Ubuntu 8.10 - Problem pri vypinani

Všetko ohľadom Linuxu...
VolD
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Ubuntu 8.10 - Problem pri vypinani

Príspevok od používateľa VolD »

Uz predvcerom som si nainstalolval RC verziu, ked vysla "riadna" verzia tak som stiahol ju a preinštaloval.
No a problem je taky, ze pri normalnej verzii mi po istej dobe (par hodin) nechce vypnut PC, dam shut down, Ubuntu zacne odpocitavat a potom sa zjavi čierna obrazovka a blika tam podtrznik. Vypnut sa da jedine potom stlacenim tlacitka "restart" a este pred botovanim tlacitka "start" na bedni.
Z RC na normalnu verziu som preinstaloval, lebo pri pouzivani Compizu mi niekedy zblbnu tlacitka (zavriet,maximalizovat,minimalizovat),
Po tom ako mi neslo Ubuntu vypnut tak som hodil RC verziu. Zial aj na tej po par hodinach nejde riadne vypnut.
Vtedy ked mi prestalo fungovat vypinanie som do systemu nijak nevrtal, iba na zaciatku som musel nahodit Grub lebo pri instalacii mi ho nenainstalovalo a to este islo vypinanie.

Budam vam velmi vdacny za pomoc, lebo po dlhom case mi na Ubuntu ide vsetko co na Windowse, a nechcel by som ho davat prec :/ (Zvuk, zvuk vo flashi, World of Warcraft...)
q-parser
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

No tazko povedat. Kedze ti nic nevypisuje, ta treba ceknut logy. Nahraj dakde logy /var/log/dmesg a /var/log/messages. Ked budem mat cas, tak sa na to pozriem, ci tam nieco nenajdem. Ak tam subor dmesg nemas, tak ho vyrob: "dmesg > ./dmesg"
Martingt89
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Martingt89 »

Neviem ci to pomoze tebe a ci uz nie je neskoro na odpoved ale aml som podobny problem... Vyriesil som ho tak ze som dal do terminalu prikaz asoundconf-gtk a tam nastavil predvolenu zvukovku. Vela stastia
Napísať odpoveď