Verejna IP
Verejna IP
Zdravím, na internete som nasiel, ze sa da kupit verejna IP a kedze ja mam zdielanu ci by sa to nejak dalo alebo lepsie povedane ako to funguje.
Nechcem to nato aby som mohol mat doma server alebo nieco podobne ja to potrebujem iba na hranie hier cez internet.
Za skoru odpoved dakujem.
Nechcem to nato aby som mohol mat doma server alebo nieco podobne ja to potrebujem iba na hranie hier cez internet.
Za skoru odpoved dakujem.
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
No tak to je teda uzasna odpoved, meno poskytovatela prosim.
Ale nechapem uplne co ti nejde.
Kamos ma tiez internet od jedneho Wifi poskytovatela a cela obec ma 1 IP adresu. A v pohode mu ide hrat vsetky onlinehry, na vsetko sa pripojit.
Problem by bol len v tom ,keby on chce vytvorit server.
Preto sa toto riesi cez Hamachi, kde potom v pohode moze vytvorit LAN server.
Keby chce vytvorit INTERNET server potreboval by verejnu ip.
---------
Neviem ci netrepnem blbost ale zda sa mi ,ze by ti uplne stacilo keby ti ISP presmeruje len port na ktorom bezi hra.
(za to aby ti pridelil verejnu ip bude isto pytat bud jednorazovy alebo mesacny poplatok)
Ale nechapem uplne co ti nejde.
Kamos ma tiez internet od jedneho Wifi poskytovatela a cela obec ma 1 IP adresu. A v pohode mu ide hrat vsetky onlinehry, na vsetko sa pripojit.
Problem by bol len v tom ,keby on chce vytvorit server.
Preto sa toto riesi cez Hamachi, kde potom v pohode moze vytvorit LAN server.
Keby chce vytvorit INTERNET server potreboval by verejnu ip.
---------
Neviem ci netrepnem blbost ale zda sa mi ,ze by ti uplne stacilo keby ti ISP presmeruje len port na ktorom bezi hra.
(za to aby ti pridelil verejnu ip bude isto pytat bud jednorazovy alebo mesacny poplatok)
hm ty si ma asifakt nepochopil ja by som tu verejnu IP potreboval iba nato aby som mohol hrat na nemenovanom servery kde niekto dostal BAN nwm ci vies co to znamena ale asi hej a keby mam vlastnu IP mozem tam hrat lebo by bola ina ako ma ten co dostal BAN.
ak ti to pomoze www.fayn.sk
ak ti to pomoze www.fayn.sk