maju vysokoskolaci jesenne prazdniny??
-
kenvelo177
Medium Expert
maju vysokoskolaci jesenne prazdniny??
maju aj vysokoskolaci prazdniny 30. a 31. oktobra??
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: maju vysokoskolaci jesenne prazdniny??
ano pretozekenvelo177 napísal:maju aj vysokoskolaci prazdniny 30. a 31. oktobra??
30. oktober = Výročie Deklarácie slovenského národa
31. oktober = Deň reformácie
-
kenvelo177
Medium Expert
fakt? lebo kamos si nie je stale isty.. si mysli ze len stredne skolyINDIGOcorp. napísal:ano pretoze
30. oktober = Výročie Deklarácie slovenského národa
31. oktober = Deň reformácie
-
cORP.
Addict
nienei to niesu totiz prazdniny pokial viem ,su to sviatky cize sa to nevztahuje na toho a onoho, ak sa ale mylim opravte makenvelo177 napísal:fakt? lebo kamos si nie je stale isty.. si mysli ze len stredne skoly
To, že sú sviatky, ešte nemusí znamenať, že vysokoškoláci nemusia do školy.. alebo sa to už zmenilo? 
Za mojich čias sme jesenné prázdniny na VŠ nemávali, ale tie dva dni sme aj tak mali voľno rovnako ako základné a stredné školy, pretože jeden deň nám dali rektorské voľno a druhý deň dekanské voľno..
kenvelo177.. veď sa opýtaj priamo v škole..
Za mojich čias sme jesenné prázdniny na VŠ nemávali, ale tie dva dni sme aj tak mali voľno rovnako ako základné a stredné školy, pretože jeden deň nám dali rektorské voľno a druhý deň dekanské voľno..
kenvelo177.. veď sa opýtaj priamo v škole..
-
audiotrack
VIP
-
makaveli
King
aha, sakra slepy som, ach jaj, to uz je asi vekom.. fakt.. len 1.11 je den pracovneho pokoja, ale to vychadza aj tak na sobotu.. a 30 a 31.10 su len pamatne dni a pamatne dni su pracovne dniaudiotrack napísal:nie sú to štátnie sviatky (ani v jednom z kalendárov ich nenájdeš červenou).
K téme: platí to čo napísal brm. Stredoškoláci majú prázdniny, vysokoškoláci iba v prípade že sa tak rektor/dekan rozhodnú.
//
-
kenvelo177
Medium Expert
-
kenvelo177
Medium Expert
mne jedna veduca jedalne vybavuje ubytko na intrakufizz napísal:Jesenne prazdniny vysokoskolaci nemaju.
a) hovorila mi to veduca jedalne
b) preco by preboha rektor dal rektorske volno 31. keby to boli prazdniny
//autoeditácia príspevku ( 27 Oct 2008, 18:58 )
akoze mas volno?skypej napísal:skor by som povedal, ze vysokoskolaci nemavaju vobec prazdniny ..
"volno" mavaju ako normalne pracujuci - jedine pocas statnych sviatkov alebo ked o tom rozhodne rektor resp. dekan ..
btw .. ja mam volno az do skuskoveho