Dobrý den.
Chcem sa opýtať aké sú grafikcké karty v Asus EEEPC? kolko mb, kompatibilita ... najlepšie by boli screeny z everestu.
dakujem
Asus EEEPC
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Caf. Tak toto viem presne kedze aj ja si take chcem kupit
Zalezi na tom ktore " Íčko " chces. Ak chces to najlacnejsie (ASUS EEE PC 701) tak tam je INTEL GMA 900 akurat ze sa vola INTEL GMA 910. Ma 64 MB zdielanej pamati, 64 bit zbernicu a hardwarovu podpoeu DX9.0b
kludne na nej spustis aj Half-Life 2,. akurat ze ta karta nema vertex nasvetlovanie, co halfik potrebuje takze treba tam len nieco prepisat v registroch a mas a ide to velmi slusne
kludne na nej spustis aj Half-Life 2,. akurat ze ta karta nema vertex nasvetlovanie, co halfik potrebuje takze treba tam len nieco prepisat v registroch a mas a ide to velmi slusne
-
cORP.
Addict
ta grafika je v kazdom asus eeexXPAINKILLERXx napísal:Caf. Tak toto viem presne kedze aj ja si take chcem kupitZalezi na tom ktore " Íčko " chces. Ak chces to najlacnejsie (ASUS EEE PC 701) tak tam je INTEL GMA 900 akurat ze sa vola INTEL GMA 910. Ma 64 MB zdielanej pamati, 64 bit zbernicu a hardwarovu podpoeu DX9.0b
-
Shark NX
Addict
saskoo v eee je Integrovana Grafika Intel.
indigo V 700Series je GMA 900 v 901 a 1000H Series je GMA 945
V oboch pripadoch sa jedna o nie prilis vykonne riesenie. Ale nenarocne hry na tom rozbehnes.
Rozsirenie na 2GB RAM nieje az tk potrebne kedze na svojej 1000H verzii som to spravil a vypol swap file a nikdy som sa nedostal nad 45% Vyuzitia ramky.
A zdielana pamat je ridena automaticky od 8MB do 128MB ale vykonnostny rozdiel je v romedzi niekolkych percent co vobec nepocitis.
indigo V 700Series je GMA 900 v 901 a 1000H Series je GMA 945
V oboch pripadoch sa jedna o nie prilis vykonne riesenie. Ale nenarocne hry na tom rozbehnes.
Rozsirenie na 2GB RAM nieje az tk potrebne kedze na svojej 1000H verzii som to spravil a vypol swap file a nikdy som sa nedostal nad 45% Vyuzitia ramky.
A zdielana pamat je ridena automaticky od 8MB do 128MB ale vykonnostny rozdiel je v romedzi niekolkych percent co vobec nepocitis.
-
xXPAINKILLERXx
Star
myslíš, že to ze mas na takej grafike 256 MB grafickej pamäti ti k niečomu pomôže? Tá karta s tým absolútne nevie pracovať a nevyužije to. Napríklad aj ATI RADEON 3870 ma verziu kde je 2GB GDDR4! A myslíš že tej karte to na niečo aj je? Ona využije tak 512 MB stadiaľ ale tým to končí. Zvyšných 1,5 GB je na nič. Je to pre takých ľudí, ktorý si myslia že : AHA SUPER MÁM NA GRAFIKE 2 GB RAMKY! TO NEMÁ NIKTO! TO MUSÍ BYŤ UŽASNE VÝKONNÉ ale nič to neurobí.saskoo49 napísal:to fakt je tam taka grafika? ja som kupil nedavno radeona 9250 a je kompatibilny len s dx 8.1, ale zase ma to 256 mb . to neda sa dat aby bola zdielana grafika v ramke? kebyze berem eee tak si dokupim ram na 2gb
A späť k téme: Neviem či som správne pochopil otázku, ale ak hej tak sa pýtaš že či by sa nedalo dať viacej RAM-ky zdielať na grafiku? Áno, dalo by sa, lenže tej karte by to absolútne neprospelo už k ničomu! Týchto 64 MB čo má tak už to je dosť. (Pokiaľ samozrejme hovorime o INTEL GMA 910 {Ta co je v EEE PC 701})