvíhať viac, to je blblosť. Ľavačka to musí jednoducho dobehnúť. Kedysi som toto tiež pociťoval vážnejšie, dnes už len minimálne, aj keď samozrejme, pravačku mám silnejšiu.
-
derriL
Expert
Majstri, chcel by som sa spytat jednu otazku. Pravidelne cvicim uz pol roka, ake take pokroky uz na sebe vidim ale teraz by som tomu chcel trochu "pomoct". Mam 193 cm a okolo 97 kg. Ide mi hlavne o to skvalitnit svalovu hmotu a mozno este trochu zhodit par kg. Myslite, ze ak by som si kupil nejaky protein 80%+ a dal do toho nejaky spalovac tukov, tak by som spravil blbost? Moj tyzden vyzera asi takto Pondelok - posilka, Utorok - futbal, Streda - posilka, Stvrtok - plavanie, Piatok - posilka. Moc sa do "sypaciek" nevyznam a nechcem spravit blbost, tak by som tu chcel poradit. Dik.
sypacky su steroidyderriL napísal:Majstri, chcel by som sa spytat jednu otazku. Pravidelne cvicim uz pol roka, ake take pokroky uz na sebe vidim ale teraz by som tomu chcel trochu "pomoct". Mam 193 cm a okolo 97 kg. Ide mi hlavne o to skvalitnit svalovu hmotu a mozno este trochu zhodit par kg. Myslite, ze ak by som si kupil nejaky protein 80%+ a dal do toho nejaky spalovac tukov, tak by som spravil blbost? Moj tyzden vyzera asi takto Pondelok - posilka, Utorok - futbal, Streda - posilka, Stvrtok - plavanie, Piatok - posilka. Moc sa do "sypaciek" nevyznam a nechcem spravit blbost, tak by som tu chcel poradit. Dik.
napis jedalnicek
-
derriL
Expert
Jasne, ze original sypacky su steroidy, ja som to pouzil len tak... Co sa tyka jedalnicku: Ak idem cvicit rano, tak si dam nejaky jogurt s vlockami, ak idem poobede tak si dam normalne rozky, sunka, syr... Na obed mam klasicke jedla a na veceru sa snazim iba lahke jedla, tuniak, ovocny/zeleninovy salat...
-
tomasito13
Star
som to pouzil iba takderriL napísal:Jasne, ze original sypacky su steroidy, ja som to pouzil len tak... Co sa tyka jedalnicku: Ak idem cvicit rano, tak si dam nejaky jogurt s vlockami, ak idem poobede tak si dam normalne rozky, sunka, syr... Na obed mam klasicke jedla a na veceru sa snazim iba lahke jedla, tuniak, ovocny/zeleninovy salat...
no a do jedalnicka urcite zarad kurca s ryzou, tresku nejaky, po treningu hlavne s anajedz fajne a jedz viackrat do dna a na noc tvaroh
a ako ze ked ides cvicit rano, pred cvcenim by si nemal minimalne hodinu nic jest a snaz sa ustriehnut mnozstvo bielkovin nech naberas kvalitnu hmotu a nie sadlo
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja praveze mrtvy tah necvicim vobec vzdy som mal strach z toho ze ho robim zle resp. ze si ublizim (taka som ja kalika), ale v poslednom case som zacal viac preferovat kladivko a dostal som svalovky na predlaktie.
Asi by bolo na case sa ten mrtvy tah naucit a cvicit ho. Lebo toto je naj cvik na predlaktie okrem ineho.P3Bo napísal:Ja praveze mrtvy tah necvicim vobec vzdy som mal strach z toho ze ho robim zle resp. ze si ublizim (taka som ja kalika), ale v poslednom case som zacal viac preferovat kladivko a dostal som svalovky na predlaktie.
Proteín si kúpiť môžeš, na spalovač sa vykašli, to je blbosť.derriL napísal:Majstri, chcel by som sa spytat jednu otazku. Pravidelne cvicim uz pol roka, ake take pokroky uz na sebe vidim ale teraz by som tomu chcel trochu "pomoct". Mam 193 cm a okolo 97 kg. Ide mi hlavne o to skvalitnit svalovu hmotu a mozno este trochu zhodit par kg. Myslite, ze ak by som si kupil nejaky protein 80%+ a dal do toho nejaky spalovac tukov, tak by som spravil blbost? Moj tyzden vyzera asi takto Pondelok - posilka, Utorok - futbal, Streda - posilka, Stvrtok - plavanie, Piatok - posilka. Moc sa do "sypaciek" nevyznam a nechcem spravit blbost, tak by som tu chcel poradit. Dik.
Nevieme, či chceš pribrať (skvalitniť hmotu svalov) alebo schudnúť a takisto nevieme, čo máš prioritu (futbal x fitko).
Ešte sa rozpíš.
