|
|
|
| Autor |
Správa |
lucas03 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.11.2005 Príspevky: 528 Bydlisko: big city of krp Karma: 
|
Zaslal: 20 Okt 2006, 20:41 Predmet: poslat mail viacerým |
|
|
ako to mam nastavit ze dam na stranku nejaky riadok a ak tam niekto napopise ze chce aby mu chodil mail ked bude novsia verzia toho programu.
ale da sa to aj tak ze nie vzdy ked na stranke nieco zmenim ale iba ked dam novu verziu(cize by som sam klikol nech to posle vsetkym ked bude nova verzia)
// poradte mi niekto ved podobny script je aj na hojku nie.
ze na stranku sa napisu maily a ja v urcitu dobu urobim aby im vsetkym poslalo maily s toui istou spravou |
|
| Návrat hore |
|
 |
jakub199 Medium Star

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 307 Bydlisko: Severna stena K2 druhy by Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 15:27 Predmet: |
|
|
v sekcii programovanie je script ktori ty posle mail pridaj k tomu databazu kde budu ulozene mail adres potom len spravis cyklus ktory nacita vsetky mail adresy z DB a posle na nich mail podobne ako u GB napriklad len ti to nevipise text z db ale posle mail. teda je to jedna z mnohych moznosti.
No a este treba doriesit prifavanie adries do databazy a overovat ich pripadne mazanie a este dost veci ale ved to si doladis. pozti sem http://www.jaknaweb.com/ tu to tusim orzoberali
A malo to ist do programovania  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nosferatu Medium Expert

Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 129
Zaslal: 03 Nov 2006, 16:23 Predmet: |
|
|
| scriptík na odosielanie mailu (dneska som jeden tu videl) , a príjemcov oddelíš čiarkou.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jakub199 Medium Star

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 307 Bydlisko: Severna stena K2 druhy by Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.11.2005 Príspevky: 528 Bydlisko: big city of krp Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2006, 17:58 Predmet: |
|
|
| som ten link pozrel ale je to na mna moc tak to spravim az ked sa naucim PHP. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|