ako sa prestat hanbit
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Odvaha... videl niekto školu zavadzania? =) tam to bolo riešenie pomocou konfliktou... ale je vela sposobou ako ju nabrat len pomocou alkoholu to nieje zrovna spravné =)) najviac to asi suvisi zo sebavedomim.. ak si sebavedomi nemas problem sa do niecoho odvazneho pustit... to si myslim ja takze zbieraj sebavedomie =))
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Take pekne rady sa tu objavuju, ze treba nabrat odvahu, ze staci len prist a oslovit.... ale TO je prave ta odvaha, tu je tazko niekde najst na ulici pohodenu, ta sa da najst len v cloveku a ked v nom nieje, tak?....
Ja mam tiez podobny hanblivy problem; ked vidim dievcata na diskoteke, co same a smutne tancuju, ze by sa im niekto hodil do spolocnosti, resp. k nim pride drevo, ktore poslu doprdele, tak by som k nim tiez siel ich povzbudit do zivota, len mam taky podobny blok, ze mi nieco brani sa za nimi vydat, ani neviem co.
Ja mam tiez podobny hanblivy problem; ked vidim dievcata na diskoteke, co same a smutne tancuju, ze by sa im niekto hodil do spolocnosti, resp. k nim pride drevo, ktore poslu doprdele, tak by som k nim tiez siel ich povzbudit do zivota, len mam taky podobny blok, ze mi nieco brani sa za nimi vydat, ani neviem co.
-
qwerty-xyz
Re: ako sa prestat hanbit
velmi dlho som mal podobny problem,odporucam sa riadit nasledovnym JUST DO ITMajko666 napísal:takze chcel by som si najst daku dievku ale...
hanblivost jesilnejsia ako sa prestat hanbit a zbalit nejaku dievku???![]()
viem ze v tomto obore som total lama takze privitam kazdu radku
ved sa neni coho bat . pozri sa nato takto , keby ze babe nedas najavo ze sa ti paci a o nejaky cas ju uvidis s nejakym inym typkom urcite si to neodpustis , ked jej das najavo ze sa ti paci , niekedy netreba ani rozpravat tak najhorsie co sa stane povie ze nie a zivot ide dalej , ale ked sa jej poriadne zadivas do oci a potom sa jemne pousmejes , neni prakticky mozne aby odmietla