pls pomoc poradte pls
QIP
QIP
cawte prednedavnom som si stiahol najnovsi qip
ale isiel normlne asi dv a dni potom mi zacal vsetkych uzivatelov ukazovat offline/oni neboli invisible/ aj ked su prihlaseni
kukal som to aj na icq ci su vsetci online a boli neviete niekto poradit ako by sa to dalo opravit lebo uz som skusal vsetko /google,preinstalovanie ,odinstalovanie..../
pls pomoc poradte pls

pls pomoc poradte pls
-
BrainwasheD
Light Expert
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Jussi: Pri stave freeforall v QIPe ukazuje, kto si cita tvoj status. Ak pouziva QIP, Mirandu, ICQ 5.1 (teraz uz musi mat hack, pretoze uz funguje zrejme len verzia 6), tak vidi tvoje statusy normalne a v pripade, ze si ich precita, tak tebe vybehne okno. Ak vsak pouziva ICQ 6, tak tam uz prislo ICQ s moodmi (naladami), cize to uz nie je X-Status. Tam jej teda tvoj status nenacita a neukaze ti ziadne okno. Takze mas zrejme smolu.
Edit: Tak som skusil QIP 2005 a ICQ 6. Hoci ICQ 6 normalne nacitalo moj status z QIPu, tak v QIPe mi okno o tom nevyhodilo. Vyzera to tak, ze s tym asi nic nespravis, teda aspon ma nenapada ziadne riesenie.
Edit: Tak som skusil QIP 2005 a ICQ 6. Hoci ICQ 6 normalne nacitalo moj status z QIPu, tak v QIPe mi okno o tom nevyhodilo. Vyzera to tak, ze s tym asi nic nespravis, teda aspon ma nenapada ziadne riesenie.
Qip a Wista
cafko pred dvoma dnami som si kupil book a je na nom wista home a nainstaloval som qip a pohode slapal a zrazu mi nechce spustit vypisuje mi nejaku chybu z jazykom a aj ked som ho preinstaloval stale to robi vedeli by ste mi s tým nejak poradit?
Re: Qip a Wista
Nejak Ti radím, aby si to nejak ototo..Adonisx napísal:vypisuje mi nejaku chybu z jazykom
Re: Qip a Wista
ako prosim?brm napísal:Nejak Ti radím, aby si to nejak ototo..
Vcera som nahodil Infium a zatial spokojnost 
Len mi tam chybaju dve veci a to:
nezdruzuju sa tam spravy ako v mirande a to ze sa neda dat iny zvuk pre spravu ked este neni otvorene okno a ked uz je
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 21:27 )
tak mam jednu otazku
kde sa vypina to pri*ebane uplaodovanie suborov na 4shared.com namiesto posielania?
EDIT: uz to mam
Len mi tam chybaju dve veci a to:
nezdruzuju sa tam spravy ako v mirande a to ze sa neda dat iny zvuk pre spravu ked este neni otvorene okno a ked uz je
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 21:27 )
tak mam jednu otazku
EDIT: uz to mam