-
P3Bo
Guru wannabe
Mam otazku ...oplati sa nosit rukavice co istia zapastia ? Ako vzdy mi to prislo ako dobry napad ale teraz som pozeral jeden zostrih videi svetovych borcov z fitiek a uvedomil som si ze ani jeden ich nema ! 
nic tym nestratis, ked si jedneho dna poranis zapestie, budes velmi nadavat ze si ich nenosil(vlastna skusenost,aj ked nie z posilovania), takze ak mas moznost investovat do toho, urcite neolutujes
Podľa mňa je to dobrá vec.P3Bo napísal:Mam otazku ...oplati sa nosit rukavice co istia zapastia ? Ako vzdy mi to prislo ako dobry napad ale teraz som pozeral jeden zostrih videi svetovych borcov z fitiek a uvedomil som si ze ani jeden ich nema !
A do budúcna sa radšej moc neporovnávaj so svetovými borcami a ich videami na youtube, to pre nás obyčajných smrteľníkov nemá veľký zmysel. Ale ako inšpirácia dobrá.
zdravim.
potrebujem poradiť ohľadom jednej veci -
dá sa nejako zabrániť navieraniu žil? alebo sa najak zastaví "rast" pri istej veľkosti? nemyslím pri cvičení to je samozrejme že vtedy navrú ale neskôr. pretože necvičím dlho a žily už mám dosť "veľke" a ak by to tak pokračovalo neviem kde by som skončil.
potrebujem poradiť ohľadom jednej veci -
dá sa nejako zabrániť navieraniu žil? alebo sa najak zastaví "rast" pri istej veľkosti? nemyslím pri cvičení to je samozrejme že vtedy navrú ale neskôr. pretože necvičím dlho a žily už mám dosť "veľke" a ak by to tak pokračovalo neviem kde by som skončil.
nie som expert, ale podla mna su taketo veci dane geneticky, ciastocne sa da zmiernit ten efekt zvysenim mnozstva podkozneho tuku, ale nie je to moc zdrava metoda...a skor by som povedal, ze sa jedna o nejaky adaptacny mechanizmus na "znicoho nic" zvysenu potrebu prekrvenia svalov ak je to tak, telo sa adaptuje a zily prestanu rast...
Krvou sa šíria všetky živiny a kyslík, ktoré tvoje svalstvo potrebuje. Rastú ti žili, to znamená, že telo potrebuje dakde dostať viac živín a viac kyslíku. Nič viac nič menej.
PS: vyhol by som sa potom ak sa ti nepáčia veľké žili prípravkom typu Nitric Oxid
PS: vyhol by som sa potom ak sa ti nepáčia veľké žili prípravkom typu Nitric Oxid
Takisto si myslím, že je to dané genetikou. Každopádne, tukom sa to dá zakryť, ako napísal ColdRain, ale to by bola dosť "čudná" metóda. 
ano žilnatosť je genetická, zakryť sa to da tukom,ale stale to bude dosť vidno,buď rad,niekto by chcel byť žilnaty a nie je...
P3Bo: čas začať ho cvičiť je to jeden z hlavnych cvikov
Bench,hrazda,bradla,drepy,mrtvy tah... ,hodiť to do FULLBODY +ktomu este dake doplnky ,tlaky ramena(rozpazky) a este bic. zdvih..
tychto sedem cvikov 3krat do tyždna v ramci FULL BODY..kto si mysli že čim viac cviči,tym viac rastie,tak ste na omyle.poznam vela tipkov co začinaju cvičiť a cvičia 3+1 lebo že ked si kupilki permanentku tak to je škoda penazi...ale v hlave toho vela o cvičeni nemaju asi...svaly potrebuju regeneraciu (odpocinok+strava) uplne stači svaly trenovať tri razy do tyždna pomedzi kvalitna strava a viem ake su vysledky.. skušal som rozne treningy 2+1 , 3+1, 3+1 2+1, ale najviac sa mi vyplatil zatial FULLBODY.dosť naročny trening ale globalneho hladiska zas vela času na odpočinok,regeneraciu a s tym spojeneho aj rastu svalstva
ak by mal niekto zaujem rozpišem mu tento trening
P3Bo: čas začať ho cvičiť je to jeden z hlavnych cvikov
Bench,hrazda,bradla,drepy,mrtvy tah... ,hodiť to do FULLBODY +ktomu este dake doplnky ,tlaky ramena(rozpazky) a este bic. zdvih..
tychto sedem cvikov 3krat do tyždna v ramci FULL BODY..kto si mysli že čim viac cviči,tym viac rastie,tak ste na omyle.poznam vela tipkov co začinaju cvičiť a cvičia 3+1 lebo že ked si kupilki permanentku tak to je škoda penazi...ale v hlave toho vela o cvičeni nemaju asi...svaly potrebuju regeneraciu (odpocinok+strava) uplne stači svaly trenovať tri razy do tyždna pomedzi kvalitna strava a viem ake su vysledky.. skušal som rozne treningy 2+1 , 3+1, 3+1 2+1, ale najviac sa mi vyplatil zatial FULLBODY.dosť naročny trening ale globalneho hladiska zas vela času na odpočinok,regeneraciu a s tym spojeneho aj rastu svalstva
ak by mal niekto zaujem rozpišem mu tento trening
malyivko mohol by si, som zvedavý