Spravenie videa
Spravenie videa
Ahoj, chcel by som spravit nejake video na youtube aj ked nie video ale skor prezentaciu...Nieco taketo ....Chcel som to spravit v Pover pointe (s tym problem nie je) ale ako to dat do takehoto formatu? PLS za radu....vopred dakujem
-
Jussi
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
nejde mi maker
neviete prečo mi to nejde??
-
tom.tom11
Star
Re: nejde mi maker
Skús konkretizovať čo ti néjde.....Máš dva posty a ani z jedného neviem čo konrétne chcešJussi napísal:neviete prečo mi to nejde??
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Jussi
Medium Expert
no ked nainštalujem maker ok všetko pekne ide ale ked dam napr. import pictures tak mi potom nabehne take okno, že ladiť ... neodosielať .. nevieš aka to je chyba?? alebo v čom je chyba?tom.tom11 napísal:Skús konkretizovať čo ti néjde.....Máš dva posty a ani z jedného neviem čo konrétne chceš
Re: Spravenie videa
No ja by som skusil spravit tu prezentaciu PowerPoint a potom ju previes na video .Kali napísal:Ahoj, chcel by som spravit nejake video na youtube aj ked nie video ale skor prezentaciu...Nieco taketo ....Chcel som to spravit v Pover pointe (s tym problem nie je) ale ako to dat do takehoto formatu? PLS za radu....vopred dakujem
tu mas ten program je freeware
http://www.effectmatrix.com/PowerPoint- ... verter.exe
to je takzvana MM chyba:D , mne MM spociatku siel, ale postupne furt padal a pada do dnes, uz len ked mu dam importovat, skus sony vegas a mas vybaveneJussi napísal:no ked nainštalujem maker ok všetko pekne ide ale ked dam napr. import pictures tak mi potom nabehne take okno, že ladiť ... neodosielať .. nevieš aka to je chyba?? alebo v čom je chyba?