Poslanec Cuper havaroval

Diskusie na politické témy...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

jeinko napísal:Ja som nepovedal, ze mu nieco dokazali ja som povedal, ze ta imunita sa nestahuje na vsetko !!
Bacha, poslanecka imunita sa z trestnopravneho hladiska v podstate vztahuje na vsetko, dokonca aj na obycajne priestupky. I. Lexu by nemohli stihat, pokym by svojej poslaneckej imunity nebol v konkretnych pripadoch zbaveny NR SR (parlamentom).

PS: Pre lepsie pochopenie poslanecej imunity pripajam judikat Ust. sudu SR: http://www.fphil.uniba.sk/~lastic/dokum ... 6%2099.htm
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jeinko »

fink2 napísal:ved som si predsa dal len vinko :lol: :lol:
po precitany tvojej reakcie to tvoj vek vysvetluje :shock:
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

jeinko ty si asi rodeny politik, alebo tvoj foter je, ked sa tak ich zastavas :lol: Keby sa zilo v minulom rezime tak aj ten by si ochranoval vlastnym telom, hejze? mozno z niektoreho uhla mas pravdu, ale zo vseobecnosti trt! Napis dobre zakony, ktore schvalili nasi poslanci. Isto ich bude milion :lol:
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

jeinko:
Takze povolenie KSS je demokracia a zakazanie Pospolitosti je co?
Obidve strany propaguju rezim potlacania ludskych prav.

K tym poslancom este naposledy, su to obycajni hajzli ktori hrabu len pre seba, beru uplatky (Karlin a spol) a to sa nehanbia sediet v parlamete. Preco uz nevylucili Karlina, ked je trestne stihany. Zmarene referendum ma na starosti Krajci a Meciar. Kde zobral Meciar prachy na Elektru.
V normalnej krajine by mali podobni poslanci zivotnost v parlamente max. 24 hodin. Tusim v Angli musel abdikovat poslanec len za to ze isiel s prostitutkou. To je proti prehmatom na slovenskej politicke scene sranda.

Slovensky rozhlas: kto ho pocuva nech plati. Nebudeme platit za nieco co nevyuzivame. Ked je statne nech ho plati stat. Ako je mozne ze statna TV dava reklamy? To by snad nemala. Bud zijem s vypalneho, alebo z reklamy. A na to ako je to v ostatnych krajinach ja z vysoka kaslem. A hlavne v Anglii.

Z tvojich prispevkov je vidiet, ze mas velmi blizko k politike.
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

peter9cipa napísal:jeinko ty si asi rodeny politik, alebo tvoj foter je, ked sa tak ich zastavas :lol: Keby sa zilo v minulom rezime tak aj ten by si ochranoval vlastnym telom, hejze? mozno z niektoreho uhla mas pravdu, ale zo vseobecnosti trt! Napis dobre zakony, ktore schvalili nasi poslanci. Isto ich bude milion :lol:
nie som politik a ani nemam nikoho v rodine v politike dokonca ani nezijem na sk
!!!
Netusim ake zakony boli schavalene ale mozem ti povedat ze v zahranici slovensko dostava slovensko dobre meno a nebudi to tym ze zakony su na pi** ale tym ze su dobre :)
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Joe-Joe napísal:jeinko:
Takze povolenie KSS je demokracia a zakazanie Pospolitosti je co?
Obidve strany propaguju rezim potlacania ludskych prav.

K tym poslancom este naposledy, su to obycajni hajzli ktori hrabu len pre seba, beru uplatky (Karlin a spol) a to sa nehanbia sediet v parlamete. Preco uz nevylucili Karlina, ked je trestne stihany. Zmarene referendum ma na starosti Krajci a Meciar. Kde zobral Meciar prachy na Elektru.
V normalnej krajine by mali podobni poslanci zivotnost v parlamente max. 24 hodin. Tusim v Angli musel abdikovat poslanec len za to ze isiel s prostitutkou. To je proti prehmatom na slovenskej politicke scene sranda.

