Aky antivir ?
šu-do mas przvdu taky isto pred 3/4 rokom som tiez nic newedel ohladom warezu, a veci s tym suvisiacich ale potom priseil comp a uz sa to zacalo pomaly som sa ucil od tych co sa vtom vyznali a teraz wem aj ja cize treba len skusenosti ale to je uz OT takze moj nazor ktory som tu uz niekolko krat prezentoval jedine ESS....
-
JanikEskimacik
Amateur
Sorry ja som necital vsetky prispevky. 400 prispevkov je dost.fanluky napísal:uz som to tu pisal zalezi podla toho aka verzia AVASTu ja u mna vidim obrovsky rozdiel medzi ESS a AVASTom
No pouzival som NOD ale ten co sa dalo stiahnut ako skusobnu verziu z ich stranky a tak isto som mal aj ESS. neviem ake to boli verzie. Casom sa mi to nechcelo furt mazat a instalovat odznovu tak som presiel na AVAST Home edition. Home edition sa da zadarmo zaregistrovat a licencia je na 1 rok takze je to premna vyhodnejsie kedze som lenivy
-
eldorado08
Mno tak aj ja napíšem skúsenosti s AV
. Odkedy ako mám net, som začal používať AV avast 4.7 /to bolo ešte vlani/, avasta som mal tuším do apríla 2008, vtedy som preinštaloval windows xp a potom som začal vyskúšať platené AV (trial verzie). Začal som s Nod32 3.0 - bol som s tým veľmi spokojný, potom som mal ESS - ten takisto bol dobrý, ďalej som mal v pc ešte Kaspersky 7.0, AVG IS 8.0, Norton IS 2009 (ten bol vynikajúci). Vyskúšal som mesiac aj Avasta 4.8 a teraz mám Aviru a som s tým veľmi spokojný. Z platených AV sa mi páčil najviac asi Norton Internet Security 2009 (nebol náročný vôbec na HW, rýchlo skenoval, viackrát bol denne aktualizovaný atď...).
A na záver: z free AV by som bral Aviru a z platených NIS 2009 alebo ESS. To je môj názor
A na záver: z free AV by som bral Aviru a z platených NIS 2009 alebo ESS. To je môj názor
-
eldorado08
Re: sda
Kvoli dobremu menu urcite nieDinoso napísal:ja mam AVG 7.5 a akoze nemam problem raz za cas nejaky virusik ale inak v pohode , neviem preco kazdy nadava na AVG
Re: Nod32
Ale prosim ta, take testy najdes an na NOD, aj na McAfee, na cokolvek. Ja tiez uprednostnujem avast lebo je prehladny nenapadny a jednoduchy. A zadarmo. Odkedy ho pouzivam (spolu s comodom) nemal som s virmi jediny problem.hojko napísal:Skus si pozriet toto: http://www.hojko.sk/viewtopic.php?t=1521
Mas tam aj linku na test, Avast dopadol strasne, taktiaz aj AVG!!!
NOD mimochodom neznasam, nevravim ze ako antivir je neschopny ale subjektivne je to pre mna sracka.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Gangy: Pouzivame to co nam vyhovuje, ja od roku 2004 pouzivam Nod32 a nestazujem sa. Musim sa priznat, ze virus som mal len raz a bol som prekvapeny, ked mi sam od seba pocas prace s PC vyskocila hlaska Nodu, ze mam virus. Ale to bude zrejme tym, ze v tom case som pouzival stranky na cracky a zrejme tam bol trojan alebo co, ktory este nebol v Node a nabehol tam az po aktualizacii. Vazne si vsak nepamatam o co islo, ci to bol normalny virus, trojan alebo co konkretne. Firewall nepouzivam ziadny, nakolko nemam verejnu IP adresu.