Samovolny restart PC
Samovolny restart PC
neviem preco ale skoro kazde 2 mesiace sa mi zacne restartovavat pc ked zapnem film alebo hru... ked dam do prikazu spustit : dxdiag, tam dam zobrazenie a dam : test rozhrani direct 3D tak sa mi restartuje...nabehne modra obrazovka asi na sekundu a potom sa resetne comp...poradi pls niekto cim to moze byt?
p.s.: v teplote grafiky alebo inych komponentov to nebude lebo mam v pc 7 ventilatorov a skusal som teploty aj v evereste...
p.s.: v teplote grafiky alebo inych komponentov to nebude lebo mam v pc 7 ventilatorov a skusal som teploty aj v evereste...
-
roman128ster
Novice
samovolny restart PC
golem mne to robí to isté teraz ked spustim hru alebo film tak mi vyskoci modra obrazvka a restartne...uz som skusal aj preinstalovat comp,no chvilu mi to aj fungovalo normálne ale teraz mi to robí stále to isté takže neviem čo v tom je...prosím poradte mi...

-
roman128ster
Novice
Ak vam pred restartom nabehne Blue Screen spravte toto:
Ovladaci panel -> System -> Advanced (pokrocile/rozsirene) -> v oblasti Startup and Recovery (Start a obnovenie) klikni na settings (nastavenia) -> v okne Startup and Recovery (Start a obnovenie) odklikni policko vedla napisu Automatically restart (automaticky restartovat)
Teraz vam zostane modra obrazovka a komp sa sam nerestartne. Takze ked vam nabuduce Blue screen vyhodi, odfotte ho a postnite sem fotku. Potom to budeme riesit dalej.
Ovladaci panel -> System -> Advanced (pokrocile/rozsirene) -> v oblasti Startup and Recovery (Start a obnovenie) klikni na settings (nastavenia) -> v okne Startup and Recovery (Start a obnovenie) odklikni policko vedla napisu Automatically restart (automaticky restartovat)
Teraz vam zostane modra obrazovka a komp sa sam nerestartne. Takze ked vam nabuduce Blue screen vyhodi, odfotte ho a postnite sem fotku. Potom to budeme riesit dalej.
-
roman128ster
Novice
RE:
tu je ten screen...Gangy napísal:Ak vam pred restartom nabehne Blue Screen spravte toto:
-
roman128ster
Novice
RE:
diki za ten link ale moc som sa z toho nedozvedel iba tolko ze chybu moze sposobovat nejaký ovládač alebo nieco iné ... Vsetok moj hardware je kompatibilny s XP... 
Re: RE:
Mne tam pise presne to iste, ibaze v Technickych informaciach i pise:roman128ster napísal:tu je ten screen...
*** STOP: 0x0000000A ( 0x00000016, 0x0000001c, 0x00000000, 0x805201DE )
Mohli by ste aj mne poradit co s tym je? Pretoze su tam ine hodnoty ako v hore uvedenom clanku takze neviem ci to je alebo nie je to iste.
Takže pánové , tu je definitívne riešenie :
1.odstranit subor atkkbservice.exe v c:/windows/
2. do prikazového riadku regedit
a vymazat všetky klúče atkkbservice ,
niektoré vymazat nepojdu ale to nevadí , fungovat to bude.
Ak budete inštalovat niekedy ovládače na grafiku , tak
to budete musiet spravit znova , lebo ,, atkkbservice.exe "
je súčast ovládačov .
1.odstranit subor atkkbservice.exe v c:/windows/
2. do prikazového riadku regedit
a vymazat všetky klúče atkkbservice ,
niektoré vymazat nepojdu ale to nevadí , fungovat to bude.
Ak budete inštalovat niekedy ovládače na grafiku , tak
to budete musiet spravit znova , lebo ,, atkkbservice.exe "
je súčast ovládačov .