Slovensky rozhlas: kto ho pocuva nech plati. Nebudeme platit za nieco co nevyuzivame. Ked je statne nech ho plati stat. Ako je mozne ze statna TV dava reklamy? To by snad nemala. Bud zijem s vypalneho, alebo z reklamy. A na to ako je to v ostatnych krajinach ja z vysoka kaslem. A hlavne v Anglii.

Z tvojich prispevkov je vidiet, ze mas velmi blizko k politike.
Politika ma uplne nezaujma ....
jedine co som vlastne napisal je, ze kazdy tu je**te na vladu a popri tom vlada proste vybudovala skvelu ekonomiku proste jednu s najlepsich v europe :shock:
Co sa tyka meciara a elektry a dalsich polsancov to sa vola zavist..... ze oni nieco maju proste sa kus zamysliet meciar bol premier a je vo vlade asi poslednych 20 rokov a ak mam pravdu povedat som bol prekvapeny s toho ako vsetci o nom rozpravali..... proste je to jeho vec kde zobral peniaze a ci ma vilu alebo dve.....tri...asi tak !
A dalsia vec kazdy nadavate na vladu ale v konecnom dosledku ste si celu vladu zvolili vy !!!!
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

Po 1.ja som nevolil bandu tupych hlav a ani nebudem, to iba vlastni volia vlastnych a
po 2. bol si ty volit?
Taku politiku aku tato vlada vytvoril ja by som ju spravil u nas v pivnici!
Zalozena je na velmi lacnej pracovnej sile a to nehovoriac o systeme co tu fuguje. Chces mi povedat, ze vsetci politici maju tolko penazi za poctivu pracu? Jasne aj ja, keby som tam bol tak by som hrabal, len pre seba, ale aspon by som sa tym nechvastal.
Keby pan Cuper tam niekoho zabil aj toto by si mu toleroval?
Nic by si mu nespravil, lebo ma imunitu a ako pravnik by sa z toho dostal a keby sme zili v USA tak este on by zazaloval zabiteho za psychicku ujmu!
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Cupera iba náhodou odhalili viete koľko politikov chodí po Blave ožratých.. :roll:
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

MS FRANKY napísal:Cupera iba náhodou odhalili viete koľko politikov chodí po Blave ožratých.. :roll:

a ?? to ze su politici im nezakazuje vies sukromny zivot .... alebo ano ???
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

peter9cipa napísal:Po 1.ja som nevolil bandu tupych hlav a ani nebudem, to iba vlastni volia vlastnych a
po 2. bol si ty volit?
Taku politiku aku tato vlada vytvoril ja by som ju spravil u nas v pivnici!
Zalozena je na velmi lacnej pracovnej sile a to nehovoriac o systeme co tu fuguje. Chces mi povedat, ze vsetci politici maju tolko penazi za poctivu pracu? Jasne aj ja, keby som tam bol tak by som hrabal, len pre seba, ale aspon by som sa tym nechvastal.
Keby pan Cuper tam niekoho zabil aj toto by si mu toleroval?
Nic by si mu nespravil, lebo ma imunitu a ako pravnik by sa z toho dostal a keby sme zili v USA tak este on by zazaloval zabiteho za psychicku ujmu!
ak si nebol volit tak nep**uj mal si moznost zahlasovat a neviuzil si ju !
a Nie ja som volit nebol !! Kua som povedal ked si taky mudry zaloz si svoju stranu a riad stat s pivnice ! A co sa tyka penazi nemaju dost za to co pre vas robia tie platy maju fakt ubohe v porovnani s inymi krajinami a preco sa nepochvalit ze su sikovnejsi ako ostatny ???
JA neobhajujem pan Cupera keby ze niekoho zabil isiel by sediet samozrejme na to sa imunita nevstahuje !!
A dalsia vec co sa tyka lacnej pracovnej sily to neurcuje vlada !!! Ale podniky a podnikatelia len pre zaujmavost !!
Preco si neotvoris google a nenajdes si zakony co vlada prijala za poslednych 8 rokov ?? je ich tam tisice a kazdy jeden ti zlepsuje zivot
MS FRANKY
King
King

jeinko napísal:a ?? to ze su politici im nezakazuje vies sukromny zivot .... alebo ano ???
Hmm zaujímavý súkromný život.. Iba zneužívajú svoju poslaneckú imunitu! :roll:
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

