Zdravim , potrboval by som pomoc ohladom kupi noveho fanu(120x120mm) do zdroja fortron bluestorm II, ten stary co tam je zacal nejak blbnut a to tak ze vzdy ked zapnem pc tak zacne hucat jak cirkulara a potom ked nabehne win sa to skludni ale musim ho vzdy trochu pomykat aby prestal uplne, uz som ho skusil aj vycistit ale stale to iste, takze asi budem muset kupit novy fan
1.otazka mam doma jeden 120mm fan Thermaltake , lenze ten ma este okrem 4-pinoveho vystupu , jeden na regulator a este jeden to je asi na zapojenie na mb, tak ze ci by stacilo prepojit ten 4-pinovy na zdroj vlastne koncovku na fane by som musel odcvaknut a napajkovat na zdroj lebo na zdroji je teraz fan napevno.
2.otazka nebude vadit ked napojím ten TT fan len prostrednictvom apajania a nebude napojeny na regulator , tym som chcel spytat ci sa bude automaticky regulovat rpm
3.otazka ako bolo spomenute hore ak by s tym bol problem(s tym tt fanom) za ci kúpit novy fan(nejaky scythe, noctua,AC) to necham na vas aby ste poradili.
PS: cena co ja viem sak okolo tych 500 som pozeral ze stoja tie fany
dakujem za vsetky rady