Blikanie neonov podla hudby
Blikanie neonov podla hudby
Caute, chcel by som poradit co si mam kupit aby mi blikali neony podla hudby. Dnes som si kupil 2 neony+inverter a vsetko v poho svieti len by som rad aby to šlo podla hudby. Diki moc za odpovede pokial mozno viete aj presny link na produkt napiste ho sem pls.
tu to kupis http://www.tntrade.sk/spire-cfsm-sound- ... d7629.html
posledne kusy, tak kupuj kym sa da
posledne kusy, tak kupuj kym sa da
chcem sa spytat ze ked kupim nieco take (http://www.tntrade.sk/spire-cfsm-sound- ... d7629.html) to len napojim do PC a pripojim k tomu obycajne neony a bude to fungovat alebo ako ? im amateour
hmm neviem ci by som pouzil prave neon na blikanie .... v 1. rade potrebuje nejaky cas nato aby sa poriadne rozvietil a ten cas sa pri blikany niekolko nasobne zvadsi dalej neon je podla mna dost pomali na "blikanie" neviem ako to bude zvladat ak pocuvas hip hop tak by to mohlo ist ale ak speedcore tak isto by som neon nepouzil
vyskusaj a potom daj vediet akosi dopadol 
Nevidis co som pisal vyssie? Neon moze blikat, len ho musis zapinat s vyssou frekvenciou, potom sa zapne okamzite, nie ako ked ho mas na 50 Hz.
//no hej, zle som sa vyjadril - proste normalny neon co mate niekde v skole, je napajany tak, ze rozsvietenie mu trva nejaku chvilu, ale existuju zariadenia, ktore zaistia, ze sa neon rozsvieti okamzite.
//tak nakoniec to bolo dobre: "Pri napájaní striedavým prúdom žiarivka nesvieti rovnomerne, ale zhasína a rozsvecuje sa zvlášť s každou periódou napájacieho napätia. V typickom prípade priameho napájania sieťovým napätím tak žiarivka bliká s frekvenciou 50 Hz a vytvára tak stroboskopický efekt."
//no hej, zle som sa vyjadril - proste normalny neon co mate niekde v skole, je napajany tak, ze rozsvietenie mu trva nejaku chvilu, ale existuju zariadenia, ktore zaistia, ze sa neon rozsvieti okamzite.
//tak nakoniec to bolo dobre: "Pri napájaní striedavým prúdom žiarivka nesvieti rovnomerne, ale zhasína a rozsvecuje sa zvlášť s každou periódou napájacieho napätia. V typickom prípade priameho napájania sieťovým napätím tak žiarivka bliká s frekvenciou 50 Hz a vytvára tak stroboskopický efekt."