co v buducnosti(povolanie)
-
xH4wK
otazka co budem v zivote robit?!?
No zakladam tento thread aj pre druhych ktory nevedia co dalej ked vystuduju...ake budu mat zamestnanie alebo pojdu este na neaku vysku ,nadstavbu abo taketo veci 
Keby sa najde niekto kto uz vystudoval a chodi do roboty abo tak
tak sem napiste jak ste dopadli a jak sa dari...
Mna teraz coraz viac a viac toto trapi ze kde budem robit kolko budem zarabat a tak... a nemam vobec predstavu co stym spravit...
Teraz chodim na strednu skolu a este rok tam chodit budem a hadam sprawim maturitu
:D:D
Ale kazdy by asi chcel ist nekde do zahranicia pre tie vätčšie platy ktore su tam...no napriklad kamaratka je v anglicku a nevedela po anglicky a umyvala riady
:D....a teraz po roku co tam je uz vie neco po anglicky a robi teraz volaku sekretarku a tak 
abo este jedna kamoska robi v anglicku a nedokoncila si skolu....a zaraba 90litrov na mesac ...robi casnicku a 60litrov ma len cisteho a 30 tringelty
No a co myslite teraz v mojich rokoch zachvilu 18
...co by ste robili? ...mozno nekoho to ani moc netrapi a nehava to len tak na osud a neplanuje do buducnosti...ale tak keby to aj ja robim no nwm de by som skoncil
eheh
Keby sa najde niekto kto uz vystudoval a chodi do roboty abo tak
Mna teraz coraz viac a viac toto trapi ze kde budem robit kolko budem zarabat a tak... a nemam vobec predstavu co stym spravit...
Teraz chodim na strednu skolu a este rok tam chodit budem a hadam sprawim maturitu
Ale kazdy by asi chcel ist nekde do zahranicia pre tie vätčšie platy ktore su tam...no napriklad kamaratka je v anglicku a nevedela po anglicky a umyvala riady
abo este jedna kamoska robi v anglicku a nedokoncila si skolu....a zaraba 90litrov na mesac ...robi casnicku a 60litrov ma len cisteho a 30 tringelty
No a co myslite teraz v mojich rokoch zachvilu 18
//Temy spojene//
V 3. rocniku na strednej sa pytas cudzich ludi, co chces/budes robit?
Kolko mas rokov?
Je ta stredna co studujes s neakym zameranim? Ci je to gympel?
Najprv by si si mal asi polozit uplne zakladnu a najtrivialnejsiu otazku - chcem nieco robit?
Bavia ta momentalne neaky predmety v skole? Ake mas konicky?
Nic v zlom, ale myslim si, ze taky stary cap by mal mat aspon aku-taku predstavu o svojom zivote, co myslis?
V 3. rocniku na strednej sa pytas cudzich ludi, co chces/budes robit?
Kolko mas rokov?
Je ta stredna co studujes s neakym zameranim? Ci je to gympel?
Najprv by si si mal asi polozit uplne zakladnu a najtrivialnejsiu otazku - chcem nieco robit?
Bavia ta momentalne neaky predmety v skole? Ake mas konicky?
Nic v zlom, ale myslim si, ze taky stary cap by mal mat aspon aku-taku predstavu o svojom zivote, co myslis?
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: otazka co budem v zivote robit?!?
Tak ti napisem ze aj ja som vystudoval nejaky odbor s maturitou na slovensku je dost obhladavana tato praca a da sa aj zarobit ale vykaslal som sa na to a siel som do Irska a teraz tu zarabam... a celkom slusne.. za rok sa chystam vratit kupim si auto, uzijem si s frajerkou nejaku tu dovolenku a pohladam pracu v tom odbore ktory som vystudoval ale urcite vo vasom meste a aby ma to bavilo (mozno), chystam sa hladat aj v uplne inych oblastiach...Hulino napísal:....
takze tak... zit by sa tu v zahranici v pohode dalo za tie peniaze ktore zarobim je to pekny zivot ale doma je doma...
-
Grim
Darca
mozno ti pomoze zorientovat sa v platovych podmienkach na Slovensku stranka: www.naseplaty.sk
Ahojte
ahojte
študuje niekto na univerzite Śafarika v Košiciach Medziodborové štúdium: kombináciu prírodovedný predmet -psychológia Bakalárske?????????????
potrebovala by som s niečim poradiť súrne
//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 23:08 )
Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem
študuje niekto na univerzite Śafarika v Košiciach Medziodborové štúdium: kombináciu prírodovedný predmet -psychológia Bakalárske?????????????
potrebovala by som s niečim poradiť súrne
//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 23:08 )
Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem
-
Majro
Light Star
nejdem citat vsetky tie Replies... narovinu ti poviem, ze aj ked vystudujes nieco, v zivote aj tak budes robit nieco ine.. momentalne zalezi len na titule.. napr. v bankach co su ludia... jeden ma vystudovane pravo, druhy stavebnu, dalsi ekonomicku, a tak dalej.. podstatne je spravit nejaku vysoku skolu..
-
Soviet
Darca
Noo toto je pravdive. Ja mam strednu skolu a som vystudovany ako elektrikar slaboprud a pritom pracujem uplne s niecim inym..Taktiez vo firme mame cloveka, ktory ma nejaku uplne odveci strednu skolu a pracuje ako technik CC vo firme a popritom zaraba cca 50tis/mes. Ked sa ho spytas preco si neurobi vysoku, tak ti povie, lebo nemam cas.Majro napísal:nejdem citat vsetky tie Replies... narovinu ti poviem, ze aj ked vystudujes nieco, v zivote aj tak budes robit nieco ine.. momentalne zalezi len na titule.. napr. v bankach co su ludia... jeden ma vystudovane pravo, druhy stavebnu, dalsi ekonomicku, a tak dalej.. podstatne je spravit nejaku vysoku skolu..
Takze v dnesnej dobe by som sa moc nehrnul na vysoku, len preto, aby si mal dake to zameranie. Lebo kym niekto vysku dokonci, sikovny clovek ma dovtedy uz x rokov praxe a tym aj plat taky, ktory on nemusi ani na zaciatok dostat