MS FRANKY napísal:Hmm zaujímavý súkromný život.. Iba zneužívajú svoju poslaneckú imunitu! :roll:
ako ju zneuzivaju ??? to ze soferoval v podnapytom stave ??? predstav si ze by mu zobrali vodicky... ako by sa dostal do vlady ?? sofer a kto by ho platil cela krajina s dani ono je to len mali priestupok a co ma dost prekvapuje aku s toho vsetci robia vedu !!!
Tomasito
VIP
VIP

jeinko, poslanci chodia do NR SR (parlament), nie do vlady (tam chodia clenovia vlady, ktori inak imunitu nemaju). BTW. pripad opiteho poslanca za volantom urcite je hodny toho, aby sa nim media zaoberali, nech sa jedna o poslanca akejkolvek strany.
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:jeinko, poslanci chodia do NR SR (parlament), nie do vlady (tam chodia clenovia vlady, ktori inak imunitu nemju).

to je jedno ci do vlady alebo do parlamentu v principe je to stale to iste !
Tomasito
VIP
VIP

jeinko, by som sa na ten tvoj princip s ohladom na tvoju starostlivost o prepravu poslancov rad pozrel, keby nedajboze nejaky opity poslanec zrazil a zabil niekoho z tvojich blizkych. Som za zachovanie imunity, ale v obmedz. forme (napr. doprav. delikty).
MS FRANKY
King
King

jeinko napísal:ako ju zneuzivaju ??? to ze soferoval v podnapytom stave ??? predstav si ze by mu zobrali vodicky... ako by sa dostal do vlady ?? sofer a kto by ho platil cela krajina s dani ono je to len mali priestupok a co ma dost prekvapuje aku s toho vsetci robia vedu !!!
Radšej by som bol keby ho vozil šofer.. on sa totiž nemôže ožrať bo by bol v praci... A čo sa tíka toho platenia celej krajiny keby si ti vedel na aké debiliny sa utrácajú peniaze zo štátneho... Myslím že platenie jedného vodiča by rozpočet nejako nezaťažilo bo by robili škrty..
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:jeinko, by som sa na ten tvoj princip s ohladom na tvoju starostlivost o prepravu poslancov rad pozrel, keby nedajboze nejaky opity poslanec zrazil a zabil niekoho z tvojich blizkych. Som za zachovanie imunity, ale v obmedz. forme (napr. doprav. delikty).
ved ale nikoho nezabil a kebyze niekoho zabije na to sa mu munita nestahuje
Tomasito
VIP
VIP

jeinko, samozrejme, ze vztahuje... az pokym ho tejto imunity parlament nezbavi. Jeden argument lepsi ako ten druhy... :roll:
jeinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:jeinko, samozrejme, ze vztahuje... az pokym ho tejto imunity parlament nezbavi. Jeden argument lepsi ako ten druhy... :roll:
tak v tomto mas teraz bordel ziadna imunita sa nevztahuje na zabitie .... imunita sluzi na male pristupky :)
Tomasito
VIP
VIP

jeinko, na to si pre Boha odkial prisiel? Poslanecka imunita sa vztahuje na priestupky, aj na trestne ciny. Len parlamentna vacsina moze zbavit poslanca jeho imunity, nikto iny! Nastuduj si k teme zakladne informacie a mozme pokracovat...
Napísať odpoveď