Tak mám takú jednu otázočku
BB to KE
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
BB to KE
Ahojte
Chcel by som sa dostať autobusom, prípadne vlakom (stopom sa mi nejako nechce
) do Košíc z Banskej Bystrice. Zaujímalo by ma, či niekto išiel stadiaľ? A asi ako často chodia autobusy alebo vlaky, či idú priamo, alebo nejaké zástavky, nejaký cestovný poriadok, ceny a koľko asi tak trvá cesta. Ďakujem budem vďačný za každý zmysluplný príspevok
(Za dobrý príspevok dám K+
)
-
Tripmaster
Light Star
-
tomasito13
Star
-
xXPAINKILLERXx
Star
Mas pravdu, ale si offtopicMaki napísal:BB-KE a BB-PO je skoro ta ista vzdialenost aj poloha.... vraavim ti ser na to.... z vlastnej skusenosti.... ja som mal uplne "skvele" dievcatko ktore som lubil v PO...
Dopraj im krasne chvile spolu
PS: ale tie prejavy by ste si mohli nechat na icq
-
xXPAINKILLERXx
Star
tak ked konecne otvoris oci zo zaslepenia, zoberes rozum do hrsti tak ta napadne aj kuknut na net alebo zeleznicnu/autobusovu stanicu namiesto debilneho pytania sa a mozno ta aj neskor napadne ze aky si bol debil ked si sa pustil do vztahu na taku dialku..... neboj, ono to pride... a nemas za co.... nezvyknem rozdavat takto cenne radyxXPAINKILLERXx napísal:je mi absolútne jedno kto si o mne čo mysli a čo si hovorí. Ja som sa pýtal na niečo iné a nie, na váš podľa mňa, povedzme otvorene úplne odlišný názor.
Dakujem za pochopenie
-
xXPAINKILLERXx
Star
Mysli si o mne co chces a hovor si co chces. Ked skratka niekoho chces tak ho chces!!! A cenne rady? podlamna to nieje ani len zdaleka cenna rada. Ale dakujem aj zato. Sice si to necenim vobec, ale to ze kuknut na autobusovu stanicu napadlo. Ale som myslel ze niekto ma aj osobne skusenoti a ze to bude takto pohodlnejsie a pre mna lepsie.Maki napísal:tak ked konecne otvoris oci zo zaslepenia, zoberes rozum do hrsti tak ta napadne aj kuknut na net alebo zeleznicnu/autobusovu stanicu namiesto debilneho pytania sa a mozno ta aj neskor napadne ze aky si bol debil ked si sa pustil do vztahu na taku dialku..... neboj, ono to pride... a nemas za co.... nezvyknem rozdavat takto cenne rady
-
wolodo
Professional
alebo am este napadlo sa opytaj dakoho co casto jazdi tak by ta mohol zobrat za rozumnu cenu so sebou napr. ako spolocnost na cestu...
alebo som videl aj na pokeci take daco ze kto ide odniekadial niekam ze za 200 by sa potreboval dostat tam a tam... a mozno sa dakto dohodol... je to ako ist stopom... ibaze si to dohodnes vopred.. stopujes uz na pokeci....
// maki nemusel si an to ist tak tvrdo... ams trosku pravdu ze sa mohol pozret na nete ale zase urazat vztah na dialku neni spravne.....
mame tu plno menejvyznamnych tem... este si si nezvykol?...
alebo som videl aj na pokeci take daco ze kto ide odniekadial niekam ze za 200 by sa potreboval dostat tam a tam... a mozno sa dakto dohodol... je to ako ist stopom... ibaze si to dohodnes vopred.. stopujes uz na pokeci....
// maki nemusel si an to ist tak tvrdo... ams trosku pravdu ze sa mohol pozret na nete ale zase urazat vztah na dialku neni spravne.....
mame tu plno menejvyznamnych tem... este si si nezvykol?...
cesta vlakom trva 4 hodiny ak ides priamo - "rychlik" horehronec alebo cca 3,5 ak ides s prestupom cez zvolen. autobusom je to tiez zhruba 3,5 hodiny. na isic by si to mal povedzme do 250 za jednosmernu cestu. autobus ta asi vyjde lacnejsie ale zalezi akym pojdes. bez zlavy za to zajebes dobre 4 kila ... takze odporucam najst si kocku v bb 
jo a cp.sk vie pouzivat aj moja mama omg, takze poriadky si najdi sam...
jo a cp.sk vie pouzivat aj moja mama omg, takze poriadky si najdi sam...
-
xXPAINKILLERXx
Star
noa co, mozme sa tu slobodne vyjadrovat...
ja si dovolim ustipacnu poznamku, neber to nejako ofenzivne,
... len aby ona milovala teba...
[nad tym sa vo vztahoch na dialku treba stale zamysliet, kedze zena je zena]
a aby ma gotharko nezmazal
tak ti poviem ze vacsiu debilinu sa uz opytat nevies
odporucam trocha pohnut mozgom a pouzivat spominany CP alebo ZSR.sk; nahodou na KE - BB chodia priame rychliky [horehronec] alebo rychlik do zvolena + stamad sa neni problem dostat do BB hocijak..
ja si dovolim ustipacnu poznamku, neber to nejako ofenzivne,
... len aby ona milovala teba...
[nad tym sa vo vztahoch na dialku treba stale zamysliet, kedze zena je zena]
a aby ma gotharko nezmazal