SE K 770i ALEBO LG KC 550 ....Potrebujem poradit

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kinghearth
Amateur
Amateur

SE K 770i ALEBO LG KC 550 ....Potrebujem poradit

Príspevok od používateľa kinghearth »

Takze mam moznost si kupit jeden z tychto MT ale neviem sa rozhodnut ktory .... nepiste mi ze sa mam rozhodnut tak ze naco ho budem pouzivat a tak je mi to jedno ale chcem vediet ze ktory je lepsi

Kód: Vybrať všetko

http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Siel by som do LG. Ma velmi zaujimavu vybavu aj cenu, jedine co by mi vadilo, je nemoznost zmeny grafickej temy. Inak je to slusny telefon, tazko by som mu hladal nedostatky (okrem WiFi a spominanych tem). Ale musis sa rozhodnut viac menej sam, telefon bude tvoj a zalezi aj na zvyku ku znacke.
kinghearth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kinghearth »

D!eSel_78 napísal:Siel by som do LG. Ma velmi zaujimavu vybavu aj cenu, jedine co by mi vadilo, je nemoznost zmeny grafickej temy. Inak je to slusny telefon, tazko by som mu hladal nedostatky (okrem WiFi a spominanych tem). Ale musis sa rozhodnut viac menej sam, telefon bude tvoj a zalezi aj na zvyku ku znacke.
jasne to si aj ja myslím ... ten lg je funkce pekny telefon.... je to nieco nove ... uvidim este ako vyzera na zivo a hadam sa rozhodnem
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

kinghearth napísal:jasne to si aj ja myslím ... ten lg je funkce pekny telefon.... je to nieco nove ... uvidim este ako vyzera na zivo a hadam sa rozhodnem
Hej hej... A skus si ho aj zapnut, vraj je niekedy pomaly a nie kazdemu by to mohlo vyhovovat...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Síce som sony-ericssonista (ale iba čo sa týka múdrych telefonov), v tomto prípade jednoznačne LG... Lepší telefon po každej stránke
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

mal som podobny problem som siel zo stareho SE a som sa rozhodoval tak som si vybral LG a nelutujem...
Napísať odpoveď