Takze mam moznost si kupit jeden z tychto MT ale neviem sa rozhodnut ktory .... nepiste mi ze sa mam rozhodnut tak ze naco ho budem pouzivat a tak je mi to jedno ale chcem vediet ze ktory je lepsi
Siel by som do LG. Ma velmi zaujimavu vybavu aj cenu, jedine co by mi vadilo, je nemoznost zmeny grafickej temy. Inak je to slusny telefon, tazko by som mu hladal nedostatky (okrem WiFi a spominanych tem). Ale musis sa rozhodnut viac menej sam, telefon bude tvoj a zalezi aj na zvyku ku znacke.
D!eSel_78 napísal:Siel by som do LG. Ma velmi zaujimavu vybavu aj cenu, jedine co by mi vadilo, je nemoznost zmeny grafickej temy. Inak je to slusny telefon, tazko by som mu hladal nedostatky (okrem WiFi a spominanych tem). Ale musis sa rozhodnut viac menej sam, telefon bude tvoj a zalezi aj na zvyku ku znacke.
jasne to si aj ja myslím ... ten lg je funkce pekny telefon.... je to nieco nove ... uvidim este ako vyzera na zivo a hadam sa rozhodnem
kinghearth napísal:jasne to si aj ja myslím ... ten lg je funkce pekny telefon.... je to nieco nove ... uvidim este ako vyzera na zivo a hadam sa rozhodnem
Hej hej... A skus si ho aj zapnut, vraj je niekedy pomaly a nie kazdemu by to mohlo vyhovovat...