peter9cipa napísal:Po 1.ja som nevolil bandu tupych hlav a ani nebudem, to iba vlastni volia vlastnych a
po 2. bol si ty volit?
Taku politiku aku tato vlada vytvoril ja by som ju spravil u nas v pivnici!
Zalozena je na velmi lacnej pracovnej sile a to nehovoriac o systeme co tu fuguje. Chces mi povedat, ze vsetci politici maju tolko penazi za poctivu pracu? Jasne aj ja, keby som tam bol tak by som hrabal, len pre seba, ale aspon by som sa tym nechvastal.
Keby pan Cuper tam niekoho zabil aj toto by si mu toleroval?
Nic by si mu nespravil, lebo ma imunitu a ako pravnik by sa z toho dostal a keby sme zili v USA tak este on by zazaloval zabiteho za psychicku ujmu!
ak si nebol volit tak nep**uj mal si moznost zahlasovat a neviuzil si ju !
a Nie ja som volit nebol !! Kua som povedal ked si taky mudry zaloz si svoju stranu a riad stat s pivnice ! A co sa tyka penazi nemaju dost za to co pre vas robia tie platy maju fakt ubohe v porovnani s inymi krajinami a preco sa nepochvalit ze su sikovnejsi ako ostatny ???
JA neobhajujem pan Cupera keby ze niekoho zabil isiel by sediet samozrejme na to sa imunita nevstahuje !!
A dalsia vec co sa tyka lacnej pracovnej sily to neurcuje vlada !!! Ale podniky a podnikatelia len pre zaujmavost !!
Preco si neotvoris google a nenajdes si zakony co vlada prijala za poslednych 8 rokov ?? je ich tam tisice a kazdy jeden ti zlepsuje zivot